Айде, ако може ми обесни какво харесваш в Токио Хотел? Бил, Том или музиката и обесни ЗАЩО харесваш даденото нещо. Тогава (при смислен отговор) ще спра да дразя такива като теб, които слушат ТХ.
а може ли и аз?и да не може ще си кажа мнението.....или по-точно историята
Първият път когато чух песен на Токио Хотел и видях техен клип си помислих {да и аз } ,че Бил е момиче.Но всъщност след не много размисли {и страсти} съзнах ,че е очеизвадно ,че туй същество е момче...Визията има влияние,но не чак толкова върху мен.Първата песен,която изслушах,заради една приятелка беше През пролетния дъжд и ми хареса.Смятах ,че това е единствената свястна тяхна песен.Но явно съм грешила.Заради едно момче,в което се бях Флюбила прослушах и останалите тяхни песни и много ми харесаха.Той харесваше музиката им ,обаче все повтаряше ,че са гей...незнам защо но да върви.Тъи започнах аз...постепено си закупих техен албум и натрупах плакати.Но почакай ,че се изгубих в приказки...А ,да.Имат смислени текстове и хубави и ритмични мелодии {де да знам как се казва?и как да се изразя ,ма...}повечето текстове са за момичешки сърчица ,като моето ,но има и такива дето да се слушат и от момчета.имайки, вредвид че освен любовта ,момичетата ,приятелите и земята {опазването й} незнам за какво друго може да се пее в една песен!Те всичко туй са изпълнили {без тва за земята}.Незнам вече какво да кажа.На тяхната възраст {не че съм по-голяма от тях де } и с толкова усилия ,където са положили да станат група,състав, който са по-известни и са слушани ,смятам ,че заслужават поне малко уважение.Просто искам да ви кажа: Аз незнам ,някоя от вашите любими групи да е била така оплювана ,както Токио Хотел.Да ,може да не ви харесват,обаче да ми обяснявате ,че когато доидат в България ще ги замеряте с бомбички и такива,извинявайте ,но не е ли много селско?т.е. когато го направите ще е.
Малко таз дълга реч , която става все по-дълга и вероятно няма да я четете не стана много смислена и .... да мир? под мир имам вредвид ,че аз няма да псувам който и да е от вас или да го обидя по какъвто и да е начин,ако вие не почнете да коментирате и нападате феновете на тази група.Съгласие или не? [/quote]