- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- .......
Абе М сам .. и след като се обръснах доло иии 2-3 дена след тва ми се появиха некви пъпки и леко ме болят за кво така бее...![]()
![]()
ъъъъъъъъъъъъ БАБА ШАРКА!
Първоначално написано от Анонимко
Има много такива теми.
Нормално е да се появяват. А интересно с какво може да предотврати появата им?![]()
С внимаване,добра самобръсначка и свестен гелПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Тя самобръсначка е хубава, но все пак... 1 ден след това е кофти. Боли!Първоначално написано от Schnitzer
Уф, кола маската е истината! Един път боли яко, но после 1 седмица няма проблеми.![]()
Ако не бръснеш на контра и ползваш добра самобръсначка и пяна за бръснене - нямаш проблеми.
Най-важното е да не се бръснеш на контра и да не се "дереш много" (демек ползвай добра самобрасначка). След това удари един одиколон или афтършейв за дезинфекция!! Не щипе много, споко![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз ако си направя кола маска тама и ще вървя като разклецан.Първоначално написано от _Cuddly_
А иначе при мен не боли,само е малко неприятно като си плъзна ръката от долу нагоре тоест срещу посоката на космите. :P
Първоначално написано от Schnitzer
Вероятно и аз ще ходя по подобен начин, но просто ми омръзна от тъпите самобръсначки!
temata se povtarq
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
ili kola maska ili deplatoar..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!