- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bez menzis
Първоначално написано от nikoletata
ае стига ве....сериозно ли говоришна 14 ражда???пффф тва само циганетата го могат...те даже се женат още преди да са се родили
![]()
М, що бе?Първоначално написано от Sh@d0w
Тука такива велики глупости(!) се пишат ежеминутно. На кой му се сере, на кой му се..., абе всичко и псувни си стоят. Една от най-неприличните теми вчера, свързана с една симпатична модераторка фенка на Brian Warner тук, стоя поне 2 часа незаключена и неизтрита. Ако си забелязал и по нещо сериозно казвам винаги!
Например една тема, в която писах вчера следобед(нещо ни ми излиза, а нямам време сега да я търся) озаглавена "molq vi nedeite...", изразяваща нечие възмущение от форума, като цяло. Там написах какво трябва да се направи, за да има промяна. Също й в преишното мнение сериозната ми част е свързана с "v!k!tYyY", като съм се опитал дори да я употребя малко и като нарицателно, ако видиш и контекста. Какъв е проблемът тогава?
просто по горе ти с учудваш че v!k!tYyY е толкова малка-ми пич ти какво искаш тук се събират само деца(то си личи и от темите)просто съвета ми е ако си търсиш нещо по различно си объркал мястото....пък и повечето 13,14 годишни въпреки че казват че са правили секс вече не им вярвай-имат богата фантазияПървоначално написано от ГостЪТ
![]()
Може разбира се, ама зависи на колко години си. Аз имам една позната която е на 14 години и миналия месец роди момиче. Сами си правете сметка на колко е почнала да прави секс.
hahahah bojeeee![]()
![]()
m ti ne6to mai ne si zapoznata ne e vajno na kolko si a do kolko se e razvil 4ovek moje da se razvie v 3,4 klas a koje i na 17-18 godini
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Да забелязал съм! Писна ми да се повтарям - прочети й сериозното!Първоначално написано от Sh@d0w
Btw, ти на колко си? Предполагам си й съученик на
v!k!tYyY? На 14, аз определено бях много по-грамотен и ако трябва вече да съм съвсем сериозен, чак съм възмутен от общото ниво на едно сравнително популярно(макар и в отрицателен сми.) българско тийн-форумче!Затова си и правя труда! Надеждата ми е, това което пиша, да го прочетат и модераторите тук, макар и да оставам с впечатление, че не четат и те много-много.
P.S.: На 14 бях в самия край на миналят век - не е чак толкова отдавна!
Първоначално написано от ГостЪТ
ахахаха споко не съм и съученик,нито пък съм на годините и![]()
П.С.прав си темата е тъпа...![]()
П.С2.v!k!tYyY ЛъФ Йа
s'
Хмм, аз защо ли съм останал с това впечатление... Темата може и да е тъпа, но тук никой от сериозна дума не разбира явно. Що ли реших отведнъж да се намесвам и да се опитвам да променя нещо въобще. (yawn) Вече отново само ще чета и ще се смея.Първоначално написано от Sh@d0w
\/
Първоначално написано от ГостЪТ
приятел тва с четено и смеенето го практикувах преди....обаче като вида некоя идиотска тема не се въздържам просто....аз съм на принципа-те се ебават с теб,ебавай се и ти с тяхпробвай го получава се много весело
П.С.v!k!tYyY ЛъФ Йа![]()
Естествено че може,на някои момичета им идва на 17-18 год.,дай да не правят секс ли?![]()
Естествено че може,на някои момичета им идва на 17-18 год.,дай да не правят секс ли?
eiiiii eto nameri se edin 4ovek koito da misli kato men !!!!!!!!!! \/
Да, ясно. Ама то аз и без да се регвам пак мога да си се й ебавам колкото и с когото си поискам. Това, че не го правя е друг въпрос. Единствената разлика, ако се регна "официално", която виждам е, че ще мога да пратя Л.С. на някой модератор (koalka например:P), но що ли си мисля, че ни ще го прочете някой, ни отговор ще получа... Аз и така, ако реша мога да си пускам каквито и да било теми и да си пиша каквото и да било, нали?Първоначално написано от Sh@d0w
P.S.: Какво мисля за сайтчето ти вече писах(прочел си го вярвам) - поздравявам те с Hey God и Damned.
Аз съм на принципа "Смей се на чуждите ПРОСТОТИИ" , защото в този форум такива много могат да се намерят... С такива теми се показва, че НЯМА ДОСТАТЪЧНО МОДЕРАТОРИ... И Трагичното е, че никой не си прави труда дори да дава компетентни мнения... Всяка втора тема е е*авка.. Всеки втори се мисли за важен и споделя "ненадминатия си опит" в секс... За които хора, сексът е само сън... За това я имаше и темата, че всички тук ще си останем деца... Виж... А за това, че не мога да пиша... Като мисля, че някоя тема е несериозна и не заслужава внимание, дори не се опитвам... Просто всичко опира до проблема, че няма достатъчно модератори... Капиш?Първоначално написано от Sh@d0w
П.П. Шадоу ЛЪФ ЙА![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Радвам се, че когато искаш - можеш!Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Сега по темата - с удоволствие бих се регнал още днес и бих се старал да давам максимално компетенти мнения по поне 1/3 от темите, особено в този(защото вероятно е й най-важният/актуалният за тази възраст) раздел, ако виждах смисъл в това. Смисъл няма да има, докато правилата не бъдат променени! Какъв е този форум, в който всеки(ама буквално всеки) може да пише и да пуска теми, каквито си поиска? По този начин, вероятно, поне 2/3 от потребителите се възползват от тази си възможност именно, за да не бъдат санкционирани. Макар че, като гледам, не че има санкции за основните според мен нарушения и не че се спазват, като ги има само на хартия(образно казано). Е, как няма да цари хаос? Проблемът, според мен(като човек имащ все пак някакви наблюдения над доста по-организирани форуми) не е в недостигът на модератори, а в това, че не си вършат работата. И на база какво, докато нещата са така, да бъдат избирани нови?Цялото нещо е един ш*бан кръг. Тук вярвам сме на едно мнение, но основният проблем не е в липсата на модератори!
Ти и Sh@dow, не мога да отрека, ми направихте доста добро впечатление от вчера насам, затова ще Ви предложа най-приятелски, докато нещата тук са така, ако наистина имате някакви сериозни проблеми в каквото и да било отношение - пишете в раздел "Общи" в "hardware - bg - com", например. При грамотно зададен въпрос, гарантирам грамотен отговор. Това е само пример, реклама нямам интерес никакъв да им правя. Аз съм си "обикновен юзер" там. Също, бих потърсил начин да Ви помогна и лично, доколкото времето ми го позволява - можете да се свържете с мен на nicholaseaster@abv.bg, от който е-майл ще Ви дам Skype-a си и всичко останало необходимо, ако искате да установите/поддържате контакт с мен. Това е само приятелско предложение, приемете го или не - изборът е Ваш, но не се опитвайте да го осмеете или нещо от сорта в следващи мнения, само това ще Ви помоля. Нещата може би не са чак толкова изгубени.... Антон Б. (a.k.a. ГостЪТ)
И аз не мисля, че основния проблем е това, че няма достатъчно модератори, а че просто.. Нз не им ли се занимава...Иначе коалка наистина дава много добри съвети, но работата и като модератор куца... А просто_аз_ф заключва само някои теми и то само катои хареса... Да.. Това е проблем.. Но истината е, че и аз като поне 2/3 от хората в този форум, съм тук само, за да си казвам по-често репликата "Боже, колко простотия има по този свят, Боже"... Не мисля, дори че в този форум има някой достатъчно компетентен, за да отговаря на поставените "искрени" въпроси... Трябва да се направи нещо...
Вие на хероин ли сте бе?
Тук не съм съгласен. Убеден съм, че има - естевствено не един, за всички въпроси, де lol - просто не вижда смисъл. Кефи ме причастието ("се направи"), което си употребила. Нещата никога не стават сами. Особено пък хубавите. Аз не виждам какво повече мога да кажа, засега.Първоначално написано от v!k!tYyY
Хах, пак забравих да си допиша "никът"! lolПървоначално написано от Анонимко
Бъразай бе..Бързай и си чупи главата после ..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Някак си иронично го намирам, че това важи 1/1 и за този форум!Първоначално написано от koalka
П.С.: Надявам се си прочела последните две страници от темтата!...
May I guess? 17, максимум! По-ми е интересно мо/ъдераторките тук на колко години са?Първоначално написано от kindergarden
![]()
tyz cikyl nqma..pyk she sa shiba.. SMESHNA hahahahahahahahaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()