.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

za kakvo da govorim?

imam problem4e.. . s priqtelq mi kato sme na jivo vinagi ima za kakvo da si govorim .. no vuv skaip mul4im kato pukali.. kajete nqkoq tema koqto da e int`gore dolu i da ne vliza v tezi "obshti prikazki" koito obiknoveno si kazvame? .. trqbva mi tema .. pls???

Мега фен
    Град
    София
    Ех така е много кофти.С момче не ми се е случвало,но с една приятелка е така...странно,но найстина е така.кофти
    Ами например эа някакви филми,или пък эа муэика.Аэ в скайп основно такива раэговори водя и те доста се эадълбочават.Също така може да говорите эа деня си,кво е станало и т.н.!Клюкарстваите нещо эа другите
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Какво ви пречи да си говорите за такива неща за който си говорите и когато сте заедно? Пък в skype може да си говите и за много други неща примерно за някой сайт за някой филм някой песен клип или нещо подобно.

Guest
    za filmi i muzika.. govorili sme si .. znam po kakvi filmi si pada muzikata koqto slu6a kakvo drugo ima da obshujdame a tova s klukarstvaneto .. shte go probvam

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Какво ви пречи да си говорите за такива неща за който си говорите и когато сте заедно? Пък в skype може да си говите и за много други неща примерно за някой сайт за някой филм някой песен клип или нещо подобно.
    tam e problema .. 4e kato se vidim si govorim "obshti prikazki" dori i da ne mlukvame dokato go pravim .. nqkak omruzva.. za tova moga da si govorq i s priqtelite mi a puk sled vsi4ko tova koeto stana za da trugnem ne smqtam da go zarqzvam samo zashtoto nqma za kvo da si govorim ... tova sa obshti temi.. a az tursq neshto po konkretno.. neshto po zadulbo4eno

Мега фен
    Град
    София
    Добре,тогава....
    Политика
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    tam e problema .. 4e kato se vidim si govorim "obshti prikazki" dori i da ne mlukvame dokato go pravim .. nqkak omruzva.. za tova moga da si govorq i s priqtelite mi a puk sled vsi4ko tova koeto stana za da trugnem ne smqtam da go zarqzvam samo zashtoto nqma za kvo da si govorim ... tova sa obshti temi.. a az tursq neshto po konkretno.. neshto po zadulbo4eno
    Ами в крайна сметка това много зависи от вас. Аз мога да ти кажа много теми обаче те може би няма да са ви интересни. Не е така лесно. Трябва да знаеш от какво се интересува другия. Аз например питам за проблемите на другия или споделям мойте и започваме да ги обсъждаме. Или пък нещо по така като политика или спорт. Виж от какво се интересува и потърси интересне информация по темата така може да завържете по интерес разговор.

Е кво ти е трудно да измислиш нещо за разговор ли?
    Vladoka rulzzz

Малее... ТЕМА ЗА РАЗГОВОР ПО СКАЙП...

Музика, обяснения в любов, интересни сайтове, разменяне на интересни снимки .. ай пробвайте тези ако искаш още ще помисля пак
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

то по хуу, че не е обратното на живо да няа кво да си кажете а и нужно ли е да чатите?
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Мега фен Аватара на koalka
    Така не е толкова кофти.Добре, че не е обратното-на живо да мълчите, а по скайпа да бърборите.И ние с моя приятел не говорим кой знае колко в скайпа, но на живо гледай какво става.

Супер фен
    Вие в чата поне си мълчите...а ние само се караме! На живо вс е ок...абе откачена работа е,и аз нз ко става
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Ха, кат чета ииии

Извод : Деинсталирайте си скайповете

За теми : Дал Бог, има се за кфо. Ако пък и Господ не мое ви помогне, пробвайте да редите емотиконки в разни фигури

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си