.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Daite suvet !!!

(0_0)
    Guest

Daite suvet !!!

здравейте , моят проблем е следния: Ходя с едно момче , но родителите ми незнаят за него...те са консервативни хора и не биха приели дъщеря им да си има приятел още на 15(на колкото съм аз) ... но какво се случи баща ми ме жидя с това момче ...аз го излъгах че не съм била аз и че нещо се е припознал..но той не ми повярва сега незнам какво да правя да им кажа ли истината и да ми забранят да излизам , да спра да се виждам с момчето ( което ще е доста трудно , но поне ще се срещаме дори и по - радко) моля ви дайте ми съвет какво да правя

По добре им кажи може да проявят разбиране моите родители са същите но ако седнеш да си поговориш с тях можеш да постигнеш само добро не и лошо хайде успех
    Every second Chance begins with the firts step!

Мега фен
    Град
    София
    Отричай до дупка!
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Тва е много гадно как ще ти забраняват да се виждаш с някой. Кажим им. И ако ти забраняват бъди трърда и си стой на твоето. Почваш да се сърдиш да ревеш и така на татък. Като видат че ти е гадно ще ти позволят. Никой не може да спира любовта между двама млади.

i love you
    Guest
    ми трябва да им кажеш нищо няма да ти стане...според мен ще те разберат .Ни мой иначе...все пак и те са минали по този път...тфа е любов се пак ,никой не може да я спре

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Отричай до дупка!
    хЪхЪхЪхЪ,тва е решението!

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Кажи им, че ти е приятел, но не, че ти е гадже.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    АЛЕЛУЯ

Мега фен Аватара на sasha_90
    Като сте искали да се криете е трябвало да сте по-предпазливи.Нищо-станалото-станало,не може да се промени.По-добре ще е да кажеш истината защото тя рано или късно излиза наяве.
    Успех!

Re: Daite suvet !!!

Цитирай Първоначално написано от (0_0)
    здравейте , моят проблем е следния: Ходя с едно момче , но родителите ми незнаят за него...те са консервативни хора и не биха приели дъщеря им да си има приятел още на 15(на колкото съм аз) ... но какво се случи баща ми ме жидя с това момче ...аз го излъгах че не съм била аз и че нещо се е припознал..но той не ми повярва сега незнам какво да правя да им кажа ли истината и да ми забранят да излизам , да спра да се виждам с момчето ( което ще е доста трудно , но поне ще се срещаме дори и по - радко) моля ви дайте ми съвет какво да правя
    mili4ka ne se pritesnqvai,kakvo tolkoz te trqbva da razberat 4e rano ili kasno ti 6et izliza6 s mom4eta,vse pak i te predi da se ojenqt za izlizali.ili im kaji istinata ili im kaji 4e ste samo priqteli,ne mogat da te sprat da izliza6,vse edno 6et gi poslu6a6...

(0_0_)
    Guest
    Mnogo vi blagodarq na vsi4ki...6te vidq kakvo 6te pravq ...no pri vsi4ki polojeniq nqma da se otkaja ot tova mom4e...moje bi gre6a,no mai otkrih purvata si istinska lubov...blaodarq vi o6te vednuj na vsi4ki

Какво точно имаш пред вид под "Доста консервативни"?

"Религиозно фанатизирано-консервативни" - Отричай до дупка.

"Старовремски(комунист - times) манталитет" - Може да се наложи много говорене и ракия да изтече преди да започнат да те разбират. Все пак е по-добре да ги подложиш на тези разговори.

"Просто непоправимо консервативни и точка по въпроса" - отричай до край

Мега фен Аватара на koalka
    Ти си луда, ако се водиш само от мнението на ваште и си готова да оставиш момчето, с което си заради баща си.Аз въобще нямаше да се интересувам какво мислят относно момчето, защото това е един тъп каприз.Това, че са консерви никой не им е виновен.

нищо не им казвай според мен..просто бъди по-внимателна
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Trqbva da govori6 s roditelite ti.Ako puk ne sa suglasni ti otstoqvai svoeto i po nqkakuv nac4in se opitai da se sre6ta6 pak s mom4eto.Ako se 4uvstva6 dobre s nego ne im pozvolqvai da ti razvalqt 6tastieto!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    АЛЕЛУЯ
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Отричай до дупка!
    хЪхЪхЪхЪ,тва е решението!
    podkrepqm
    Hope that your night is BLOODY and full of SCREAMS...!!! ®®®

Мацко, ти си на 15!! Не си мн голяма, но не си и малка вече.. Според мен най правилно е да говориш с ваще, да кажеш за момчето и да се опитате заедно да стигнете до такова решение, че всички да са доволни. Седни, поговори с тях.. пък ако не стане така започни малко по дръпнато- сърди се, плачи, затваряй се в стаята си, цупи се и ... предполагам те ще видят, че държиш на него и искаш да си с него и.. може би ще стигнете до консенсус. Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си