- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шините гнусни ли са?
Такаа,работата е там,че преди носех шини.Тогава нямах приятел и нямаше с кой да се съобразявам.Но ето,че решихме(аз,зъболекарката и майка ми)да ги сложа пак.Зъболеарката назначи час за днес.Вчера казах на гаджето си(с него сме от 10 месеца),че днес ще си слагам шини.Той ми каза,че някакво момче е имало,но паднало с колелото и зъбите му хвърнали заедно със шините и оттогава не искал да вижда подобно нещо.С надеждата,че отношението му към мен и шините ми ще е по-различно, днес отидох,нагласиха ми ги и сега съм с тях.Когато ми звънна му отворих вратата фъфлейки "Здрасти мило"Той очевидно не загря ситуацията и ме попита какво ми е.Тогава аз му се усмихнах и той видя,че съм със шини.Педполагах,че ще ме бъзикне,ще се пошегува и няма да се ужаси кой знае колко.Нооо омг,каква заблуда,кво нещо...отидохме на терасата на блока да пушим,а той се сви на кълбо и изобщо не ме поглеждаше.Попитах го "толкова ли те е гнус,ебати?" и той отговори положително.Поговорихме си.През цялото време не ме погледна.Попитах го дали иска да идем у тях а той отвърна "с това нещо ли ще си"и когато му казах "да",той направи така-![]()
Пускам темата,защото се чудя как може едно телче да е толкова гнусно за някой?Аз не виждам кое му е ужасното.
Момчета,ако гаджето ви сложи шини изведнъж, как ще реагирате?Ще ви бъде ли гнус?
Момичета,а как бихте реагирали вие на подобно отношение?
ПП.Сорка ако темата не е на място,просто прецених,че не е за Любовни проблеми,защото шините и кривите зъби са си козметично проблемче(а и има други теми за шини и брекети из този раздел)
mi spored men ne e glnusno vuobshte vse pak e po dobre da sljish aparatche sega otkolkoto na 20 godini da budesh s krivi zybi a dokolkoto reakciqta na priqtelq ti si go obesnqvam s tova che toi e vidql chovek koito mu padat zubite tova za nego qvno e bila makar i malko prresileno da zvichi frapirashta sluchka i ot tam si e izgradil takova mnenie i sreshtu aparatchetata i ene moje da go preodolee i moje bi kato vidi chovek s aparatche se seshta za tazi sluchka koqto mojem da sravnim s koshmar koito se povtarq vseka vecher
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
офф това е супер тъпо зададен въпрос..гнусни ли били шините..ми то зависи от теб дали ще са гнусни..лично аз 5 години съм носила брекети,миела съм си зъбите по не знам си колко пъти на ден не само с обикновени,но и с ортодонтски четки и приставки разни и конци и т.н и тн.н.н.н..н..и въобще не виждам в тоя случай за кфа гнусотия е идело реч..нито ми е пречело на взаимоотношенията по някъф начин щото не се събирам с някакви малоумници.Та с две думи никой не ме е сочел с пръст и не ми е викал "гнусна си" ....напрао не знам от къде си ги вкарвате тия филми..пък и избора на зъболекар си е твой..ако си била при кадърен ортодонт няма да ти се наложи повторно слагане
![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
vuob6te ne sa gnusni 6inite prosto gajeto ti go e sram ot teb kato izleznete s fr ,a za 6inite ne se pritesnqvai i az nosq 6ini po-dobre da ti se opravqt zubite otkolkoto da sa ti krivi![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ami da malko sa gnusni chesno kazano , no ako priqtelkata mi si sloji nqma da imam nishto protiv.. vse pak ne q obicham zarad edno telche...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Явно се е травмирал от случката с колелото и...![]()
Мисля, че ще свикне.Май е по-гнусно след време да си с криви зъби.
Emi da ti kaja na seki ne mu e pr da nosi 6ini, ma tfa e polojenieto, az sy6to sym sys 6ina, ma o6te edna godna i q maham, ne slu6ai nikoi, nosi si 6inata, 4e da ti seopravat zybite, 4e posle staa stra6noaz kat sym s fr i q maham, znam 4e ne trea de, amaa.... "
se pak si q nosa de, ma tfa ti kazvam, 4e nema6 osnovanie da se pritesnqva6, a gadjeto ako te lof 6te svikne
![]()
Еее...по-спокойно, не само ти носиш шина.Аз също си я нося, но когато излизам просто си я махам,а фр. ми знаят, че имам, но к'во им пукана мен също \
/ А и наистина-по-добре да ти се оправят зъбите
Полагай и повече грижи за хигиената на устата си!Мий си редовно зъбите, конците въобще не са лоша идея, а има четки и разни др приспособления за езика.Тогава всичко ще си е свежо, а приятеля ти няма да има от какво да се оплаква
![]()
Шините не са гнусни!Ако приятеля ти не ги харесва,просто ги махай,когато си с него или ако е наложително винаги да ги носиш,му кажи да свиква и това е!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
napylno sym syglasnaПървоначално написано от gabrielka@a
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
az bih go zarqzalaoba4e imai predvid 4e vsi4kite mi gadjeta poradi nqkvi nezna4itelni pri4ini sum gi zarqzvala... taka 4e mojesh spokoito da me smetnesh za luda nqma da se surdq
a men li4no.. da gnus me e .... ako az trqbva da gi nosq
ina4e za nqkoi drug .. ne ne me e gnus :P taa ina4e dvete mi nai dobri fr i dvete nosqt... za ednata daje razbrah 4e nosi dneska .. a tq gi nosi sig ot godina
prosto gi nosqt ve4erta i cql den sa bez tqh :P