- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите на спирката,докато чакате автобуса?
Слушам музика, четя книжка,оглеждам хората
![]()
Не всеки има пари за таксиПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
vie ste omreli ideoti
трескаво следя дали идва автобуса .,..
На мен пък ми е приятно да чакам градския транспорт... дава ми достатъчно време да се размисля... иначе никога нямам време да седна на някоя пейка и да остана на саме със себе си. Спирките ме устройват. Както и самото друсане от дадена точка до друга.
Мисля си за всичко, което ме интересува в момента... оглеждам хората... чета книга... но най- често се отпускам и се заблейвам размишлявайки.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
=D> ...Първоначално написано от Sarabi*
В повечето случаи паля цигара... и се впускам в дълбоки размисли.
sa6ik написа:
Като видя че съм изтървал тролея отивам до магазина отсреща и си купувам един Зайо Байо и го ям
![]()
![]()
![]()
a az vinagi izlizam minuti predi avtobusa da si e zaminal i v pove4eto slu4ai ne4akam dalgo..a ako podranq si zavarzvam kontakt s nqkoi...
Рядко пътувам със рейс преди 4 месеца си отидох на село , защото ми се беше счупила колата ем кво правих слушах радио на hands free-to пуша.....обикалям нервно насам натам купувам си нещо за хапване и пиене и той като дойде се качвам![]()
Мисля си "Пак закъснявам а автобуса не идва .. защоооо"
Аз обикновено зяпам в една точка, размишлявам филосовскиили просто се чудя защо не идва автобуса.
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Добра идея.Първоначално написано от summer_love
![]()
Това е въпросът.Първоначално написано от summer_love
Оглеждам се за некоя мадама която да ми отнеме погледа и съзнанието за около 20 минути .(зависи от данните и де)
Ако няма тъпея в една точка, и се опитвам да си начертая програма за деня.
Light The Universe
eee tova beshe qko!Първоначално написано от Valar
![]()
![]()
Edin si prizna nai posle...
![]()
Az rqdko patuvam s avtobus,ama ako patuvam govorq si s priqteli nai chesto...ili pak ako nqma s koi tapcha si na edno mqsto, telefona si gledam...off taq godina mi se o4ertava da patuva s avtobus,smenih daskaloto...Mrazq da 4akam, iznervqm se-daje i kogato interneta mi e baven -otkacham!
![]()
♥ ♥ ♥
А, ако взимаш автобуса след размазваща вечер? (Последния автобус.)Първоначално написано от Valar
mi az pu6a i si lafq s nqkoi,vinagi se namira nqkoi poznat,e po4ti vinagi de. a ina4e si 4eta knijka,naposleduk mi stana navik da si hodq i po ulicata i si 4eta,daje onzi den za malko ne me blusna edna kola,golqma 6matka sum![]()
kolkoto dve - tri po malki 6matki li?
Е аз не се размазвам!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Но принципно ако се случи съм средоточен окло това колко мангала или наркомана има около мен!
Light The Universe
Зависи колко време чакам.Ако е около 15 мин паля цигара,ако е за по-малко или говоря с някой по телефона или гледам тъпо в пространството![]()
Нищо,не чакам автобуси,тва е губене на време използвам си копитата за да стигна до желаното място........![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Дори и това място да е на другия край на града?Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
izmislqm ne6to sme.....po4vam da se usmihvam...sled 5min ve4e se hilq 6izofreni4no a horata sedqt i me gledat kato lud..![]()
Рядко ползвам автобус-предпочитам да вървя ... но иначе ... заглеждам се някъде или пуша.
hah i az sum kato KoRn- mn 4esto se razhilvam brutalno