.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

моля ви за помощ...

моля ви за помощ... вчера докато се самозадоволявях с един кренвирш майка ми влезе в стаята и аз се стреснах и си мръднах рязко ръката. Тя не ме видя защото бях завита (може да е предположила какво правя но не това ми е проблема) Проблема е там че кренвирша се счупи и малко повече от половината остана вътре в мен. Реших да си напъхам пръстите и да го извадя обаче той влезе още по навътре и сега незнам какво да правя. Моля ви за помощ и не си мислете че и аз някое дете което се чуди какво да прави и се бъзика колкото и да ме е срам трябва да си призная че това е самата истина

П.п. Аз съм на 12 ако е от значение и моля ви за сериозни отговори какво да правя [-o< [-o<

Град
    Ibiza

Re: моля ви за помощ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    моля ви за помощ... вчера докато се самозадоволявях с един кренвирш майка ми влезе в стаята и аз се стреснах и си мръднах рязко ръката. Тя не ме видя защото бях завита (може да е предположила какво правя но не това ми е проблема) Проблема е там че кренвирша се счупи и малко повече от половината остана вътре в мен. Реших да си напъхам пръстите и да го извадя обаче той влезе още по навътре и сега незнам какво да правя. Моля ви за помощ и не си мислете че и аз някое дете което се чуди какво да прави и се бъзика колкото и да ме е срам трябва да си призная че това е самата истина

П.п. Аз съм на 12 ако е от значение и моля ви за сериозни отговори какво да правя [-o< [-o<
    добре ти работи фантазията
    момче съм бе!

Бегаи на гинеколог.

Цитирай Първоначално написано от HYPE

темата не е бъзик съвсем сериозно ви говоря !!! Моля ви за помощ [/b]
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Супер фен Аватара на kindergarden
    male male na 12 a ve4e s krenvir6 tctc mlade6ta se razvra6tava
    6e umra ot smiax

Град
    София
    Аз съм чувала за същия случай.. Ама с краставица..
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    male male na 12 a ve4e s krenvir6 tctc mlade6ta se razvra6tava
    6e umra ot smiax

stiga se smq na momicheto bee i to ti kaza che ne e byzik i az syshto zashtoto i vervam !!!
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Град
    Ibiza

Цитирай Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
    Цитирай Първоначално написано от HYPE

темата не е бъзик съвсем сериозно ви говоря !!! Моля ви за помощ [/b]
    ооо колко съм несъобразителен
    момче съм бе!

...

Ако не е на майтап това което е написано.Трбява на гинеколог спешно да се отиде( за да не получиш някоя инфекция и да стане по сериозен проблема).Понеже си мъничка ще трябва да вземеш майка си със себе си няма как иначе.

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    омг
    П.С.LoVe Ya

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    омг
    П.С.LoVe Ya
    Не се смей.. То е трагично...
    П.П. ЛоФ йУ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Sladko_Izkushenie
    Ако не е на майтап това което е написано.Трбява на гинеколог спешно да се отиде( за да не получиш някоя инфекция и да стане по сериозен проблема).Понеже си мъничка ще трябва да вземеш майка си със себе си няма как иначе.
    маика ми ще ме убие

na mene pyk mi e interesno toq kremvirsh ne pochva li da mirishi na spareno veche ?? ne izliza li para ot P*****A ti ?

...

Хах проблема с майка ти не е мой проблем.Аз казвам какво ТРЯБВА да се направи...Ако наистина се е случило това нещо кажи на майка си с риск да те убие (което няма да стане).Не губи време в празно писане тук...ми върви и кажи ...И следващия път мисли преди да си сложиш нещо!!!

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

В момента мисли най-вече за здравето си, а не дали майка ти ще те убие. Отиди на лекар.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

em izpikaii se i she izleze xXAXAAXXAXAxAXAxaXAxAXAaXAXAxaXAAXAxaXAxaXAxaXAxaX AxaXAxaXAxa

Виждаш ли?
    Ако беше използвала шпек салам нямаше да имаш такива проблеми.
    Поне хубаво ли ти беше?

п.с.
    Вземи една вендуза(ако знаеш какво е) и го извади с нея.

п.п.с.
    А ако знаеш какжо е вендуза и имаш под ръка по-добре не се опитвай.....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    za sl pat izpolzvai krastavici...........

Guest
    хорааа
    уляхте се с тъз краставица еййй

zapo4vash da ska4ash purvoto za koeto mi idva na akula
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе

marin4itu

ave ti na 12 i ve4e s krenvir6a a? zle si dete otivai na genikolog

P.S.:az znam za edna det sa otvori s morkov

Божее да беше казала на някой на комшията примерно че искаш да правите секс щеше да е по добре ?

Guest
    zavri i edno testo i edin kep4up i she stani pica

:)

Ako e po udobno s kremvirsh probvai drugiq pat s po ka4estvena produkciq 4e s tezi menteta deto sa se navadili nema istinski i "zdravi" kremvirshi
    Fuck The Religion

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си