.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Guest

Помага ли наистина бирената мая????

Дали ще ми се изчисти кожата на лицето,защото имам пъпки и адски много се комплексирам,а досега нищо не ми е помогнало.моля ви разсяснете ми по-подробно!И който е пил,помогнала ли му е дори малко??Благодаря!

Ami birenata maq ima sustavki koito pro4istvat kruvta,koito spomagat za iz4istvane na pupki.Az li4no sum pila i ima6e efekt,no trqbva da se pie redovno,no zavisi i ot 4oveka,naprimer na moqta priqtelka ne i pomaga.
    Probvai tq nqma da ti navredi,dori 6te ti pomogne ako ima6 nedostig na vitamini.Uspex!!!

Guest

Re: Помага ли наистина бирената мая????

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дали ще ми се изчисти кожата на лицето,защото имам пъпки и адски много се комплексирам,а досега нищо не ми е помогнало.моля ви разсяснете ми по-подробно!И който е пил,помогнала ли му е дори малко??Благодаря!
    Не помага ходи на козметик или кожен лекар и ше видиш как ше стане работата,на кожния лекар кат ти дадат антибиотици ше вийш как ше се опраиш

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Май имаше такава тема вече... И там май пишеше, че от нея се надебелява...

Guest
    Интересува ме дали на някой от вас е помогнало??Струва ли си да опитвам??Други мнения?

Guest
    Аз също бях доста зле с пъпките и ползвам Скинорен, обаче драстичната промяна дойде с бирената мая. Наистина ми изчисти физиономията, освен това в нея има доста витамини и бая полезни нещица като цяло Обаче качих килца и това е и проблема на повечето ползващи я, щото ако не можеш да се контролираш става тъжно...

Град
    Sofiq
    Това за бирената мая за първи път го чувам,но пък може и да помага,кои знае,пробвайте и ще разберете

Guest
    а се напълнява само защото се увеличава апетите така ли?

ne se napulnqva ot birenata maq

ГоСтеНкА
    Guest
    А пъпките махаъ ли се вярно?

Супер фен
    За всеки е различно. На мен мн не ми помагаше и спрях да ги вземам. Купих си Далацин Т и то ми помага мн повече.

ММММ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    За всеки е различно. На мен мн не ми помагаше и спрях да ги вземам. Купих си Далацин Т и то ми помага мн повече.
    А това Далацин е пак нещо за пиене или е за мазане?!

Guest
    Vse o6te 4udq dali da si vzema!Nqkakvi drugi mneniq po vaprosa?? Prosto imam nujda da se po4uvstvam i az sigurna pone vednyj! Boje tova e me4tata mi-da se otyrva ot papkite HELP!

Guest
    Далацин Т е дерматологичен разтворр струва между 10-15лв. и аз лично съм мн доволна

az moga da ti preporu4am edno dr koeto be6e okolo 12lv. oba4e e antibiotik i malko 6tipe,ama se svikva.kazva se "zineryt" i 100% 6te ima efect,doveri mi se nqma da sujalqva6,za 1mesec mi iz4isti totalno liceto(ot pup4icite) napravo svetnah \/
    pri vs.koito znam da sa go polzvali e imalo efect

Цитирай Първоначално написано от miki4kata_
    az moga da ti preporu4am edno dr koeto be6e okolo 12lv. oba4e e antibiotik i malko 6tipe,ama se svikva.kazva se "zineryt" i 100% 6te ima efect,doveri mi se nqma da sujalqva6,za 1mesec mi iz4isti totalno liceto(ot pup4icite) napravo svetnah \/
    pri vs.koito znam da sa go polzvali e imalo efect
    a za tezi sitnite pup4ici li pomaga ili za onezi koito sa kato rani...6toto ima razlika
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Na nqkoi pomaga,na drugi ne.Probvai No trqbva da se pie redovno za da ima efekt.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    Да не те излъжа, ама айде-Зинерит дермален разтвор наистина маха пъпките, обаче не маха остатъчните петна (като се махне пъпката или я изстискаш остават петна). Скинорена трябва да се ползва бая време, обаче той избелва и петната, макар че прави кожата доста чувствителна. При мен поне така беше.

хрисинка
    Guest
    на мен лично не ми помогна но както те посъветваха по-горе иди на козметик наистина помага(помогна на много мои приятелки) друг вариант е да използваш едно кремче казва се АКNЕ OUT(на мен това ми помогна много съм доволна от него)Успех

Мега фен
    Град
    София
    Няма ефект
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    *Там където не могат да ме намерят...
    На някой хора им помага на др не на мен ми помогна все още като се сетя пийвам по някой хап

Повече от фен
    xax moi i nekoi kg da ka4i6 :0 ponqkoga se izpolzva ot b-builderi za tova .. vdiga apetita

Когато бях малка боледувах и ми предписаха бирена мая...от нея много се пълнее!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако ще я пиеш за пъпките, по-добре недей. Няма да постигнеш никакъв ефект, но ако е за витамините - давай, няма вреда (:

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    A kakto nqkoi weche popita, ot birenata maq se napulnqwa samo zashtoto se wdiga apetita li?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си