- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помага ли наистина бирената мая????
Дали ще ми се изчисти кожата на лицето,защото имам пъпки и адски много се комплексирам,а досега нищо не ми е помогнало.моля ви разсяснете ми по-подробно!И който е пил,помогнала ли му е дори малко??Благодаря!
Ami birenata maq ima sustavki koito pro4istvat kruvta,koito spomagat za iz4istvane na pupki.Az li4no sum pila i ima6e efekt,no trqbva da se pie redovno,no zavisi i ot 4oveka,naprimer na moqta priqtelka ne i pomaga.
Probvai tq nqma da ti navredi,dori 6te ti pomogne ako ima6 nedostig na vitamini.Uspex!!!![]()
Не помага ходи на козметик или кожен лекар и ше видиш как ше стане работата,на кожния лекар кат ти дадат антибиотици ше вийш как ше се опраишПървоначално написано от Анонимко
Интересува ме дали на някой от вас е помогнало??Струва ли си да опитвам??Други мнения?
Аз също бях доста зле с пъпките и ползвам Скинорен, обаче драстичната промяна дойде с бирената мая. Наистина ми изчисти физиономията, освен това в нея има доста витамини и бая полезни нещица като цялоОбаче качих килца и това е и проблема на повечето ползващи я, щото ако не можеш да се контролираш става тъжно...
Това за бирената мая за първи път го чувам,но пък може и да помага,кои знае,пробвайте и ще разберете![]()
а се напълнява само защото се увеличава апетите така ли?![]()
ne se napulnqva ot birenata maq![]()
А пъпките махаъ ли се вярно?
За всеки е различно. На мен мн не ми помагаше и спрях да ги вземам. Купих си Далацин Т и то ми помага мн повече.
А това Далацин е пак нещо за пиене или е за мазане?!Първоначално написано от ^Adrenalinka^
Vse o6te 4udq dali da si vzema!Nqkakvi drugi mneniq po vaprosa??Prosto imam nujda da se po4uvstvam i az sigurna pone vednyj!
Boje tova e me4tata mi-da se otyrva ot papkite
HELP!
Далацин Т е дерматологичен разтворр струва между 10-15лв. и аз лично съм мн доволна
az moga da ti preporu4am edno dr koeto be6e okolo 12lv. oba4e e antibiotik i malko 6tipe,ama se svikva.kazva se "zineryt" i 100% 6te ima efect,doveri mi se nqma da sujalqva6,za 1mesec mi iz4isti totalno liceto(ot pup4icite) napravo svetnah \
/
pri vs.koito znam da sa go polzvali e imalo efect
a za tezi sitnite pup4ici li pomaga ili za onezi koito sa kato rani...6toto ima razlikaПървоначално написано от miki4kata_
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Na nqkoi pomaga,na drugi ne.ProbvaiNo trqbva da se pie redovno za da ima efekt.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да не те излъжа, ама айде-Зинерит дермален разтвор наистина маха пъпките, обаче не маха остатъчните петна (като се махне пъпката или я изстискаш остават петна). Скинорена трябва да се ползва бая време, обаче той избелва и петната, макар че прави кожата доста чувствителна. При мен поне така беше.
на мен лично не ми помогна но както те посъветваха по-горе иди на козметик наистина помага(помогна на много мои приятелки) друг вариант е да използваш едно кремче казва се АКNЕ OUT(на мен това ми помогна много съм доволна от него)Успех
Няма ефект![]()
[size=7][b][u]fosse cos
На някой хора им помага на др не на мен ми помогна все още като се сетя пийвам по някой хап![]()
![]()
Когато бях малка боледувах и ми предписаха бирена мая...от нея много се пълнее!
A kakto nqkoi weche popita, ot birenata maq se napulnqwa samo zashtoto se wdiga apetita li?