.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: problem...

Stanio
    Guest

problem...

Predi tochno 3 chasa 48 minuti i 39 secundi pravih sex s edna priatelka koqto e na 22 godini 4 meseca i 12 dena,akta traeshe tochno 22min i 31sec,sled purviq tek koito beshe s vremetraene 9min i 17sec az svurshih v prezervativa i tochno za 44sec si slojih nov,ta vuprosa mi e dali sled kato az koito sum na 23 godini 10meseca i 14 dena moga da oplodq priatelka si koqto e po malka ot mene s 5 meseca i 65 dena za tezi vuprosni 44 secundi,temata ne e bazik i iskreno blagodarq na otzovalite se koito shte mi pomognat...
    ...s uvajenie Statistikata

lizardking
    Guest
    Бах мааму!

Da dobavq che zabravi da kaish i kolko stotni..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mn to4ni iz4isleniq,bre....... mi 6tom si smenil prezervativa-nqma stra6no!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: problem...

Цитирай Първоначално написано от Stanio
    Predi tochno 3 chasa 48 minuti i 39 secundi pravih sex s edna priatelka koqto e na 22 godini 4 meseca i 12 dena,akta traeshe tochno 22min i 31sec,sled purviq tek koito beshe s vremetraene 9min i 17sec az svurshih v prezervativa i tochno za 44sec si slojih nov,ta vuprosa mi e dali sled kato az koito sum na 23 godini 10meseca i 14 dena moga da oplodq priatelka si koqto e po malka ot mene s 5 meseca i 65 dena za tezi vuprosni 44 secundi,temata ne e bazik i iskreno blagodarq na otzovalite se koito shte mi pomognat...
    ...s uvajenie Statistikata
    пффф тоя с едната ръка е сменял презерватива а сдругата е държал хронометъра
    П.С.бтв моо си бавен трябва да поработиш повече над това

Мега фен Аватара на koalka
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си