- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mastrubiram po 4-5 pyti na den Normalno li e?
Vse oshte sym destvena, no mastrubiram ot okolo godina i to dosta 4esto po 4-5 pyti na den. Izpitvam niakak si nujda, neshto kato cigarite. Daje nakoi pyt sym izpitvala jelanie na nepodhodiashti mesta i sym go pravila s risk niakoi da me hvane. Mislite li 4e tova e niakakva mania i da li e normalno?
ми не си девствена отдавнавсе още била...муахахахха
сега хващаш си дупето и го занасяш на психиатър,психоаналитик,не си у ред,извратена си,и спри да си бъркаш в гащетата,не си девствена,вземи се изчукай да крротнат малко тез ръчички[/b]
НАПЪЛНО НОРМАЛНО.![]()
Що не вземеш да си мислиш за нещо друго в глата, кво е тва, бепа и на обществени места. Тц-тц-тц.
Имаш нужда от секс....
Е, adwokat зима ефтино.
Въри при него![]()
ДАА!!Всичко си ти е Ок![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Na 14 godini vse oshte ne se 4ustvam gotova za sex
И на мен ми се е случвало по толкова на ден, така че спокойно.
ебаси,не си бъркай в оная работа тогава,и не,не е нормална ,на 14 години не е хубаво това,като ти дойде акъл ще съжеляваш
тъй като гледам май си си готова само внимавай пък тогава да не станеш нимфоманкаПървоначално написано от Shygirl
Ot 13 godi6na masturbira6-BOJE!
E lapetata sa opasni we zaebi,az li sum s izkriveni predstavi ti li,za men ne e normalno!
Neznam dali e redno no go pravia zashtoto mi dostavia udovolstvie
Sigorno si nimfomanka.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Редно е.
Прави го щом изпитваш нужда.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Напълно вярно... и все пак 4-5 пъти на ден ми се виждат доста...Първоначално написано от bungle
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Щом те кефи прави го. Само внимавай да не се самоотвориш с някакъв предмет. Ще се получи много тъпо. А и ако продължаваш в същия дух, по-добре почни да се оглеждаш за подходящото момче, че скоро явно ще имаш нужда.![]()
![]()
![]()
maiko mila 4-5 puti omg niakoi iako gi tru6ka xormona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Problema e 4e jelanieto me obzema spontanno. Po malkia mi brat me e hvashtal dokato go pravia i se 4udia kakvo da mu obesniavam. Abe luda rabota
Абе я ела ми кацни на дебелия пък да видиш дали ще си помислиш повече за мастурбиране. сигурно путето ти е много тясно малиии ще го изям...
Аз да й бях брат(имам сестра, но с няколко години по-голяма), баща или приятел на нея щеше да видиш ти Дебелият и какво точно щеше да ми ядеш... Аман от педофилия и/или тъпи шеги!Първоначално написано от Гошко хубавеца
До авторката - Shygirl, това ти се е превърнало в мания. Не е вредно чак, но опитай се да се занимаваш и с нещо друго. В свободното си време имам предвид, ест. Фотография, фитнес, каране на колело, събиране на музика, каквото там ти харесва на теб. Така поне ще го ограничиш, иначе, ама естевствено, че е нормално! Правилно разсъждаваш, че на 14 ти е рано, независимо колко узряло е тялото ти. Съветвам те по-възможност да изчакаш поне още година и половина. За целта избягвай идиотите/батковците като Гошо Хубавеца, максимално!
едит - Гошко хубавеца.... абе, има ли значение... разбра ме, предполагам?Първоначално написано от Анонимко
аз пък съм момче и веднъж лъсках в колата кадето бяха наще пре джоба спецялно си го скъсах :P
napulno normalno e spox![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
=D> =D> I az sam na sa6toto mnenie!Първоначално написано от sun_flower
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Абе я да не се правите, много добре знаете че кацне ли веднъж малката тутурутка на цветето после ще иска да го мирише всеки ден. Веднъж като усети кардана да се върти между краката и ще заскрибучи като аксиален лагер от кеф...
Щом ти харесва и изпитваш нужда да го правиш, не виждам нищо лошо.Все пак е много по-добре отколкото на 14 години да си минала през няколко момчета..![]()