Здравейте! Много съм отчаяна и имам нужда от съвети. Ето и моята история на кратко....
Един ден с приятелките ми ходихме на пица и до нашата маса видях един сладур. За късмет(или може би не) разбрах, че е в наш'то училище и така постепенно взех все повече да го харесвам. Беше трудно докато се запозная с него, но момиче от неговия клас ни уреди и така.... запознахме се. На другия ден ми поиска телефона(даже не лично мен, а същото момиче, което ни запозна). Помислих си, че вече ще бъде лесно, но НЕ! Момчето се указа твърде срамежливо . А и аз като го видя загубвам ума и дума и даже здрасти не му казвам. А по принцип изобщо не съм срмажелива. Писали сме си 2/3 смс-а. А аз съм му пращала доста, а не знам даже дали ги е прочел, защото веднък като го питах дали ми е прочел смс-а, той ми вика - Какъв смс. Понякога ми се усмихва мн сладко и имам увството, че ме харесва, но понякога ме подминава все едно не ме познава. Уговаряли сме се и да излезем, но все някакви пречки... Не знам дали да отида и да говоря с него, или му се натрапвам много, но учебната година свършва и той ще си отиде и може би няма да го видя повече, а трябва да действам. Вие как мислите, дали има някакви чувства към мен?