- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- поредния въпрос относно момче...
Здравейте и предварително се извинявам, ако има подобна тема, но стомаха ми е на топка от 2 дни и имам нужда от съвет...
Става въпрос за едно момче, което е ТОЧНО мой тип...запознахме се на рожденния ми ден на 12 януари тази година. тогава се харесахме и (ще ви прозвучи ТЪПО) той ми намигна няколко пъти... имаме си скайп, но той не влиза мн често. И тази събота бяхме на дискотека с приятелки и той беше там... дойде при мен 2 пъти и танцувахме...Вече му имам и джисм-а, но не мисля да му се обаждам. Една фр, която го познава от около 10 години ми каза, че той мн ме харесва и че може и да стане нещо между нас, но и че той си е женкарче...в това няма лошо, ако знае как да се държи с мен, защото има опит, но има лошо ако ме зареже на втория ден заради някоя тъпа курва...
(отново мн често задаван въпроскажете ми как да постъпя?
да си го избия ли от главата? не е единствен...но е мой тип...и страшно мгого го харесвам...![]()
![]()
Znam 4e jenkarite ne mogat da sa s edna...no v kraina smetka ti go haresvash,toi teb sashto i ni6to ne te spira da probvash.A i ako ne probvash posle moje bi shte sajalqvash zatova.Opitai,pyk znaesh li...moje da se polu4i.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ако те харесваше, досега щяхте да сте заедно - това са 5 месеца! Има ти телефона и не звъни - не те харесва. Има ти скайпа и почти не влиза - не иска да общува с теб.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Винаги ми е било интересно как момичетата определят коя е курва и коя не :Д
Ami ako si naistina ubedena,4e te haresva trugni s nego,stiga samo da ne si mu porednata...
По Дяволът, "женкар" е изключително разтегливо понятие, аз дори не го приемам като съществуваща дума. По-добре сама си състави мнението за него преди да решаваш, дали да правиш нещо с него или да го забравяш.
От кога хората загубиха способността сами да обмислят най-простите решения?
Щом го харесваш и имаш шанс с него-не го иэпускай!Пробваите се,пък в крайна сметка-каквото иэлеэе!
[size=7][b][u]fosse cos
Тва че е женкар изобщо не трябва да та притеснява , щото за всеки влак си има пътници ... ако ти му даваш достатъчно (не казвам всичко) и той е доволен не трябва да са притесняваш изобщоказвам ти го като М
![]()
Сама трябва да решиш дали да опиташ или въобще да не се занимаваш...
Но пък после ще те гложди нещо отвътре, че не си опитала.Той е женкар, както някой ти е казал и според мен трябва да го послушаш, защото 10 години хич не са малко, но пък от друга страна можеш да се застраховаш като не се впускаш много ентусиазирана в тази връзка и не възлагаш големи надежди, за да не бъдеш наранена после.
аз мисля.че просто си играе с теб...
ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!
Едно момче/мъж, определящ себе си като женкар, та и другите го определят като такъв, трудно се променя. Има само 1 нещо, което е достатъчно силно, да го направи такъв, какъвто искаш. Ако успееш да направиш така, че той да се влюби в теб, та да дава мило и драго за тебе, да живее за теб, всякаш своя собствен живот, би могло да стане нещо интересно. В противен случай, ще си поредната женичка в паничка.