.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Луфт?

Guest

Луфт?

Не видях по-подходящ раздел,в който да пусан темата.
    Попринцип знам,че луфта се получава от много правене на секс,или поне така си мисля.Но защо има жени/момичета,които нямат, и такива,които имат,при положение,че всички правят секс?Нещо като генетично заложено ли е или..има ли начин да се предотврати появата на луфт?(освен да си стоиш девствен)

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Луфтът не се появява от правенето на секс!
    Това си е от структурата на тялото...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    София
    Аз нямам
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Перфектните женски ркака трябва да са така оформени че да имат 4 дупчцици между тях. Първата кръгличка нааай-горе при разните му там сексуални атрибути. Кръгла и малка. След 4-5 "запълнени" сантиметра следва една плавна линия около половин един сантимеър която стига почти до коляното. В колената леко събрано. След това едно "ромбче" което е доста издължено. В прасците се събират пак. ПОследната е като линия пак от която е от прасеца до глезена. трябва да е най-"празна"
    Успях ад намеря само тази картинка на събрани крака на изправен човек За съжаление е на мъж но пак горе долу се разбира. Представете си горе само малката дупчица и ест по-изящен и нежен крак все пак говорим за жена

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Перфектните женски ркака трябва да са така оформени че да имат 4 дупчцици между тях. Първата кръгличка нааай-горе при разните му там сексуални атрибути. Кръгла и малка. След 4-5 "запълнени" сантиметра следва една плавна линия около половин един сантимеър която стига почти до коляното. В колената леко събрано. След това едно "ромбче" което е доста издължено. В прасците се събират пак. ПОследната е като линия пак от която е от прасеца до глезена. трябва да е най-"празна"
    Успях ад намеря само тази картинка на събрани крака на изправен човек За съжаление е на мъж но пак горе долу се разбира. Представете си горе само малката дупчица и ест по-изящен и нежен крак все пак говорим за жена
    ехааа ти описа моите крака

Guest
    ПОздравления за правите крака скъпа \/ Сега ако ми кажеш че си 1 78 и те признавам за колежка

offf boje s va6te kraka g1zq i tn

nqmate li si po interesni raboti da si oglejdate?

Guest
    Вие си мерите па пишките тъй че гледай си работата . Щото утре ше мине някое момиче с 1 20 крак с мини жуп и пе свиркаш по нея или пък ще хванеш на приятелката ти задника . Еее като сме хубави ни навиквате кат не сме хубави - пак. не мога да разбера вие мъжете кво искате! За това винаги гледам аз да си се харесвам! А нне вие

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Нещо такова ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Луфтът не се появява от правенето на секс!
    Това си е от структурата на тялото...
    da to4no taka
    За света може да си един, но за някого ти си света!

e pa ti si se haresvai pa si stoi sama men kvo me gree kato celo?

Вие си мерите па пишките тъй че гледай си работата . Щото утре ше мине някое момиче с 1 20 крак с мини жуп и пе свиркаш по нея или пък ще хванеш на приятелката ти задника . Еее като сме хубави ни навиквате кат не сме хубави - пак. не мога да разбера вие мъжете кво искате! За това винаги гледам аз да си се харесвам! А нне вие
    То пък щото жените не сте същите спрямо мъжете, ама айде....

ama ako im go kaje6 eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii takiva usti otvarqt ama tva e druga tema

Guest
    @Seks1t i G1z1t,по темата,душко,по темата.А ако няа кво да кажеш-не пишеш.

lufta ne se polu4ava ot sex tva si e do samata struktura na tqloto

ta lufta ne se polu4ava ot seks ama taq tema e p1lna skr1b p1k i da se zqjda6 e cool

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DiaboliC
    То пък щото жените не сте същите спрямо мъжете, ама айде....
    жените не са толкова придирчиви като вас . Вие все "гоолеми цици малко дупе малка талиика дълги прави крака хубаво лице бла бла бла" и ти и да искаш не можеш да угодиш НА ВСИЧКО. А ние не подбираме толкова . Нас и едно нещо в мъжа може да ни грабне и да ни хареса...И примерно има много хубави жени с грозни но добри честни и мили мъже докато няма хубави мъже с грозни жени. Поне аз не съм виждала

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seks1t i G1z1t
    e pa ti si se haresvai pa si stoi sama men kvo me gree kato celo?
    не съм сама а и нямам един и двама ухажори тъй че тук нямаш право на мнение

ahh da be dai vi na vas razmera i tva e 6a kai6 4e cql jivot s linii sa va hranili

e huu kakwo kato nqma6 edin ili dvama ohajori az kakwo da napravq ni si gotqna nqma koi da ta haresa

Град
    Е отсреща
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Аз нямам
    ако си м спх имаш но се покрива от оная ти работа......
    капиш?

Цитирай Първоначално написано от GiRo
    Аз нямам
    капиш?
    Ф е

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Луфт?

Не видях по-подходящ раздел,в който да пусан темата.
    Попринцип знам,че луфта се получава от много правене на секс,или поне така си мисля.Но защо има жени/момичета,които нямат, и такива,които имат,при положение,че всички правят секс?Нещо като генетично заложено ли е или..има ли начин да се предотврати появата на луфт?(освен да си стоиш девствен)
    Луфта не се получава от много правене на СЕКС
    Луфта го има при наличие на КРИВИ КРАКА

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от GiRo
    Аз нямам
    капиш?
    Ф е
    Абе май като се загледам имам... Че иначе съм ненормална...
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си