.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    hahahha
    Guest
    ee sq kvi sa teq gluposti vmesto si lafim i da davame mneniq 6mi govori6 za nekvi ''ceni ''i nekvi gluposti.....tupo ne misli6 li...po dobre si mal4i

Re: Ako ima6 2 gadjeta i ednata razbere kakvo bi storil/a?

Цитирай Първоначално написано от hOuS3
    Ako ima6 2 gadjeta i ednata razbere kakvo bi stoirl/a?
    Tova 6te e mnogo gadno ne6to , no kakvo bihte storili!?
    няма такива екстри. или може да ги въртиш или не се хващаш. иначе такъв вариант няма, ако разбере едната, разбира и другата. те пълнят целия град и после или се местиш или стоиш на сухо. И никога не подценявай женската находчивост, ако трябва първо ще се запозначт с целия град и тогава ще те натопят, ама ще се постараят. (говоря, щото това съм го виждала. след като аз скъсах с един, една съученичка и една от съседния клас тръгнаха заедно с него. и в началото не знаеха. ама те се имаха, а той даже не знаеше, че се познават. и по едно време забелязаха, че едната като излиза с гаджето си, другата е свободна и обратно. и разбраха. и нали моята връзка с него беше "официална" и те знаеха, че сме ходили и ме питаха как сме скъсали и аз им казах, че се е напил и отворил някаква мърша(факт!)и оттогава тричките си ходим по момчета и всичко си казваме
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Град
    www.flirt4i.com
    двама..понякога се случва да искаш един, а да си с друг...или и с двамата, но и аз ще кажа че не е хубаво това, защото се измъчваш и постоянно се колебаеш, да не говорим че мн често те го усещат (особенно момичетата ) Но ако допуснем че вече е станало и едната е разбрала ...на теб не ти остава нищо друго освен да избереш една от двете и да и обясниш някви филми от рода на "Ама аз исках повече теб , но ми беше кофти за нея.." .. "само ти си ми в мислите..тя не е нищо" и поне да запазиш едната...

БАГОДАРЯ НА www.teenproblem.net!!!

Kvo moje da stane sa6toto ako Terorist ima 10kila C4 v beliq dom dr obqsnenie nema
    P.S. ne si li gledal filmi e po jestoko e!!!
    Vseki ponqkoga dopuska pravopisni gre6ki-az VINAGI!!!

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Мега фен Аватара на koalka
    Това с двете гаджета е доста тъпа работа.Тряябва да си много добър, за да не те хванат и да се окажеш от двата стола-на земята.И все пак ще възникнат въпроси, защо сега не иска да е с мен, каква работа постоянно има и да си глупак ще се сетиш.Такова нещо може да има, ако нещата не са сериозни и просто си излизате там нещо.Защото при сериозна връзка и той да си хване друга-ще разбера!
    А и не можеш да обичаш двама човека, можеш да харесваш, но не и да обичаш...

Град
    Бездомен
    aide be hora kazwaite si mnenieto

Голям фен
    хаха..ми ще си направиме тройка
    не ве сериозно...миииииии ако го обичам ще си остана с него..ако не го обичам толкова ще го зарежа..ама нз де..предполагам

Mnogo gadno e da razbere6 4e ima drug/druga.Moeje da ima6 4uvstava kum pove4e ot 1 4ovek,no trqbva da napravi6 izbor i da hodi6 samo s 1 4ovek,ina4e stava mnogo gadno...

Ха...ми аз двама не бих въртяла,тъпо е,а и винаги се разбира.Иначе ми се е случвало да съм една от двете иии к`во направих.Ми говорих с него,говорих с нея,разкарах го,а тя си остана с него

бих го убила за да не разбере и другия хаха
    ми аз не съм такава да ходя с няколко човека по принцип за тва нз ко бих направила

Guest
    male 6i mu po4ernq jiwoteca, mqsto nqma da si nameri i hi4 ne me interesuva dali me obi4a ili ne naprau 6i mu sk1sam glavata. maleee besi liglovcite det hodqt s po dve. aauuu ujas ako razbera 4e ma prayat na mu6mula 6i gi napraya na ni6to. 6i vidi toy kon bop qde li maaleee TV1RDO PROTIV SAM !!

Guest
    "Скъпа, шведите разбират. Да се доверим на мъдростта им!"

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Тва е много тъпо да ходиш с 2. Ако на мен примерно ми се случи бих ги сабрал и 2те и да им кажа сичко което чуствам към тях да им се извиня и да ги заража и 2те защото която и да избера ще е много гадно за другата.
    Ти си пич!!
    Ей така трябва да се направи!
    Иначе предполагам, че двете момичета или ще се съюзят срещу момчето или едната ще заколи другата - зависи от обстоятелствата...първото е ако момчето ги е манипулирало и двете, втората, ако едната се пада нещо като любовница...
    хъхъ..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    По принцип не бих имала две гаджета, така че не знам как бих постъпила в такава ситуация.

Guest
    tova da hodi6 s dve e mn gruba gre6ka. ne tolkova kum momi4etata, kolkoto kum samiq teb. vse edno se sritva6 v surceto... za6toto tova e edin vid opit da izluje6 sebe si. e, neuspe6en opit ot den na den 6te se 4uvstva6 vse po-sam vupreki 4e ima6 celi dve liubovi. i nai veroqtno nakraq 6te zavur6i6 s apatiq kum sebe si, momi4etata i sveta...

еми......бих избрала по-готиния

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си