.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53

Тема: v!k!tYyY

ГостЪТ
    Guest

[b]ГостЪТ[/b]

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    ми бтв какво да правя...щах да я заключа тази тема ако имах власт...но все още съм сред смъртните и не мога
    П.С.ам за бон джоуви не се притеснявай имам много снимки....може да си сложа някой негов уолпейпър...като гледам това тук не се наказва
    Интересна логика - щом не мога да я затворя, защо да не я скъсам от спам? Минал си ти покрай модератор....

За уолпейпъра - давай! Ех, голям фен им бях и аз пред години... До 2003-та в общи линии. Да видим сега какво ново, че последният им сингъл нещо, най-малкото бих го описал като "нищо ново под Слънцето"...
    хах, забравих да си допиша никът тук, ама се сещаш - вярвам

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: [b]ГостЪТ[/b]

Цитирай Първоначално написано от ГостЪТ
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    ми бтв какво да правя...щах да я заключа тази тема ако имах власт...но все още съм сред смъртните и не мога
    П.С.ам за бон джоуви не се притеснявай имам много снимки....може да си сложа някой негов уолпейпър...като гледам това тук не се наказва
    Интересна логика - щом не мога да я затворя, защо да не я скъсам от спам? Минал си ти покрай модератор....

За уолпейпъра - давай! Ех, голям фен им бях и аз пред години... До 2003-та в общи линии. Да видим сега какво ново, че последният им сингъл нещо, най-малкото бих го описал като "нищо ново под Слънцето"...
    хах, забравих да си допиша никът тук, ама се сещаш - вярвам
    бтв то аз също съм им голям фен Бон Джоуви руулз...бтв ако искаш влез в сайта ми посветен на тях
    П.С.за повече информация виж профила ми

- това ми се ще да кажа.
    И все пак - темата ще бъде заключена, поради несериозността на характера и, а това, което правите тук /водене на безсмислени разговори/ можете да продължите на ЛС, чат в Skype, ICQ и т.н.!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си