- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mastrubiram po 4-5 pyti na den Normalno li e?
![]()
Първоначално написано от MoHuTo
Първоначално написано от Гошко хубавеца
\
/
![]()
![]()
по темата - нищо лошо няма, ама се поспри! ...че ако някой те види после ще съжаляваш...![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
За теб знаем...Първоначално написано от nikoletata
![]()
awe hora,
v drugite temi vsi4ki deca,na po 13-14 god,koito pi6at 4e sa pravili sex ili 4e mislqt za sex,nari4ate kurvi ili im pi6ete hodi si lqgai,gledai sun4o,mnogo si malka za sex,az na 13 si igraeh s kukli i vsqkakvi takiva.
Ne mislite li,4e po tozi na4in si protivore4ite be.A,zabravih,tq masturbira,ne pravi sex,mnogo e razli4no ne misli za tova,ne mnogo.
I edno momi4e be6e kazala e vie ne masturbirate li-emi li4no az ne go pravq.Moje na pove4eto da zvu4i tupo,da mislqt 4e luja,tova ne me vulnuva 4estno kazano.Priqtelqt mi kato osakatee nedai si boje-togava sigurno i az 6te po4na kato drugite-ma malko sum nadkarala vuzrastta i ne znam dali nqma da e nenormalno 4e ne sum po4nala ot pikla!
Aми ако само се масажираш..става въпрос без вкарване и изкарване пак ли е маструбация?![]()
Първоначално написано от Анонимко
Da!Първоначално написано от Анонимко
Ела у нас, ще те отуча![]()
;;
abe kakvo si4ki q pluete mastrubira i se 6te mastrubira ... 5 pati ako trqq i po 10 da pravi kfoto iska 6tom i dostavq odovolstvie a tova 6tot q e odarilo hormona i ne moje ostiska![]()
4,5 пъти на ден а си на 14? ми....
Dosta porivorechivi mnenia i ne moga da precenia tova problem li e ili neshto normalno. Mai pove4eto ste po golemi ot men, kato ste bili na moiata vyzrast imalo li e niakoe momi4e syshtia problem? Chuvala sym 4e sa mom4etata e normalno. Ne sym spodeliala s niakoi tazi moia taina daje i s nai dobrata si priatelka...
Edno znam 4e skoro sex niama da pravia. Interesno i liubopitno mi e no ne se 4ustvam gotova za tova
добре то никой не може да спре да го правиш щом на теб ти харесва!
лошо е 4е си се пристрастила! гледай да го намалиш...
а и след време ще си като кофа! намали го!
Kak shte stana kato kofa az nishto ne si vkarvam navytre samo otvyn se galia
ei momi4e po spokoino be kak taka po 4-5 opati ti dobre li si pravi kakvoto iska6 ma da znae6 tva tvoeto ne e normalno okspo krotko i si mnogo malka za takiva raboti az naprimer o6te ne sam probvala hubo aide 4ao![]()
![]()
![]()
![]()
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
Ami probvai da vidish kolko e hubavo i togava shte me razberesh. Nishto 4udno i ti da zapo4nesh da go pravish redovno
ebreee sopri se malko s tia .... she zatapeesh s teh![]()
![]()
![]()
![]()
Po dobre si hvani gadje koeto da te zadovoli...i si na 14?A predstavi si kato stane6 na 15/16 ti 6e si ra4ka6 na den dvoino pove4e....no comment
абе повечето от вас верно не са добре! кво й казвате че е пристрастена..пристрастена към мастурбация!?кви глупости говорите, лелеее...
neli_15_sexy , като не си пробвала кой ти е виновен... трябва да си мн зле, че никога да не си го правила. и след като не си запозната кво е що си даваш некомпетентното мнение!?!?
Shygirl , както вече казах, нищо лошо ням. не си пристрастена изобщо, успокой се. може би сега изведнъж те е ударил хормона, както мн хора вече се изразиха, и ти е харесало и си се увлякла... но това ще отмине като някой те... обаче все пак, намали малко, не за друго ами просто защото е тъпо да го правиш на обществени места...ами ако някой те види!?!?![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Винаги може да намериш момче което да те задоволи стига да го търсиш
Shygirl, lubopitno mi e na kakvi nepodhodq6ti mesta si go pravila??
i az sam momi4e na 14... mastrubiram dori v u4ili6te po vreme na 4as
posle kato se pribera pak i pak ..i ve4erta pak
nespiram..nz kvo mi stava neprekasnato se pipam,kadeto i da sum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dei gi slusha we .. pravi si kefa shtom ti dava kef ... apak po dobre shtee ako si namerish i nqkvo priqtelche prosto za da si praite kefa zaedno =D>
Първоначално написано от ^fuck_fot_fun^
![]()
![]()
![]()
4-5? уау ше си протриеш сливата уе![]()