- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- tateeee
tatee iztarwah praseto kak tui weeee am izbega prez dowara
bruch bruchhhhhhh
pozdraw
Айде стига с безсмислените темииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!В ие идиоти ли сте или да?!?!?!?!?!?!?!
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Moderatorke, donesi edno shishe rakiq!
ооо коя беше тая песен? на един лагер само тва пускаха и направо се побъркахПървоначално написано от ork. Zondi
сериозно ако знаете кажете, че искам да я пусна на едни приятелки. те само митове за нея са чували
![]()
Айде чакаме модераторите ... Въоръжени и озлобени..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
e pa 6te si po4akame kakto v1rvi![]()
za kakvo puskate takiva temi be ako nqma akakvo da napi6ete po-dobre ne pi6ete samo da izlagate saita i sebe si
Първоначално написано от mila_pila
![]()
![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Pesenta e : Zondi-Iztyrvahme prasetoПървоначално написано от A_JoLiE
i men me beshe pobyrkala kogato za pyrvi pyt q chuh
![]()
ооо мерсиПървоначално написано от Devilka
нямаш идея колко време я търся тая песен. даже веднъж като бях в един бар и те за секунди я пуснаха и аз се развиках "оо това е песента за прасето" и точно на 'прасето' спряха музиката и всички се обърнаха към мен
ммм култова песен
![]()
ей селяндур със селяндур такъв, не е шише а е ботюлка говори българскиПървоначално написано от lizardking
![]()
Наистина престанете с тези теми.
Понякога е весело-да, но всичко си има граница![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
qj mi xyq .. ti izobshto znaesh li za kvo e toq forum ?!![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Първоначално написано от v!k!tYyY
пффф като гледам има да си ги чакаме....темата е постната в 9.45 а сега е 11.20![]()
П.С.![]()
Първоначално написано от изгонена__от__рая
i as sam na sa6toto mnenie![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
abe hodi pishi nekade dr tia temi kvo samo trupate basii![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха абе за "шише" съм съгласна, че е турска дума, ама "ботюлка" пък каква е по националност?Първоначално написано от Fusion
![]()
А модераторите вече милите така са се отчаяли, че май са се гръмнали някъде, затова темата е още активна...![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!