- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целуфка...
Става въпрос за едно момиче, към което имам доста силни чувства и явно тя ги споделя...често се виждаме, излизаме само 2мата, приказваме си миличко, но все нещо не ми стига, за да я целуна. Утре ще идва да гледаме филмче в къщи и си мисля, че от това по-голям шанс няма да ми се отдаде...И все пак някакви съвети...как да я предразположа, а-у...квото ви дойде - споделете, ще ми е от ползаМерси
po4vai da q gali6 po garba i korema ednovremenno
Не мисля, че трябва да я разполагаш.Просто я прегърни и я целуни.
Първоначално написано от koalka
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Например погали е по косата леко...Направи и някой комплимент...Виж как ще реагира тя...И по реакцията и може да разбереш дали е дошъл момента.И ако е дошъл целуни я така , че да подлудиш![]()
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
отдай се на първичните си инстинкти!
Аз щи предложа друг вариант ... почни да се закачаш нещо после малко така нежности комплиментчета и вкарай някой базик свързан с гаджета нещо от тоя сорт ... на въпроса "имаш ли си гадже" тя ако отговори "нямам си" ти примерно джасаш нещо от рода на "а искаш ли да си заимаш" нещо по шеговитостранно е ама има ефект ... незнам ако го нямаше Къци Въпцаров нямаше да съм виждал жена
![]()
Първоначално написано от koalka
Мда,така ще стане работата.Първоначално написано от ATAKABG
[size=7][b][u]fosse cos
Ne se pritesnqvai 6te ti doide ot vatre
The really great person is the person who makes everybody feel great!
Your moon fairy би ли си намалила малко аватарчето ако може?
И по темата:Може или някой по лигав романтичен филм или някой ужас та да се гушне в теб и почни да я гледаш без да спираш и като се обърне към теб я целуни мисля че ще се получиХайде успех
Every second Chance begins with the firts step!
хАХаххаха
Абе какъв е тоя аватар бе като тапет.
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
ako tq spodelq 4uvstvata ti ot mn vreme 4aka momenta v koito 6te q celune6(povqrvai mi kazvam go ot li4en opit) taka 4e bi se zaradvala i na nai-sakatata celuvkai 6te se 4uvstva po nai-vurhovniq na4in na sveta(pak li4en opit) taka 4e deistvai smelo-samo go napravi-nqma da sgre6i6
испускаш котия с презервативи ма да е отворена и викаш "е ша са похабът така" и я награбваш![]()
6tom se e saglasila da doide u vas .. na4i nqama problem .. ne se trevoji vs 6te si doide na mqstoto![]()
Точно така !Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Да това е добър начин. Но внимавай защото ако нещо се обърка при първта целувка може да повлие на връзката ви. Действай внимателно и не прави нищо което виждаш че тя не иска.Първоначално написано от hOuS3