.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    No mOrE LieS ...
    Guest

Хващали ли сте?

Не видях тема и за това отварям въпроса?
    Хващали ли сте някой да правят секс? Или пък някой да мастурбира? Къде ги "заловхте" и каква беше реакцията ви?

Аз веднъж хванах най-добрата ми приятелка да прави свирки на гаджето си на един купон.Голям смях падна.
    Веднъж хванах най-добрият приятел на гаджето ми да мастурбира ... много кофти ситуация се получи - и двамата още не продумваме ако останем сами

Повече от фен
    По принцип ако знаеш, че има възможност да хванеш някой в такава ситуация най-добре гледай да избегнеш това "хващане".Представи си теб да те "хванат" - дали ще ти е приятно. Иначе не - не съм хващала...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Град
    София
    Не съм хващала.. Нито са ме хващали.. То мене няма къде де...
    Вие на хероин ли сте бе?

a za k1de da gi hvana dokato mastorbirat?

Предимно мен са ме хващали...и не само хващали Смях голям.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Всеки пише,ама нищо не казва

Аз веднъж хванах един френд докато лашкаше и .... заради мене му паднало

Мене веднъж ме хвана брат ми,но нищо не каза ... попита дали ни трябват презервативи само - смях голям.
    А и веднъж една лелка ни хвана докато ми правеше свирка в един парк ... жената седя и зяпа 2-3 минути,после се махна

Веднъж си се чукаме с бившия и звъни един негов приятел, той го кани и онзи сяда на компютъра и си пуска музика...и си свалил слушалките точно когато сме пъшкали най-много, предимно аз А ми го е само вкарвал на същата пейка, на която се натискаха същия младеж и тогавашното му гадже...други случаи не се сещам...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    У нас

Хех т'ва за лелката и парка е добро ;)
    Мен са ме хващали ... само сестрата на бившото ми гадже.Каза "Опс" и изчезна, ама аз така се притесних .. после няколко дена ми беше неудобно пред нея ;)

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Neznam dali moje da se smetne za hwashtane,no na moq priqtel dqdo mu reshi wednuj da mu doide na gosti ... dokato prawim sex,tykmo otwarqshe wratata,kogato fr mi mu kaza da ne wliza ... wsushtnost ne ni e widql ...

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Да, хващали са ме. Не е приятно да правиш шоу за без пари.

Град
    Е отсреща
    пфф кфи пари аз днес си направих направо цел филм
    голям купон падна радвам се поне на това което заснех хахахахахаха беше д/г кофти ама на кой му пука ...(всичко беше на бас де...)

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Не ги ли правиш тия мръсотийки? а по темата-не са ме хващали но аз съм хващал.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Eпа, най-добрите ми приятели съм ги хващал, ама от тогава винаги заключват вратата като съм наоколо.
    Последния път като бяхме там у френда и те се затворили в стаята и на мен ми е скучно... И гледам вратата леко открехната, зиам телефона, пускам камерата и го промушвам през пролуката отгоре. Тамън да щракна и френда се усети. Добре че си дръпнах ръката навреме...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Е... Ми не...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    Не са ме хващали,но се е случвало да сме в моя приятел и неговоте родители да се приберат.Добре ,че сме много бързи в обличането

Ами за хващане....Преди време се разхождахме с бившия в парка и на една пейка момчето целуваше цицките на приятелката си.Като ги видяхме само се обърхахме и си отидохме...Не мисля,че беше много подходящо това място за такива ласки.

Тихо е, тихо е, тихо е
    и стоя, и мълча пак в мечти.
    Няма те никога, никъде...

Тишина, самота и звезди

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    има време да ги прави
    По темата:не са ме хващали...за щастие

az sam hva6tala roditelite si i sled tova na tqh im be6e mnogo kofti,na men ne vse pak ne men me bqha hvanali...no vednaj maikata na gadjeto mi ni hvana-togava na men mi stana mnogo kofti,vapreki 4e maika mu ni6to ne kaza,dori i di dnes si se smeem trimata na slu4kata,vapreki 4e na men mi e nqkvo kofti!!!

hahah kfo govorite be horaa .. az praih sex s edno momche dokato kolegata mu speshe na drugoto leglo i oniq po edno vreme se sybudil (a az bqh otgore nqkfa) i toi si gledal .. na drugi den se smlq da me byzika che sym go vyrtqla dobre i sqkfi takiva
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Цитирай Първоначално написано от GiRo
    пфф кфи пари аз днес си направих направо цел филм
    голям купон падна радвам се поне на това което заснех хахахахахаха беше д/г кофти ама на кой му пука ...(всичко беше на бас де...)
    Какъв филм бре Я разкажи.
    По темата - веднъж жената седнала в мене,в парка заимов .... с поличка ... отмествам и леко свалям прашките й,тя тъкмо го вади и минава покрай нас двама ушевци ... просто умрях

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми се е слувало.

Guest
    KeLly^^^ 6to pak da ne e ako sa nqmali teren ili sa bili na zor =D> ahahaha ama zavisi koi park de

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не ми се е слувало.
    Да правиш секс или да те хванат, докато правиш?

По темата - не! Аз обикновено държа ситуацията под контрол... е веднъж замалко да ме хване баба ми, но предвидливо бях заключил вратата предварително. Пък некой непознат и да ме хване или пък и да ме е видял някой път - през ... ми е! Проблемът не е мой, ако има такъв да ми е казал/а!

Супер фен
    Ам веднъж си отивах на училище(рано сутринта) и на една пейка покрай улицата един лъскаше най-спокойно ,неам думи да опиша кфо ми беше щот' нямаше други наоколо,а тоя изглеждаше като ПСИХО!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Не не съм хващъл никой!

NE
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си