Здравйте...пак...начи след последната тема която пуснах ( http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...711&highlight= ) там всички ми казаха да го покана на рд-то ми и така и стана...той дойде...всичко беше много яко...забавлявахме се.Но ме беше адски срам,незнам защо.И така около 5 часа бяхме заедно.Говорехме си и т.н.След като си тръгна ми писа смс че иска нещо да ми каже като се видим.Е вчера тъкмо си тръгвам и го виждам на спирката (той ме беше помолил да го изчакам след даскало) обаче много бързах и неможах да остана...вечерта пак си писахме...и той ми каза че е тъпо така но няма време да се видим и ми предложи,но не го прави защото всички му го казват а защото наистина ме харесва.Разбира се аз му приех и така...Много се радвам.И наистина ако не бяха ваще мнения в онази тема...нямаше да е същото.Благодаря ви...и просто исках да ви кажа какво е станало !
Така е, не тряя да се учудваш, даже обратното Глей к'ф колектив има тука. Сичко работи за каузата "Любов". А и нали знаете, една кауза е такава до тогава, до когато има поне един останал вярващ в нея.