.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Ne_mOgA_dA_pOvQrVam
    Guest

моля ви ... кажете какво да правя

значи проблема е следния :

запознах се одавна с едно момче и с него имахме по-близки отношения ( )... на един рожден ден той найстина много ме търсеше .. в смисъл, че предлагаше ми да танцуваме... постоянно вървеше след мен, не че ми беше неприятно де... но гледах да не му давам надежди. Там се запознах и с някакво момиче... стори ми се много услужлива, мн приятно маце... тя ми сипваше алкохол... помагаше ми за мн неща. Само, че аз се напих мн зверски почнах и да повръщам... мн се изложих. когато я помолих да ми помогне тя ми се изсмя.. след време разбрах, че тази е била бившата на онова момче мислите ли, че го е направила нарочно, за да ме злепостави ???

сега нещата се обърнаха тъка, че аз мн си падам по момчето... но те са страшно добри приятели и имам чувството, че тя му набива разни филми ...

оффф.. плс дайте съвет !!!

Ne e izkliu4en varianta da ti pravi mrysno o6te pove4e ak0 o6te ima ne6to kym nego ili prosto ako q drazni fakta 4e toi moje da e s teb za kupona 6tom ti se e izsmqla.. ni6to 4udno da e bilo naro4no.dnes ne znae6 na koi moje da raz4ita6 i koi samo se pravi.. taka 4e porazuznai kak stoqt ne6tata s tova momi4e i mom4eto deto haresva6 i ak0 iska6 pokaji mu 4e ne ti e bezinteresen ,dan0 si4ko se naredi [-o<
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Град
    на плажа =)
    ei tva ti prepora4vam

6egata na strana ... naistina mai 6te e po dobre da razuznae6 6to za 4ovek e tazi... tva s izsmivaneto naistina e mn podozritelno !!!

Мега фен
    Град
    София
    Ахахаха мноо ясно ,че е било нарочно
    И тАка се пише с `а`
    [size=7][b][u]fosse cos

Ако наистина се влияе от такова момиче ,сама трябва да си правиш изводите за него.Той би трябвало да вярва на себе си и собствената си преценка,а не на тази на другите.Според мен тя го е направила нарочно.Опитай се да му покажеш,че си добър и готин човек и това на купона не си била ти.Ако наистина те харесва нещата ще се оправят.
    You're my food, you're my water, you've got to be the devil's daughter.

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    мн ясно че е нарочно,нали тя неиска никоя да припарва към нейния
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    100% е било нарочно. Както казвам "Женска Обич" . Може би тя още го харесва и е искала да те изложи. Но да не ти пука. Щом той те е закачал значи има нещо към теб. Поговорете си на саме

Guest
    fani q taq i i farli edin hubav boi

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    fani q taq i i farli edin hubav boi
    Незнам дали нещата ще се оправат с бой но си заслужава да се пробва

hahahha
    Guest
    nepro4etoh po gore kvi mneniq ste dali i ako povtorq na nqkoi nqq zna4enie...no az bih ti kazala da bade6 100% sigorna 4e tq mu prikazva i go nastroiva sre6tu teb....zavist skapa kvo iska6 jenska zavist...na men mi se e slu4valo i sam sigorna 4e e taka....

Razbirase 4e e bilo naro4no zashtoto tq qvno neiska da i otkradnesh momcheto.Az ti preporuchvam da ne i obrushtash vnimanie i da pokojesh na mom4eto 4e ti si mnpove4e ot neq za da zaharesva pak.. Aidi Uspeh!!! \/

Супер фен
    Със сигурност го е направила за да те злепостави
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си