.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Pomogneteeee
    Guest

Moderated: Кажете как да сваля няколко килограма

Mojete li da mi kajete kak da svalq nqkolko kg? Ne moga da hodq na fitnes i da pazq dieti t1y kato s1m samo na 12 godini....ako mojete da mi kajete nqkak1v na4in da svlalq nqkoi kg... Molq vi ako znaete kak da sm1kna tezi nqkolko kg kajete plssss........sorry 4e e na latinica ama ne mi raboti Phonetika
    Blagodarq predvaritelno-molq nedeyte da pishete izlishni mneniq!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Pomogneteeee
    Guest
    molq vi daite otg de

Според мен е абсурд на 12 години да правиш каквото и да било в тази насока. Хубаво е да спортуваш (всякаква физическа дейност е прекрасно нещо, дали ще е спорт, танци - ти решаваш), но не с цел отслабване, някакви диети, хапчета и дрън-дрън. На 12 си, за бога. Моят съвет е да не правиш нищо.

Pomogneteeee
    Guest
    Da de i az kazah 4e dieti i fitnes ne....no nqkak1v rejim za koremni presi ili tn........ ako znaete?
    dieti i hap4eta NE i Fitnes s1shto malka s1m oshte.......no nek1f dr na4in ne znaete li

Guest

Re: Pomogneetee

Цитирай Първоначално написано от Pomogneteeee
    Mojete li da mi kajete kak da svalq nqkolko kg? Ne moga da hodq na fitnes i da pazq dieti t1y kato s1m samo na 12 godini....ako mojete da mi kajete nqkak1v na4in da svlalq nqkoi kg... Molq vi ako znaete kak da sm1kna tezi nqkolko kg kajete plssss........sorry 4e e na latinica ama ne mi raboti Phonetika
    Blagodarq predvaritelno-molq nedeyte da pishete izlishni mneniq!
    и кфо кат си на 12 години кфо ти пречи да хоиш да тичаш на пътеката и да въртиш на колелото???

Pomogneteeee
    Guest
    mayka mi me puska na fitnes sl. 7- mi ili 8- mi klas.......

Guest
    Da de i az kazah 4e dieti i fitnes ne....no nqkak1v rejim za koremni presi ili tn........ ako znaete?
    dieti i hap4eta NE i Fitnes s1shto malka s1m oshte.......no nek1f dr na4in ne znaete li
    ми недей да правиш диети яж по по-малко и се не приемай сладки газирани и мазни неща

Pomogneteeee
    Guest
    Da de az tva vi pitam.....az qm normalni koli4estva....ne mn mazni neshta i ne piq nishto gazirano -no zashtoto ne obi4am......
    neshto za sportuvane nekvi presi ili neshto tem podobno?

Guest
    Da de az tva vi pitam.....az qm normalni koli4estva....ne mn mazni neshta i ne piq nishto gazirano -no zashtoto ne obi4am......
    neshto za sportuvane nekvi presi ili neshto tem podobno?
    добре де колко кг си и колко си висока и щи дам един сайт с неща които да ядеш и ти сама ще си направиш диетата, но не мисли диета която да се ограничаваш от полезните неща или да не ядеш изобщо в определени моменти

Не искаш диети,не искаш фитнес... ми спортувай. Запиши се на някакви танци,лека атлетика,аеробика и т.н.

Може да поставиш начало като правиш по 50 коремни преси сутрин и вечер може и по обяд.......ако са ти малко ги напраи повече....Бягай по честичко може и в часа по спорт...ами за ся само тва се сещам аз...Късмет!!

Pomogneteeee
    Guest
    Just_Be -благодаря ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си