Харесвам едно момиче..И такааа.Обаче миналата година пак по това врем е(нз що се по тфа време) предложих на 1.Доста съм срамежлив и много трудно го направих и дори по скайп.Та тайде тя ми отказа щото харесва друг.Та сестра и беше от на брат ми класа.И тя казала на брат ми и той ме ебава но това не ме барка.Отначало неможех да я погледна от срам...После ми мина..Немога да събера сили да предложа и на това момиче което харесва .Ще ми кажете отпусни се и т.н ,но мн е гадно прецаках се много.Но мисля че е много гадно от парвия път.
Та сега искам да разбера дали ме харесва...Искам да съм по уверен ) Нема да го преживея ако се прецакам пак...
Та моляви не ми казвайте че има търсачка.Търсих но не намерих като моя проблем...
Та в часовете се гледаме.Някой път си приказваме, закачки разни работи.ама проблема ми е че 1.во съм срамежлив,2ро немам много сили )

Та другия проблем е че свършва училище.Наще ще забележат че излизам често(не е нужно да повтарям че съм срамежлив )) ).Та незнам кво да праяяяяя малииии .Помагайте плз