- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bez menzis
moje li da se pravi seks ako oshte ne ti e idvalo?![]()
Деба вече от 10 годишни ли почвате?![]()
Вие на хероин ли сте бе?
може ама в 4 клас не е мн препорачително![]()
По принцип може, но не си ли твърде малка щом още не ти е дошло, а искаш да правиш секс (ако този въпрос се отнася за теб)?
hahahhahahhahahaha..eee shto be momicheto moje da ne se e razvilo oshte moje da e na 16 pyk ot de da znaem :P nakolko si ?
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Принципно може, но не мисиш ли, че трябва да пораснеш още малко.
damm...ot edna strana si prav![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Ена приятелка ми каза че нямала мензис а беше на 14 тогава.Пък иначе-че може може,ама ако си на 11,12 недеи.
![]()
Мали аз съм неква престаряла вече... На 14.. Па недокосната... Тцтцтц![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Попринцип секса с цикъла няма нищо общо...Но няма да е зле да позавакаш не мислиш ли![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
ми аз кво да кажа?-на почти 17 и не съм спала с момчеПървоначално написано от v!k!tYyY
П.С Вие лапета дето започвате да правите секс на 10 11 12 13 14 -нямате ли си по-безопастно хоби?????
mi 4e ti na kolko si 4e o6te nqma6 menzis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
v!k!tYyY: Мали аз съм неква престаряла вече... На 14.. Па недокосната... ТцтцтцАх Виксче Перверзница малка..ц ц ц ц ц ..... както вика един "френд": "ти си недокосната, ма, пача малка"![]()
![]()
Кви са тия теми дето посещаваш...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Аз че съм перверзна, то е ясно, ти за 3 години не го разбраА темата не знам коя от двета я посети първа
Някой хора си нямат друга работа (като например да ходят на даскало)ми по цял ден на комп-а седят...а Цанева беше толкова любезна днес...
![]()
![]()
Аз не ви посетих щот ме убидихте с трва да давам 10 кинта за Иванова.. Да да как не...Първоначално написано от rammsteinkata_666
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Споко негърките раждат на 7 години....супер!Станахме като маймуните...![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
е такова чудо не бях виждала![]()
![]()
![]()
ммммм да дет се вика още имаш мляко по устата па секс ще прави
![]()
![]()
има една тема за това дали е лошо,че не си правил до 14сега на 10
следващия път сигурно ще бъде за тея дет са на 3
![]()
![]()
срам и позор
![]()
Момичета различни на едни им идва на 10 на други малкоо по късно, какво да кажа като мене ми дойде като бях почти на 15 ...всичко си е до организма.А колкото до секса ако се чувстваш готова давай,но не го прави само щото е "модерно".![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
По принцип можеш да правиш. Друг въпрос е колко е правилно и дали трябва да го правиш. Липсата на менструация показва ясно, че тялото ти не е достатъчно съзряло, което трябва да те наведе на мисълта, че не си физически готова да правиш секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
a we ligliovci moje da ti doide i v 11 klas qsno??za6to trqbva da e v 4 5 6 i t.n
mn tupi hora ima
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Ами какво да кажеш - нищо, драсни един мейл на frankbeard@abv.bg само, другото ще го решим на место. То и на мен ми беше за първи птъ почти на 17, ама за момиче - бая си на зор вече, убеден съм. Дет' се вика - кажи НЕ на кренвиршите - пиши ми и прати снимки.!Първоначално написано от sasha_90
![]()
@v!k!tYyY, верно си много малка, даже малко повече, отколкото предполагах! Жалко... Ама ти си ходи на училище, де, че има какво да се желае още(да не бъда по-краен) и по начина ти на изразяване, и по правописа, и граматиката ти. Не злоупотребявай с форума! Аз ще те взема кът пораснеш, евентуално.Поздрави! Бати Тони
Първоначално написано от ГостЪТ
БуХаХАХХАХАУХАХУХАХУАХаха ххахуяахХх
![]()
П.С."бате" Тони май се объркал форумите![]()
П.С2.v!k!tYyY Лъф Йа