- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Според вас...
Да ви питам според вас кои са хората от форума които са се вманичили в писането тук,едва ли не живеят във форума и са си изградили някакви образи?
ДА това съм аз..В тва дъждовно време няма кво да прая.. И така...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Какво!?
Как така да живея в форума...
Аз си разпускам тук а и тея дни само дъжт маа няма какво друго да се прави!
Light The Universe
Авторката има в предвид да прекарваш повече време във форума.Да де, аз!
АА ок!Първоначално написано от koalka
Ти си модка няма начин знам как е!![]()
Light The Universe
да живея - силно казано...
но да убивам времето... 100%![]()
кат' ми е скука... няма нищо по тв-то, чакам някой филм да се изтегли... книга не ми се чете, че ако се зарибя съвсем ще зарежа ученето...
тъй че форумът ми изглежда най-безобиден (за сега)![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ехооо...![]()
Редовния въпрос на гаджето - Ти и тоя форум..не ти ли писна бе жена...![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ем'4е то и аз вися много време тука, ама няма нищо лошо пък. Особено тия дни като вали и няма как да мръднеш от къщи. Плюс тва е супер забавно, спор няма![]()
![]()
Робинята на Quench
hahakat se setq 4e edno vreme bukvalno jiveeh tuka
![]()
![]()
![]()
......... dobre 4e be6e machoka da poiztrie nqkoi temi ta da mi namaleqt mneniqta 4e da se osuznaq
![]()
![]()
![]()
ДА!ТЯ Е ! She is the man !Първоначално написано от koalka
![]()
Мдам........и тиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Всеки с 8000+ мнения може да се счита за жител на тийнпроблем.![]()
Аз живея тук и по-точно... живея в квартал "Музика и ТВ" и от време на време посещавам "Всичко тийн накуп". Не посещавам циганските махали, които са по-известни като "Любов" и "Секс". Мразя общежитие за бавно развиващи се - "Фън, фън и пак фън". Попринцип трябва да ходя на Училище в "Училище и приятели", обаче нали съм болен и го изпускам. В следствие на зравословни проблеми псещавам доста често болниците в "Здравни проблеми и венерически болести". От време на време се връщам и "У дома". Гледам да избягвам изтрезвителното и всякакви общежития за наркоманчета и тем подобни - "Цигарите и останалите неща". Не ходя в "Козметика и диети" и за това съм толкоз дебел и грозен. А и нали съм тру-метъл; аз не се къпя, пък камоли да правя някакви други грлижи за себе си. Рядко посещавам "Култура, изкуство и лично творчество". Сигурно затова нямам никаква култура. Може да се каже, че постоянно съм в "Компютри, уеб дизайн, програмиране", тъй като влизам тук през компютъра. Постоянно правя митинги срещу форумната мафия и върхушка пред народното събрание по известно като "Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни".
Общо взето така си живея живота.
Много ми е познато.Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
Не съм се вманиачила. Влизам само, когато имам време, а от скоро това става все по - рядко.
Но забелязвам, че има доста хора, които са се вманиачили.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
хехе да и аз като мо6но съм главно в "Музика и ТВ" и "Всичко тийн накуп"...секса и либофтъ вече не ги посещавам..."У дома" понякога посещавам и спорта рядко
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни