.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Kurvi ili ne?

Кой ти гледа в тая жега!
    Light The Universe

Мега фен Аватара на sasha_90
    Според мен момчетата харесват нормалните и скромни момчета,но ходят с к*рви,защото те са по лесни.
    ПС За този въпрос трябва да се питат момчетата!

ne kurvi(kazva moq,koito sedi do men)

ми кви може тея дет пуснат в пове4ето слу4аи (4/5) са курви..
    Vseki ponqkoga dopuska pravopisni gre6ki-az VINAGI!!!

nqma mom4eta koito da ne se zanimavat s kurvi oba4e te sa samo za ebafka a kogato nameri nqkoe svqstno momi4e toi darji na neq a na kurva koi durji???

488

курвичка че кинти да искарва ... :

Guest
    Abre.... mujete se zanimavat s kyrvi.. po4ti vinagi... ima edna metafora za edni qbylki m sega ne moa da q namera da vi q kopiram mn e dobra

Град
    selo СофиАА
    К*рва в леглото и дама в обществото
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Град
    BS
    Tc tc za6to vinagi vsi4ki kazvat 4e ne si padat mnogo po kurvi a kato pita6 nqkoq ima li si gadjq otgovora vinagi e "razbira se". Ve4e prekaleno mnogo vzexa da stavat tezi kurvi.. prekalqva se s tqx.Az 4estno da si kaja ne si param po tqx.Sq 6e kajete$ toq si protivore4i do predi malko edno govori sq drugo". No az naistina nq si padam po tqx.Verno e nqma spor 4e sa mnogo krasivi i sexy no krasotata ne e vsi4ko... trqbva i akal.

Guest
    az naprimer haresvam obiknovenni momi4eta a ne kurvi

80 процента от мъжете харесват отракани курви - богини в леглото , а останалите 20 процента ...............са педер*си

80 процента от мъжете харесват отракани курви - богини в леглото , а останалите 20 процента ...............са педер*си

Е тва е,разказаха ни играта!

ми зависи от момчето но според мен нормални

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Така както е поставена темата разбирам , че момичетата са разделени на 2 вида - к***и и обикновени момичета така ли? И к****те дават секс , а обикновените момичета дават любов и са верни ... А какви са момичетата, който обичат приятеля си, верни са му и правят страхотен секс с него (само с него) .. ? Тези момичета може би са 3-ти вид м.. ? .. някой подкрепя ли ми мнението?

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    am zavisi si ot 4oveka, ima mom4eta koito predpo4itat da se e*at s 10 momi4eta vmesto s 1, te napriner se kefqt na kyrvi, 6toto po-lesno pyskat, a ima i mom4eta koito iskat ne6to po-seriozno i te si padat po tezi momi4eta deto ne sa gi minali si4ki poznati

Падат си по курвите защото те правят неща които обикновенните мимичета не правят а момчетата какво търсят а?

Град
    София/Пловдив
    Евала! Hri$ и HeDa, уважавам ви. Напълно съм съгласен с вас.Но да питам другите - какво значи нормално момиче? Не е ли точно "нормалното" момиче този трети тип? Не харесвам така наречените "курви", но се разбирам с тях. Сега, тва какво ме прави?
    Винаги съм си падал не по най-красивите, най-тъпите момичета, или така наречените "курви". За мен едно момиче трябва да си пада по теб, да изпитва нещо към теб, да ти е вярна, но не някакво робоподобно поведение. А секса... в една сериозна връзка значи доверие и готовност да отведат връзката си на следващо ниво. И какво ако едно момиче прави секс с повече от едно момче? А какви са момчетата които бройкта момичетата за по една нощ? Не сме ли ние истинските идиоти?

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    kurvite za nosht-dve.. a po obiknovennite iskat za psotoqnno.. spored men..

Голям фен
    Зависи от момчето.Намират се и свестни,които не искат курви.Но 90% от мъжете искат курви,колкото и да отричат .
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си