.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Shygirl
    Guest

Mastrubiram po 4-5 pyti na den Normalno li e?

Vse oshte sym destvena, no mastrubiram ot okolo godina i to dosta 4esto po 4-5 pyti na den. Izpitvam niakak si nujda, neshto kato cigarite. Daje nakoi pyt sym izpitvala jelanie na nepodhodiashti mesta i sym go pravila s risk niakoi da me hvane. Mislite li 4e tova e niakakva mania i da li e normalno?

Guest
    ми не си девствена отдавна все още била...муахахахха

mAlk)Ot0_SlAdkO_F_4e
    Guest
    сега хващаш си дупето и го занасяш на психиатър,психоаналитик,не си у ред,извратена си,и спри да си бъркаш в гащетата,не си девствена,вземи се изчукай да крротнат малко тез ръчички[/b]

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    НАПЪЛНО НОРМАЛНО.
    Що не вземеш да си мислиш за нещо друго в глата, кво е тва, бе па и на обществени места. Тц-тц-тц.
    Имаш нужда от секс....
    Е, adwokat зима ефтино.
    Въри при него

Град
    Някаде по Дунав
    ДАА!!Всичко си ти е Ок
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Shygirl
    Guest
    Na 14 godini vse oshte ne se 4ustvam gotova za sex

Мега фен Аватара на koalka
    И на мен ми се е случвало по толкова на ден, така че спокойно.

Guest
    ебаси,не си бъркай в оная работа тогава,и не,не е нормална ,на 14 години не е хубаво това,като ти дойде акъл ще съжеляваш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shygirl
    Na 14 godini vse oshte ne se 4ustvam gotova za sex
    тъй като гледам май си си готова само внимавай пък тогава да не станеш нимфоманка

Град
    bulgaria
    Ot 13 godi6na masturbira6-BOJE!
    E lapetata sa opasni we zaebi,az li sum s izkriveni predstavi ti li,za men ne e normalno!

Shygirl
    Guest
    Neznam dali e redno no go pravia zashtoto mi dostavia udovolstvie

Sigorno si nimfomanka.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Редно е.
    Прави го щом изпитваш нужда.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Редно е.
    Прави го щом изпитваш нужда.
    Напълно вярно... и все пак 4-5 пъти на ден ми се виждат доста...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Щом те кефи прави го. Само внимавай да не се самоотвориш с някакъв предмет. Ще се получи много тъпо. А и ако продължаваш в същия дух, по-добре почни да се оглеждаш за подходящото момче, че скоро явно ще имаш нужда.

Супер фен Аватара на kindergarden
    maiko mila 4-5 puti omg niakoi iako gi tru6ka xormona

Shygirl
    Guest
    Problema e 4e jelanieto me obzema spontanno. Po malkia mi brat me e hvashtal dokato go pravia i se 4udia kakvo da mu obesniavam. Abe luda rabota

Гошко хубавеца
    Guest
    Абе я ела ми кацни на дебелия пък да видиш дали ще си помислиш повече за мастурбиране. сигурно путето ти е много тясно малиии ще го изям...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Гошко хубавеца
    Абе я ела ми кацни на дебелия пък да видиш дали ще си помислиш повече за мастурбиране. сигурно путето ти е много тясно малиии ще го изям...
    Аз да й бях брат(имам сестра, но с няколко години по-голяма), баща или приятел на нея щеше да видиш ти Дебелият и какво точно щеше да ми ядеш... Аман от педофилия и/или тъпи шеги!

До авторката - Shygirl, това ти се е превърнало в мания. Не е вредно чак, но опитай се да се занимаваш и с нещо друго. В свободното си време имам предвид, ест. Фотография, фитнес, каране на колело, събиране на музика, каквото там ти харесва на теб. Така поне ще го ограничиш, иначе, ама естевствено, че е нормално! Правилно разсъждаваш, че на 14 ти е рано, независимо колко узряло е тялото ти. Съветвам те по-възможност да изчакаш поне още година и половина. За целта избягвай идиотите/батковците като Гошо Хубавеца, максимално!

ГостЪТ
    Guest

едит

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Гошко хубавеца
    Аз да й бях брат(имам сестра, но с няколко години по-голяма), баща или приятел на нея щеше да видиш ти Дебелият и какво точно щеше да ми ядеш... Аман от педофилия и/или тъпи шеги!

До авторката - Shygirl, това ти се е превърнало в мания. Не е вредно чак, но опитай се да се занимаваш и с нещо друго. В свободното си време имам предвид, ест. Фотография, фитнес, каране на колело, събиране на музика, каквото там ти харесва на теб. Така поне ще го ограничиш, иначе, ама естевствено, че е нормално! Правилно разсъждаваш, че на 14 ти е рано, независимо колко узряло е тялото ти. Съветвам те по-възможност да изчакаш поне още година и половина. За целта избягвай идиотите/батковците като Гошо Хубавеца, максимално!
    едит - Гошко хубавеца.... абе, има ли значение... разбра ме, предполагам?

Guest
    аз пък съм момче и веднъж лъсках в колата кадето бяха наще пре джоба спецялно си го скъсах :P

napulno normalno e spox
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Цитирай Първоначално написано от sun_flower
    Ot 13 godi6na masturbira6-BOJE!
    E lapetata sa opasni we zaebi,az li sum s izkriveni predstavi ti li,za men ne e normalno!
    =D> =D> I az sam na sa6toto mnenie!
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Гошко хубавеца
    Guest
    Абе я да не се правите, много добре знаете че кацне ли веднъж малката тутурутка на цветето после ще иска да го мирише всеки ден. Веднъж като усети кардана да се върти между краката и ще заскрибучи като аксиален лагер от кеф...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Щом ти харесва и изпитваш нужда да го правиш, не виждам нищо лошо.Все пак е много по-добре отколкото на 14 години да си минала през няколко момчета..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си