Какво мислиш за ЛП? Няма да крия, че харесвам доста техни неща.
Какво мислиш за чалгата? Това не е музика.
А за чалгарите? Хората, които я слушат нямат и елементарна музикална култура. Това не значи, че са тъпи, но в доста от случаите ниската музикална култура се счутава и с нисък интелект.
А за фешъните? За фешъните - бахти педерасите. За фешънките - няма да имам нищо против тях, ако мога да ги изчукам.
А за емото? Не ми харесва.
А за Токио хотел? Разкарай ги тия педерасти.
Колко на брой избелели черни тениски на групи притежаваш? Имам една на Джудас, `дето още първият път като я изпрах и се развали цветът и стана кафява. После да не се чудят хората защо не се къпем метълите. Тениската ми от едно изпиране ръждяса, а пък аз ако взема да се изкъпя и ръждясам. Е няма да се къпя.
Кой те кефи повече - бог или сатаната? God is Dead! Satan is rising!!!
Колко църкви си запалил? Абе не съм подпалил ни една църква, ама преди години сестра ми щеше да се подпали от църквата. Явно бог не я обича. Туй би трябвало да показва, че тя поне е тру без дори да слуша метъл.
Колко пъти на ден казваш "як норвежки блек метъл"? Ни веднъж.
На какъв инструмент свириш (или поне се опитваш да свириш)? На никакъв, ама смятам да се уча да свиря на китара след като ми свършат изпитите.
От колко време не си се къпал? Е, ся... не ми е удобно да казвам.
Колко птички са свили гнезда в косата ти? 2-3. Би трябвало да стигат.
Колко кила жИлязо носиш по себе си? Преди време носех доста. 3 карабинера и 2 измислени джобни ножчета ,едното от, които имаше към 20 приспособления, даже и лупа). Ся ходя само с един карабинер, розов (вдействителност лилав) при това.
Колко животни са били одрани, за да осигурят кожа, за да се облечеш? Обикновено мен ме дерше котката ми навремето. Аз не съм драл никого.
Ся като отговорих... и би трябвало да съм тру ламарина.