- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vliubena sum v batko, a toi-v cicite mi?
Sa 6e vi razkaja edna istoriika...dulgi4ka e (dano da ne vi e mn tupo) Takaaa...az sum 8 klas, a v na6to daskalo ima edin super super super hubav ot 12-ti. Negovata bratov4edka e v na6iq klas i e mn mili4ka i sladka. Kazah pred neq kolko e lovely viktor i tq mu kazala, 4e edna ot neiniq klas mn mu se kefi...I taka...Nadeto seki den se vijda6e s nego v daskalo i sa si govorili za men...tq i drugite i friendki sa mu razkazvali kolko sum sladka i... kvi golemi cici imam ...te mi kazaha 4e toi stra6no mn iskal da me vidi, a puk negovoite priqteli znaeli koq sum i neprestanno mu pokazvali..cici...i men mi be6e super stranno ( i o6te mi e) 6toto imam 4uvstvoto, 4e pred nego sum samo nqkvi cici (sorry, 4e povtarqm..cici..) i za tova neprestanno go izbqgvah..i se krieh..vlizah prez zadniq vhod i taka...do predi nqkolko dni, kogato az bqh s bratov4edka mu i go vidqhme, az pak trugnah da bqgam, no drugite mi friendki ne me puskaha..toi hode6e pred nas i nadq go dogoni..sled malko toi se oburna vidq me, izgleda me ot-do i se usmihna (i az se usmihnah) sled tova trugnah po drugiq put..priqtelkite mi produljiha s nego, samo edna doide s men...sled malko mi zvunna..nadq..az dignah i po4nah da i kre6tq 4e 6e q ubiq i tn, tq se zasmq i..izvednuj 4uh ''alo''-to na viktor...izpi6tqh i zatvorih..sled tova mi zvunna edna druga moq priqtleka..az znaeh , 4e tova pak e toi i..kazah "alo"...viktor: "zdrasti"... az: "viktore,dai mi desi".. toi:"az iskam da si govorq s teb", az: "az iskam da si govorq s desi", toi:''ama az iskam da si poprikazvame", az:"ne moje az iskam da 4uq desi!!!" i toi napravi..uff..i mi dade desi..az i se razvikah i zatvorih...Kogato pak se vidqh s neq i nadq te mi razkazaha kvo e stanalo...toi mn me haresal..i te mu razkazali kak kato me navalqlo,az sum bila s nqkvo bqlo prozra4no potni4e..i cicite mi i rozoviq mi sutien se vijdali toi mn se izkefil (a az umiram ot sram)...ot togava toi neprestannopovtarql, 4e mi e surdit za onzi put s telefona...i 4e iska da me vidi, za da mu se revan6iram...a zabravih..osven vsi4ko ostanalo toi zavur6i...kakto se se6tate na men mi be6e mn mu4no..toi me be6e pokanil na bala mu..ama az..ne otidoh...i neznaeh kvo 6e stava..misleh si, 4e ve4e nqma da idva v u-6te...No...toi produljava da idva vseki den i drunka kolko mi e surdit...toi ne me poznava puk mi e surdit?! I neprestanno povtarql imeto mi...nz kvo da milsq i kvo da pravq....i taka, nakratko po-gore napisanite sa vuprosite mi + 5 godini razlika mn li sa???
Този според мен иска само да те изчука. Нищо повече...
Ако не ти беше видял циците и сутиена и там всичко останало дали щеше толкова да те търси. Не си ли даваш сметка,ч е точно след тоя дъбд станало всичко. Ако искаш да те използва за секс отивай, ако не не му обръщай внимание. Бъди над тези нещаНие сме с теб :P
Това със сърденето е тактика да му обърнеш внимание, не бъди глупава
Спокойно - като си хванеш СВЕСТЕН пр-ел след време и започенте да го правите след време ще ти се кефи на циците, ако толкова ти харесва това. Но не и с този дето не му дреме за теб вероятно..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Izob6to ne mi e priqtno tova s ciite, daje naprotiv..ujasno e...
*cicite
Тогава не му обръщай внимание и толкова! Не те заслужава щом не искаш това. Разгонен обитак - нека да си намери друго курве... И това, че ти се сърди е тактика както ти казах - прави се на интересне да му обръщаш внимание, ако трябва му дайте да разбере, че си харесваш уж друг и т.н.
Не се занимавай простотии явно си едно от малкоъто свестни момичета =D>![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Този, който е безумно луд по големите гърди, просто още не е дорасъл достатъчно, за да може да оцени малките. Изобщо щом момче, което дори не те познава, проявява голям интерес и то към определени части на анатомията ти, трябва да ти е ясно какви точно намерения има. Не мога да разбера и ти какво му харесваш освен това, че е "супер супер хубав"? Ако и за двама ви външният вид е преди всичко, то супер - намерили сте се. Но щом си писала тук и искаш съвет, аз съм склонен да мисля, че все пак изискваш малко повече от човека до себе си.
Изборът, разбира се, е изцяло твой, но аз лично не бих препоръчал подобно момче на никое момиче.
Toi ne e spomenaval ni6to za cicite mi. Vuprosa e, 4e bratov4edka mu i neinite priqtelki sa mu govorili nqkvi ne6ta...i to4no za tova nz kakvo da si mislq, 6toto toi fakti4eski nz ni6to za men, osven kak izglejdam ( i az znam samo tova za nego) i kvi sa mi cicite...Iksam da se opoznaem (qvno i toi), ama kak da si govorq s 4ovek, koito e 4uval nqkvi istorii za sutienite mi, kak mi bil mokur potnika....
Dali ne izlizam kato nqkva kurva pred nego? Ako e taka, toi za6to iska da se zapoznaem??!!..oh napravo otka4am![]()
В такъв случай просто го покани да излезете някъде и най-спокойно му обясни как стоят нещата. Само с общуване можете да се опознаете добре и едва тогава ще си наясно какъв е шансът да се получи нещо между вас.
10x mnogo
За нищо! Искрено ти пожелавам благоприятен изход от заплетената ситуация. Смело напред!![]()
Иска да се запознаете защото те мисли за лесна или за някоя перверзна кучка... Особено след приказките на другите.
Искаш ли да ти го начука и после да разправя наляво и насдясно за теб и твоите цици.. да тръгне слух за тебе и т.н. А бе я се стегни докато е време бе момиче. хич не ти трябват такива неща. Къде къде има по свястни момчета!!
Просто тоя те иска за бройка и толкова... ако толкова те жалеше за връзка щеше да разпитва за тебе каква си щ си, лично да ойде при теб, да се интерсува каква личност си, а не само да слуша приказки за циците ти и някакви други глупости.
То е толкова просто ама ти не се усещаш.
Мисля,че 5 години не е голяма разлика,а нормална.И какво като гледа циците ти?Няма нищо лошо,на момчето му харесват...Но явно не само те.Той нямаше да прави така и да ти се "сърди",ако не те харесваше.Все пак колкото и големи цици да имаш,ако си грозна няма да иска да говори с теб,да се запознавате и т.н.Грешно си постъпила,като си бягала от него.Сега е моментът най-сетне да се запознаете!Излезне с него,поговорете си и така.Няма от какво да те е срам.Трябва да се гордееш,че природата те е надарила така![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ako go haresfash mnogo probvai se.... nishto nqma da izgybish... mislq che sama shte opredelish dali te iska v legloto ili te haresfa zaradi samata teb ..![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
VARI DA TA IZ4UKA I KVO TOLKOVA DA NE TI PUKA XAXAXA MAKAR 4E PET GODINI RAZLIKA NE SAM MALKO TOI SI MISLI ZA SEX PAK TI O6TE NE SI ZAVAR6ILA
Ахаха имам чувството ,че си написала всичко това,само эа да ни кажеш коооолко са ти големи циците...!Еми браво бе мила,надарена си,дай сички да почнем да си хвалим...
По темата: Вие дори не се поэнавате,следователно има само някакво фиэическо привличане.Ако тръгнете,то ще е само эа секс и свиркиА и най-вероятно след ден -два той ще те эареже.Или се поопоэнаите,а эа това ти трябва малко смелост,или просто го эарежи.
Ииииии още веднъж поэдравления эа циците =D>![]()
[size=7][b][u]fosse cos
E..6tom taka misli6...ne o4akvah to4no takiva mneniq, no vse pak mersi na svestnite hora, koito razbirat za6to sum napisala vsi4ko tova. A za tezi, koito mi kazvat, 4e sum malka i pi6a gluposti, ne zabravqite, 4e i vie ste bili na moite godini i togava nqma6e da vi e osobeno zabavno, ako nqkoi po-golqm vi kaje6e, 4e stavate samo za ebane...
E..6tom taka misli6...ne o4akvah to4no takiva mneniq, no vse pak mersi na svestnite hora, koito razbirat za6to sum napisala vsi4ko tova. A za tezi, koito mi kazvat, 4e sum malka i pi6a gluposti, ne zabravqite, 4e i vie ste bili na moite godini i togava nqma6e da vi e osobeno zabavno, ako nqkoi po-golqm vi kaje6e, 4e stavate samo za ebane...
Mn mi e kofti da produljavam da govorq za tva, ama ako tolkova mnogo si obi4ah cicite i gi "hvaleh", 6tqh napravo da otida pri nego i nqma6e da mi dreme => izob6to ne bih vi pitala kak da postupq
Има две възможности:
1-Иска да спи с теб заради ГОЛЕМИТЕ ти гърди и явно невероятната външност.
2-Той наистина иска да бъде с теб,след като идва в училище и постоянно "дрънка",за теб...
Все пак мисля за по-вероятно второто,защото едно наистина хубаво момче,каквото твърдиш,че е това не би се занимавало толкова време с момиче,което е по-малко от него...
Иначе за любовта няма възрастови граници...
Късмет,мила и да се похвалиш ако стане нещо интересно!!!
![]()
Mersi mnogo mnogo mnogo...stra6no dobri4ka si
PS: Dano anistina da e vtoroto
*naistina
На същото мнение съм и азПървоначално написано от Shadowscape
![]()