- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kurvi ili ne?
Kakvi momi4eta pove4e haresvat mom4etata spored vas, tezi koito si padat kurvi ili obiknovenite momi4eta?;P
Според мене си падат по нормални моми4ета ама никой не би отказал на курва,нали???
Както казва един приятел: "Искам курва в леглото, и вярна в любовта", та незнам аз като момиче нищо друго немога да кажа![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
ахха, тва не го е казал той, ама ок.Първоначално написано от Green_Moon
секи с предпочитанията си.
няма да ви разтягам локуми ся.
mi vs kazvat 4e iskat normalno momi4e ... no kato gledam vse kurvi4ki si hva6tat (ne govorq za vs mom4eta po ob6t znamenatel)
Ми аз съм навитак на нормално момиче. Обаче нормалните в повечето случай се занимават със съчко друго освен с момчета и за това остават курвите. Който може да се държат така но в повечето случай са печени на саме![]()
az predo4itam obiknoveno momi4e , a ne nqkoq deto po cql den q ...
Ot moite nabludeniq sum zabelqzala,4e mom4etata haresvat "obiknovenite"momi4eta.Razbira se durjat se dobre i s kurvite i gi izpolzvat za zadovolqvane na svoite nujdi,no posle samo govorqt zad gurba im.!
Падам си по Необикновенни момичетаПървоначално написано от флъфинце
![]()
Po moq precenka povecheto taka narecheni " kurvi " poluchavat tva prozvishte zaredi fakta che e trygnalo s nqkoe momche, na koeto negovata bivsha revniva ( nablqgam nat dumata revniva ) priqtelka e slojila tova prizvishte. A vsyshtnost kurva e jenata koeto se ebe s vseki bez teb a kuchka e tazi koeto go pravi sys vseki daje i sys teb
No koeto i momche da haresva kurvi nikoga ne bi si go preznal. Za tqh tova e unijenie, kolkoto i da otrichat. (Syglasni li ste?) Makar che strashno mnogo obichat da se hvalqt s fakta az snoshti bqh s taq . nz si kvo nz si shto.
Няма нищо срамно да признаеш че харесваш някой. Но все пак си е малко шибано да кажеш че харесваш някоя която е спала с цялия градПървоначално написано от DFcheee
![]()
Мне според мене ку4ка-е йена която гледа само как да угоди на себе си и не би легнала с никой който е "под Нивото и"
курвата-позволява на всеки и вс тка да се кайе
всъщност цитарах това което съм чула , незнам кой го е казал и не ме интересува..Първоначално написано от cherinka
Според мен колкото мъже има на тоя свят, толкова и предпочитания , не можем да сложим всички по един знаменател![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
Определено тея, които ходят по к***и ги предпочитат, защото са лесни.Това са тъй наречените к***ари.
Другите не ги обичат.
zavisi ot mom4eto-golqma 4ast mislqt edinstveno s dolnata si glava i predpo4itat momi4e,koeto vinagi i navsqkyde 6te im pusne.malka 4ast predpop4itat momi4e,s koeto biha s prekarvali dobre,a seksa ostava na 2ri plan.a treta 4ast iskat i dvete.kakto ve4 kazah-zavisi ot mom4eto
Първоначално написано от Green_Moon
Kolkoto i stramno da ti se struva myjete sa po-golemi kliokari ot nas jenite/momichetata, no lichno az poznavam momiche koeto presledva visichki gadjet na momcheto koeto haresva i mu slaga razni takiva cvetushti epiteti
kurvite sa samo zaradi sexa,sas svesni momi4eta i sex i laf moje da stava....pak kurvite...samo k*rove da lapat....
[8:56:16 PM]PlaY*GirL
каза: zashto
[8:56:18 PM]PlaY*GirL
каза: ?!
[8:56:35 PM]PlaY*GirL
каза: Kakvi momi4eta pove4e haresvat mom4etata spored vas, tezi koito si padat kurvi ili obiknovenite momi4eta? ;P
[8:56:45 PM]PlaY*GirL
каза: това е тема във форум
[8:56:49 PM]PlaY*GirL
каза: айде кажи сега ти
[8:56:53 PM]PlaY*GirL
каза: понеже си момче
)
[8:58:59 PM]PlaY*GirL
каза: ама дай изчерпателен отоговр ако обичаш
[8:59:06 PM]PlaY*GirL
каза: защото ще те публикувам....
))
[8:59:06 PM] yungi каза: ami kogato tarsq vrazka tarsq momi4e s istinski cennosti
[8:59:15 PM] yungi каза: a kogato tarsq za eban
[8:59:24 PM] yungi каза: tarsq kurfolqciiii
[8:59:29 PM] yungi каза: :P
Това е достатъчно ....
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
секи може да каже така но зависи от много неща. Винаги зависи от конкретния случай. Може да е така по принцип но не винаги е така. Това че някой е казал така по skype нищо не значи.Първоначално написано от Sladko_Izkushenie
секи може да каже така но зависи от много неща. Винаги зависи от конкретния случай. Може да е така по принцип но не винаги е така. Това че някой е казал така по skype нищо не значи.
No v povecheto sluchai e taka!!!Majete si haresvat k***i za da pravqt tova onova s tqh , kogato iskat po seriozna vrazka tyrsqt svestni momicheta.[/quote]
xaxaxa em imam mn fr boy-4eta, povecheto si imat seriozni priqtelki, koito sa obiknoveni kakto gi narekohte, obache kogato ne6toto v ga6tite im zagovori, kurvolqka e za predpo4itane
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
men mn`me bazikat 4e po4ti vseki sreshtat mi e simpati4en.. tova e taka dano kogato trugna s nqkoi sum mu vqrna i ne se zaglejdam po drug \
/ a da ima takiva det hodqt s po mnogo
no kvo.. sq im e vremeto
kat porasnat shte iskat ma nqq da mogat
![]()
еми повечето мъже харесваме курвите ама що сме толкова смотани незнам аз лично мразя курви![]()
Vladoka rulzzz
Зависи от часа, количеството на алкохола и качеството на амфетамините
иначе е тъпо да се слагат всички момчета под един знаменател. И курвите си намират с кого и "нормалните", както ти се изрази
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Vseki s vkusa si.Ima mom4eta koito biha izleznali samo s kyrvi,no ima takiva seriozni koito biha jelali da budat s nqkoe normalno zabavno momi4e.Zavisi ot harakter i razbiraniq.Tova e.![]()