Aaa kajete mi kak se kazva novata pesen na TOkio Hotel taq deto q puskat po mtv :]]]
Да не е оная боза... Уж пеят на английски па излиза чист немски...![]()
![]()
Само Spring nicht им харесвам.... Гледала съм я по МТВ така че... Нз... СА ше почакаме някой от многобройните им тийн фенове да изкажат мнението си за "НАЙ-ВЕЛИКАТА" група...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
я бре как позна!ми аз лично си нямам и на представа за коя точно песен ми думаш,но по МТВто дават Through the monsoon и понякога тази Ubers ende der welt {на Uто има отгоре 2 точици } и май тях ги дават за сега нз....трябва да си провериш!
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Мonsoon се вика?!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
все е 200
http://dada2.com/Default.asp?show=5&...10&Search.y=4# от къде да си я изтеглиш
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
или Monsoon или reden
И аз, и аз. [-o<Първоначално написано от _Becko_
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
...damz...Първоначално написано от _Becko_
![]()
![]()
![]()
НЯМА ПЪК!НЯМА ПЪК!НЯМА ПЪКПървоначално написано от _Becko_
![]()
![]()
![]()
ти като каква се определяш? за каква се мислиш?Първоначално написано от nicoleto
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Айде, ако може ми обесни какво харесваш в Токио Хотел? Бил, Том или музиката и обесни ЗАЩО харесваш даденото нещо. Тогава (при смислен отговор) ще спра да дразя такива като теб, които слушат ТХ.Първоначално написано от nicoleto
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
1.мисля че том е най-сладък защото е такъв.Първоначално написано от Rock & Roll Queen
2.бил не се прави на метъл а просто ходи както си иска.се пак германия е свободна държава.и му отиват и грима и прическата
3.той може да пее,а останалите могат да свирят.за доказателство-имат мн награди сред които и за най-добра рок група на 2007(да рок са)
4.музиката им е мн разтоварваща и отпускаща(поне за мен)
5.слушам ги щот ме кефят.
тва смислен отговор ли беше?
1. значи си лесбийкаПървоначално написано от nicoleto
2. бил е кретен
3. рок?!? я сравни Def Leppard с Tokio Hotel?!?!?!? идиотче...
4. музиката им е тъпа
5. защо те кефят? когато харесваш нещо трябва да има причина поради която да го харесваш
не беше смислен отговор
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
_SL_ е гадееен, гаден колкото си иска.Първоначално написано от _SL_
![]()
Ами пфу трудно е да се каже дали е смислен отговорът, или не. Ами добре, харесвай ги, но очаквай чести нападки от гадни метъли.![]()
Tokio Hotel
![]()
![]()
![]()
веднъж една фр ми ги пусна и полислих че вокалиста е някаква бая вресклива женица
![]()
после като им видях един клип разбрах че не съм била далече от истината \
/
Първоначално написано от _SL_
1.харесвам момчета.не сам лесбийка
2.ти къф си
3.тъп си ти
4.никой не те пита че да ми отговаряш ти
а може ли и аз?и да не може ще си кажа мнението.....или по-точно историятаАйде, ако може ми обесни какво харесваш в Токио Хотел? Бил, Том или музиката и обесни ЗАЩО харесваш даденото нещо. Тогава (при смислен отговор) ще спра да дразя такива като теб, които слушат ТХ.
Първият път когато чух песен на Токио Хотел и видях техен клип си помислих {да и аз} ,че Бил е момиче.Но всъщност след не много размисли {и страсти} съзнах ,че е очеизвадно ,че туй същество е момче...Визията има влияние,но не чак толкова върху мен.Първата песен,която изслушах,заради една приятелка беше През пролетния дъжд и ми хареса.Смятах ,че това е единствената свястна тяхна песен.Но явно съм грешила.Заради едно момче,в което се бях Флюбила прослушах и останалите тяхни песни и много ми харесаха.Той харесваше музиката им ,обаче все повтаряше ,че са гей...незнам защо но да върви.Тъи започнах аз...постепено си закупих техен албум и натрупах плакати.Но почакай ,че се изгубих в приказки...А ,да.Имат смислени текстове и хубави и ритмични мелодии {де да знам как се казва?и как да се изразя ,ма...}повечето текстове са за момичешки сърчица ,като моето
,но има и такива дето да се слушат и от момчета.имайки, вредвид че освен любовта ,момичетата ,приятелите и земята {опазването й} незнам за какво друго може да се пее в една песен!Те всичко туй са изпълнили {без тва за земята}.Незнам вече какво да кажа.На тяхната възраст {не че съм по-голяма от тях де
} и с толкова усилия ,където са положили да станат група,състав, който са по-известни и са слушани ,смятам ,че заслужават поне малко уважение.Просто искам да ви кажа: Аз незнам ,някоя от вашите любими групи да е била така оплювана ,както Токио Хотел.Да ,може да не ви харесват,обаче да ми обяснявате ,че когато доидат в България ще ги замеряте с бомбички и такива,извинявайте ,но не е ли много селско?т.е. когато го направите ще е.
Малко таз дълга реч , която става все по-дълга и вероятно няма да я четете не стана много смислена и .... да мир? под мир имам вредвид ,че аз няма да псувам който и да е от вас или да го обидя по какъвто и да е начин,ако вие не почнете да коментирате и нападате феновете на тази група.Съгласие или не? [/quote]
durch den monsun???тая песен излезе 2005 май
е,поздравления,lookatme,закора яла фенка си.\
/
иначе съм съгласна.нека има мир
на 3. и на 5. не отговори както трябваПървоначално написано от nicoleto
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
3.няма да ги сражняжам с нищо щот токио хотел са единстжени и неповторими.взеха награда най-добра рокгрупа.Първоначално написано от _SL_
5.прочети пак цитирания за 1-ви път от теб отг
"слушам ги щот ме кефят" не е отговор
питах те ЗАЩО те кефят, но явно не можеш да ми дадеш смислен отговор...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Новата песен на Напалм Дет - Джърман пуси бандс Фък оф![]()
Първоначално написано от _SL_
3.той може да пее,а останалите могат да свирят.за доказателство-имат мн награди сред които и за най-добра рок група на 2007(да рок са)
4.музиката им е мн разтоварваща и отпускаща(поне за мен)
ТХ са си жестока група и моля малко по-леко с обидите!Като не ви харесват,просто не пишете в темата - толкова ли е сложно?!С наградата за рокгрупа заслужават поне малко уважение , като се има предвид възрастта им.Така че който не му харесва да не пише...
Първоначално написано от lunnoto_momi4e
браво мила.продължавай все така