.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    mrazq_liubovta
    Guest

za6tooo liubovta naranqvaaaaa ?

za6tooooo za6tooo istinskata liubov naranqva tolkova mnogo za6toooo !!!!???

ZA6TOOOO .. Kajeteeee kak da se savzema...... ne moga... ne mi se jeveee ve4e.... 4oveka koito obi4am stra6noooo stra6noo mnogoooo ve4e gleda s drugo oko nad mene

За да питаш!
    Light The Universe

Град
    София
    Защото чувствата никога не са еднкви.. Просто единия от другите изпитва по-повърхностни чувства.. А другия страда... Поне в моят опит досега е така.. Нз.. Не съм компетентна..
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Любов ли.
    Кво е тва.
    Бъркаш се нещо.
    Друг ти е проблема.

Дирекшън ПО ВЪПРОСА: ЗАЩОТО ТАКА Е УСТРОЕН СВЕТА
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Защото всяко хубаво нещо си има и лоши страни.

zle.e....ee..e.
    Guest
    moje bi problema mi e 4e ne znam kak se pravi besilka da se ubesq........

GGT!
    Guest
    Love suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuux
    не, сериозно да не ми се случва повече
    Но не си заслужава да си съсипваш живота заради това

СЛУШАЙТЕ МЕ!!!!
    Guest
    Защото ако не нараняваше, нямаше да знаем че е истинска. Но повярвай ми едва ли сега ти е тежко от истинската ти любов, когато я срещнеш няма да пускаш такива постовете, защото ще си по заета да слушаш депресантска музика и да се самосъжеляваш.

Guest
    Ми за да им е тъпо на всички флюбени като за начало

Не уее глупости.. Квото и да си говориме любовта съществува!! Също както шоколада, и секса без чуства и Къци Вапцаров и .. тн. Най-тъпото в тая ситуация е да си скубеме косите и да се чудиме що съществува любовта. Единственото нещо, за което треа да мислиме е как да избегнеме такива трагични ситуации. Когато си супер наранен, най ефективно е да плачеш, плачеш, плачеш.. докато не ти останат сълзи. Които не са го правили.. повярвайте найстина действа... вярно че не ти решава проблемите, но те освобождава и ти олеква.. А когато веднъж се опариш от огъня.. после бягаш далече от него.. Ако съумееш да излезеш от такава " трагична ситуация " след любовно разочаование.. натам е лесно

Град
    Пловдив
    Welcome to the club!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Споделената любов не наранява, само, ако човека до теб каже или направи нещо.
    Несподелената любов наранява, защото човека с/у теб не изпитва същите чувства, както на теб ти се иска да бъде.

savage
    Guest
    сри за офтопика, ма koalka, на колко си години?

za6toto jivota e takav,i ima mnogo golqma zavist i kogato dvama se obi4at vse 6et se nameri nqkoi da im zavidi i da pravi intrigi i rano ili kasno uspqva da gi razdeli.sa6to taka lubovta moje da priklu4i i poradi izstivane na 4uvstvata ot ednata strana.ako stane ne6to ot dvata varianta,ne trqbva da strada6,vse pak sled kraq na dn avrazka idva na4aloto na po golqma lubov!!!

Re: za6tooo liubovta naranqvaaaaa ?

Цитирай Първоначално написано от mrazq_liubovta
    za6tooooo za6tooo istinskata liubov naranqva tolkova mnogo za6toooo !!!!???
    Истинската любов не наранява, истинската любов е най-якото преживяване. Несподелената и невъзможната любов наранява, тя е тая, дето се опитваш да визираш.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mnogo interesen vapros.Spored men lubovta naranqva i nie stradame ot neq,zashtoto prosto taka sme ustroeni.I vse pak sled lubov pak lubov idva.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    za6toto jivota e takav,i ima mnogo golqma zavist i kogato dvama se obi4at vse 6et se nameri nqkoi da im zavidi i da pravi intrigi i rano ili kasno uspqva da gi razdeli.sa6to taka lubovta moje da priklu4i i poradi izstivane na 4uvstvata ot ednata strana.ako stane ne6to ot dvata varianta,ne trqbva da strada6,vse pak sled kraq na dn avrazka idva na4aloto na po golqma lubov!!!
    Супер точно-съгласна съм...затва може бе трябва да пазиш връзките си дори и от хора,на които разчиташ,защото и те могат да те предадат...
    А иначе защо боли...може би шот просто се нарича ЛЮБОВ...пффф,не ми се мисли за нея в момента...
    Let the beats control your soul...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ако има истинска любов тя е съвършена и е най-красивото нещо на света. Но ако тя не е истинска или е несподелена е много жестока. Трябва да се преживее. И имай предвид, че да мислиш за самонараняване е най-тъпото нещо за което можеш да мислиш

Banned
    momi4e,q se vzemi v ryce!obi4a6,tva e prekrasno,a mom4eto,koeto ne osyznava,4e te kara da se 4uvstva6 kato bokluk,e prosto poredniq piklio,vyzgordql se,4e nqkoi si pada po nego.ne se terzai,emi si kaji edno prosti4ko "stiga tolkova!"i si prodylji jivota s usmuvka.napravih go vednyj i tva b6e nai-golemiq podaryk,koito sym si pravila.derzai-jivota e pred teb,radvai mu se :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си