- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- HELP kak da otslabna za 2 sedmici?
hora kak da otslabna za 2 sedmici i da dam maksimuma ot sebesi i da si stegna korema do kolkoto moje molq vi pomognete mi 6te sum vi mn mn blagodarna [-o<
Ами мила за 2 седмици не можеш да си стегнеш корема на макс,трбва да започнеш със режим на хранене ,някакъв спорт и определено не става за 2 седмици ,не се мъчи с някакви диети ,защото само ще ти навредят на здравето ,спорта му е майката!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
za da otslabnesh namali malko pyrjenite i sladki hrani,zapochno aktivno da sportuvash,pravi koremni presi za da ti se stegne korema.A inache ako iskah da namalish qdeneto izpivai po 1 chasha vod a predi qdene taka apetita shte ti otslabne
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Това по принцип действа, но трябва повече време и постоянство. Ако не искаш да се навредиш на здравето това му е майката, но иначе съм чувала добри отзиви за Японско чудо, което е диета, която се прави точно две седмици.Първоначално написано от charovnata_
![]()
I'll be all you need and more ...
Trea da ima6 magi4eska pry4ka, za da otslabne6 za dve sedmici i da si stegne6 koema, mnoo hora se se6tame da otslabvame kat doide lqtoto, a ne syaa yaka, i az sq se my4a, ne 4e iam 4ak tolko golqma nujda, ama... de da znam, ne moje da si stegne6 korema zadve sedmici, prai koremni presi, te sa nai-efektnni. Ima nqkfa 44ere6ova dieta, det se otslabva s neq, samo za tri dni e taq dieta, ma ne znam, opitai, ma ne moga da i garantiram
i az mn iskam da otslabna za 2 sedmici no neznam kak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti4ai sutrin i vecher I vurti obruch ska4ai na vuje i t.n.
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.