Харесвам едно момиче..И такааа.Обаче миналата година пак по това врем е(нз що се по тфа време) предложих на 1.Доста съм срамежлив и много трудно го направих и дори по скайп.Та тайде тя ми отказа щото харесва друг.Та сестра и беше от на брат ми класа.И тя казала на брат ми и той ме ебава но това не ме барка.Отначало неможех да я погледна от срам...После ми мина..Немога да събера сили да предложа и на това момиче което харесва.Ще ми кажете отпусни се и т.н ,но мн е гадно прецаках се много.Но мисля че е много гадно от парвия път.
Та сега искам да разбера дали ме харесва...Искам да съм по уверен) Нема да го преживея ако се прецакам пак...
Та моляви не ми казвайте че има търсачка.Търсих но не намерих като моя проблем...
Та в часовете се гледаме.Някой път си приказваме, закачки разни работи.ама проблема ми е че 1.во съм срамежлив,2ро немам много сили)
Та другия проблем е че свършва училище.Наще ще забележат че излизам често(не е нужно да повтарям че съм срамежлив)) ).Та незнам кво да праяяяяя малииии .Помагайте плз