.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Използвате ли?

Използвате ли фон дьо тен,ако да колко често,каква марка е,и от колко годишни го използвате?
    Питам защото аз напоследък не мога да изляза от вкъщи без да съм си сложила,не че толкова имам какво да прикривам,ама по-скоро навик.И не се чувствам добре без него,усещам си лицето некво сухо,абе де да знам,странно ми е просто и за това го ползвам всеки ден,и малко се притеснявам да не ми навреди много на кожата...
    така че споделете и от коя марка сте най-доволни,ако може

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ми аз..имам какво да прикрия и преди го правех само с коректор,ама веднъж нямаше и си зех фон дьо тен на същата марка-Голдън Роуз и мн ми хареса..нанася се лесно,цвета,който аз си взимам се слива идеално с лицето ми...абе чувствам се по-уверена в себе си:/

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    нем не използвам ,но иначе на ..офффф туко що забравих името като се сетя ще допиша
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

polzvah pudra... i oshte 2 put kato si slojih mi kazaha 4e bila vredna(tq i fondiot tena) i nz si kakvo.. kato se zamislq taka e kojata mi stana po pup4iva .. posle q sprqh sq pak ne e idealna no pone ne e tova koeto be6e kogato q polzvah

не ползвам фон дю тен..нямам нужда..
    1.ако искам тен предпочитам естествен
    2.нямам пупки или нещо от рода което да прикривам кожата си ми е чиста
    3.много лъщи и се забелязва от далеч

Guest
    аз ползвам на Avon

Голям фен
    Ami az go polzvam ot 2 godini nqkade.Ne 4e da prikriq ne6to no prosto,za6toto ne si harsvam tena.Oba4e ve4e re6ih da otida na solarium i da spra da se capam s takiva prostotii,6toto e samo izli6no gubene na vreme i pari Ina4e az polzvam na IMPALA
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Ne polzvam , zashtoto sum momche;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

И аз не ползвам. Имам хубава кожа и я оставям да "диша" спокойно.

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    az izpozlvam fon duten na maybelline new york new pur makeup 4e 4esno da ti kaza sum adski dovolna ot nego ne si li4i 4e sum s fon duten ne mi zapushva porite abe mnogo e dobur probvai go i 100% 6te se 4ustvash dobre
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ani_girl
    az izpozlvam fon duten na maybelline new york new pur makeup 4e 4esno da ti kaza sum adski dovolna ot nego ne si li4i 4e sum s fon duten ne mi zapushva porite abe mnogo e dobur probvai go i 100% 6te se 4ustvash dobre
    а може ли да ми кажеш колко струва този ?

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    da razbirase struva 13 lv.
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си