.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Харесвам едно момиче .......

Значи харесавм едно момиче. Имам чувството, че и тя ме харесва, защото постоянно ме гледа някак ...... абе и аз нз точно как. Гледа все да е до мен. Искам да ходим ама нз дали ме харесва. защото ако й предложа и ми отакже става гадно ( от един клас сме). Кажете какво да правя плс.

Мега фен
    Град
    София
    Е какво друго можеш да направеш..?Кажи и ,какво толкова?Пфу
    [size=7][b][u]fosse cos

Ми щом сте от един клас, тогава говори с нея. Вече трябва да я познаваш добре. Някъде на кафе, или просто насаме намекни и, ще разбереш дали и тя те харесва и тогава и предложи

pove4e ob6tuvane i razgovori mu e maikata det se kazva posle sam preceni za tebe li e,haresva li te i t.n
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми кажи и какво чувстваш. Око не го направиш много ще съжаляваш. По добре действай ако те отреже не е единствената.

П.П. И гледайте като се влубвате да не избирате от вашия клас щото е много шибано

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от {SwEeT_anGeL_F}
    pove4e ob6tuvane i razgovori mu e maikata det se kazva posle sam preceni za tebe li e,haresva li te i t.n
    saglasna

Трябва да знаеш,че повечето момичета очакват момчето да направи първата крачка.Като за начало стани й приятел,може да започнеш да търсиш близоста й,покажи й,че ти е приятна.Дръж се мило с нея.Щом си забелязал тези знаци,вероятно и тя не е безразлична.След това я покани да излезете и т.н.Все пак някой трябва да предприеме първата крачка.Успех
    You're my food, you're my water, you've got to be the devil's daughter.

Ми кажи и...Пфф тфа е тъпо едва ли щъ чака да са наканиш...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    М трябва да си повече с нея и да разбереш какво обича да прави,каква музика слуша,заведи я на кино примерно и най-важното предрасположия преди да и предложиш!Но нали се сещаш че без малко практика няма смисъл погожори и с нейни приятелки да ти кажат какъв човек е точно!!!УСПЕХ \/

Guest
    Ми аз я познавам много добре даже. Намя какво да разпитвам хората. НО .... добре аз ще я поканя да излезем някъде ... и после какво ... " харесвам та искаш ли да ходим ?" дайте някакви идеи как по точно да и предложа .
    PS замислил съм го за понеделник да стане работата.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми аз я познавам много добре даже. Намя какво да разпитвам хората. НО .... добре аз ще я поканя да излезем някъде ... и после какво ... " харесвам та искаш ли да ходим ?" дайте някакви идеи как по точно да и предложа .
    eee ... ne barza6 li malko? poiz4akai da vidim kak sedat ne6tata .. vij ve4e vav srqda moje da i predloji6 kaji i " az naistina te haresvam ... " tam ala bala... i posle " ako iska6 moje da se polu4i ne6to pove4e mejdu nas..." nz.. ne6to takova ... se pak ne sam predlagala na mom4e do sega...

бе незнам колко е подходящо но на една аверка едно момче и предложи като бяха на спирката самички говореха си нещо....и той и каза:Аз много те харесвам.Мисля, че си много сладка(ала бала нещо от сорта) Искаш ли да бъдем нещо повече от приятели?
    бе не знам колко е удачно,но тва ти го давам за пример,а тва със спирката....има и по хубави варианти

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    eee ... ne barza6 li malko? poiz4akai da vidim kak sedat ne6tata .. vij ve4e vav srqda moje da i predloji6 kaji i " az naistina te haresvam ... " tam ala bala... i posle " ako iska6 moje da se polu4i ne6to pove4e mejdu nas..." nz.. ne6to takova ... se pak ne sam predlagala na mom4e do sega...

Трябва да не бързаш Много внимавай защото ако избързащ и те отреже ще стане много гадно да знаеш

Недей да и казваш нищо, напсувай я и си гледай живота
    XXX XXX XXX

Моята мисия - да унищожа любовта.
    Как - със силата на разума и чистия ум.

Град
    sofiqqq
    еми попитая я по някакъв по скрит начин ако разбираш (дали те харесва) и ако е така даваи няма за кфо да се спираш

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Любовта е за слабите

Ти така ли би направил? И кво да си гледа живота? Ако това е живота му? По добре недей да пишеш такива безмислиени коментари?

Мега фен Аватара на koalka
    #YoU MuSt DiE#,веднага си намали аватара.
    Хубаво би било и тя да има такива чувства, каквито и ти.За това примерно започни да флиртуваш с нея, и ти да я гледаш
    , да се закачаш и най-вероятно ще схване намека.После можеш да й поискаш телефон и да й се обадиш, за да я поканиш на среща.

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN

Ти така ли би направил? И кво да си гледа живота? Ако това е живота му? По добре недей да пишеш такива безмислиени коментари?
    Това няма да е животът му, защото след 2 месеца ще се разделят и ще пускат нови безсмислени теми за самоубийства, като всички останали, така че могат да си спестят всичко това както на тях самите, така и на нас.
    И да - и аз така бих направил.
    XXX XXX XXX

Моята мисия - да унищожа любовта.
    Как - със силата на разума и чистия ум.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN

Това няма да е животът му, защото след 2 месеца ще се разделят и ще пускат нови безсмислени теми за самоубийства, като всички останали, така че могат да си спестят всичко това както на тях самите, така и на нас.
    И да - и аз така бих направил.
    Не може да се вивее без любов. Ако сега не сполучи все някога ще сполучи в любовта. Ако няма любов няма да има и хора. Според мен това не е начина. Прав си, че ще има безмислени теми но тях винаги ги има. Дори и да не са за лубовта пак ще ги има.

Цитирай Първоначално написано от s.p_girl
    еми попитая я по някакъв по скрит начин ако разбираш (дали те харесва) и ако е така даваи няма за кфо да се спираш
    Да речем "какво мислиш за мен" първо ще разбереш какво и е мнението за теб и второ да се надяваш тя да разбере подтекста! Аз така напавих с моята и зе че стана!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си