.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: плс Tell me

Нимфомания
    Guest

плс Tell me

Така знам,че тоя въпрос ще ви се стори мн глупав и прост и т.н. ама мен ме
    интересува.
    Да ви питам кво точно значи нимфоманизъм. Плс без подхвърляния

Град
    София
    Вманиаченство в секса
    Вие на хероин ли сте бе?

Повече от фен

Re: плс Tell me

Цитирай Първоначално написано от Нимфомания
    Така знам,че тоя въпрос ще ви се стори мн глупав и прост и т.н. ама мен ме
    интересува.
    Да ви питам кво точно значи нимфоманизъм. Плс без подхвърляния
    Нимфомания

Guest
    Като ше й даваш уроци по граматика поне да й беше обяснила значението Не те пита как е думата точно а кво значи пууу
    Нимфоманията е вманиячаване в секса до такава степен че да осставаш незадоволен винаги. постонянно мислиш за секс искаш секс никога не ти стига секса. Всичко свързваш със секс. Всяко едно нещо ти навява мисълта за секс. И като те почнат да не могат да те накарат да капнеш от умора...все ад искаш още и още

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Като ше й даваш уроци по граматика поне да й беше обяснила значението Не те пита как е думата точно а кво значи пууу
    Нимфоманията е вманиячаване в секса до такава степен че да осставаш незадоволен винаги. постонянно мислиш за секс искаш секс никога не ти стига секса. Всичко свързваш със секс. Всяко едно нещо ти навява мисълта за секс. И като те почнат да не могат да те накарат да капнеш от умора...все ад искаш още и още
    хах за слепите да кажа, че горе съм постнала линк

Супер фен Аватара на bEbsI
    Непрекъснатото желание за секс.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Нимфомания
    Guest
    Благодаря ви много за обясненията.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mila_pila
    опа извинявай не съм минала с мишката да ми светне Извинявам се официално за грубостта си ^_^
    Peace?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Нимфомания (от гр.νύμφη (nуmрhe) — невеста и μανία (mania) — страст, безумие) е термин характеризиращ състояние на повишено полово влечение при жената съпоставим с хиперсексуалността. Често терминът се употрбява в преносен смисъл за обозначение на анормално сексуално поведение при жените. Характерни за състоянието са постоянната сексуална неудовлетвореност, липса на удовлетворение от един партньор. Нимфоманията се свързва с психическо или нервно разтройство и ендокринна недостатъчност.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mila_pila
    опа извинявай не съм минала с мишката да ми светне Извинявам се официално за грубостта си ^_^
    Peace?
    Рeace

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си