- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Iskam xeroin
=D> =D> =D> Направо ми взе думите от устата!!!Първоначално написано от Lady Death
What you give is what you get!
Първоначално написано от HoUsE_StYle_
мии аз тревата си я пуша редовно...за одоволствие....но аз не искам херца за това...
аз не искам да ставам нарко...искам в началото 1-2 дози..и после искам силна доза...не искам да умирам от рязане на вени и тн...имам достатъчно белези по едната си рака...искам да си напрая кефа с 1-2 дози и 3-та да е последната която да ме дожърши...хм...знам че не мисля никак трезво,но...
P.S. преди седмица си взех някфи успокоителни и ги пия или и аз нз точния им ефект...ам само искам да попитам,защото бях чела една статия че също може да се пристрастя към тях и да имат деиствието като на дрога...искам да попитам вярно ли е???
Първото, което бих ти казала, е че е по - лесно да живееш, отколкото да умреш!Трудно ще свършиш със себе си, като вземеш "свръх доза" - сигурно звучи много яко като го четеш по вестниците, ама повярвай ми, малко дрого умират от свръх доза - повечето измират от работите дето си лепват докато се друсат - болести, инфекции и тн.Имах приятел, който се друсаше много и постоянно през последните 6 години от живота си - почина на 22.Беше си правил много изследвания и всеки път му казваха, че всичко му е тип топ, а той е припадал ей така в компанията без причина - лекарите не откриваха причина нито за припадаците му, нито за загуба на памет и тн.Естествено много дрога и алкохол, но пък странно - без вътрешни видими увреждания.мии аз тревата си я пуша редовно...за одоволствие....но аз не искам херца за това...
аз не искам да ставам нарко...искам в началото 1-2 дози..и после искам силна доза...не искам да умирам от рязане на вени и тн...имам достатъчно белези по едната си рака...искам да си напрая кефа с 1-2 дози и 3-та да е последната която да ме дожърши...хм...знам че не мисля никак трезво,но...
P.S. преди седмица си взех някфи успокоителни и ги пия или и аз нз точния им ефект...ам само искам да попитам,защото бях чела една статия че също може да се пристрастя към тях и да имат деиствието като на дрога...искам да попитам вярно ли е???
За да искаш да умреш на 16 трябва да има сериозна причина - едва ли само " живей за мига" ти е причината - няма какво да се лъжем!Правила съм много опити да се самоубия - хапчета, рязане на вени,хвърлих се пред кола...Никой от пътите, когато не успях не намирах причина да остана.Правех опитите да се самоубия с ясното съзнание, че не искам повече да живея.НАРКОТИЦИТЕ ТОТАЛНО МИ ПРЕЦАКАХА МОЗЪКА И ПСИХИКАТА!!!Вече 4та година съм чиста и още не мога да се оправя и понякога изпитвам желание да плача, да крещя да направя поредният опит да свърша със себе си...Сега обаче си имам стимул да остана - прекрасният ми син!
Намери стимула да останеш, а не търси причините да умреш!Смисъл винаги има...
Бих искала да те попитам - как ти се струва да пътуваш и да посетиш всички места, на които някога си искала да бъдеш, да пазаруваш от Париж и Милано, да се напиваш в Рим, да плуваш през река в Индия, да се мотаеш в пустинята, да се готвиш за сафари из някоя джунгла, да виждаш усмивката на детето си след време?Това са страхотни изживявания!Когато спрях да се друсам и потърсих стимула да живея си оправих живота и получих от него толкова, колкото не съм и предполагала, че мога да имам.Само за 4 години - сега съм на 23, обзаведох дома си точно както ми харесва,обиколих половината свят,посетих местата, които обичам, родих сина си, боря се за приятеля ми, който е наркоман,правя доста пари просто седейски си вкъщи пред компютъра - понякога се връзват няколко хиляди на ден!!!
Ако тези неща ти се струват тъпи и безсмислени, намери други, които да те стимулират!За мен това е живота , за който съм мечтала и който успях да постигна.Не е било лесно - още докато друсах имах супер яка работа, но изключително изтощителна - понякога след бачкане съм заспивала без да имам сила даже да се наям.И всичко отиваше за дрога и дрога и дрога и апетита ми все растеше.Когато спрях да се друсам изведнъж започнаха да се събират доста големи суми около мен, мозъка ми започна да се пооправя(ама едва ли някога ще е както преди!),бачках повече, инвестирах и за някъкви си 4 години получих това, за което хора мечтаят и никога не получават!
Достигни потенциала си и след това ако все още искаш самоубивай се!Сега би било безсмислено!
Сори, май стана дългичко
Благодаря ти за всичко това което си написала...когато го прочетох се разплаках...права си за всичко...вазхищавам се на хора като теб,които се борят и постигат целите си..но аз не съм от тях,аз съм свикнала да се предавам...да страдам и да ме болиПървоначално написано от bloodybaby
![]()
Няма определена причина поради която не искам да живея...
Имам всичко от което се нуждая,винаги съм получавала това което искам от родителите ми...от няколко години насам всяка година ходим на почивки ф чужбина...приеха ме и сега уча в елитно училище,но аз си понижих успеха,понякои път не ходя с дни на училище...стоя си в нас и плачанезнам защо правя всички тея глупости сега и хероин искам...
Имам прекрасен живот...страхотни приятели...
Но НЕ се чувствам щастлива...
Точно това може би е причината да не искам да живея....защото аз НЕ съм достоина да живея живота които имам!!!
blood^lady мило момиче прегръщам те макар и виртуално!Не мога да кажа, че зная как се чувстваш - само ти знаеш, мога само да ти кажа - всеки има своите възходи и спадове.Може би в момента е твоят спад...
Потърси причините, за този спад, сподели с приятели или непознати, нещата които те тормозят - олеква, определено олеква, когато споделиш!
Защо смяташ, че си недостойна?Ако крадеш, изнасилваш, убиваш .... тогава би могла да се смяташ недостойна!Това е моето мнение!
Не се оставяй на страданието и болката - те не са най - доброто, което можеш да вземеш от живота.Намери радоста в живота си и почувствай щастието, което сега ти липсва...Не е трудно - просто трябва да ги потърсиш![]()
Бих искала да ти кажа много неща, но не тук е мястото!Едно от нещата, които бих написала сега е - определено не съм направила много неща в живота си, които да будят възхищение!Най - гадното и ужасяващо, за което аз съм виновна е смъртта на баща ми - почина отчаян, болен и сам,защото се поболя от притеснения по мен и глупостите, които правех!Сега,а и преди са ми казвали "Не е твоя вината..." и тн., но знам, че баща ми започна да умира, докато ме гледаше бавно да се самоубивам!Колкото и хубави неща да правя сега, колкото и да опитвам да променя нещичко в света, в който живеем, колкото и да ми се ще сега да бе горд с мен, той почина срамувайки се от мен, болен заради мен, сам без мен и отчаян заради мен....Не допускай, някой ден да се терзаеш, заради загубата на най - близките ти хора, а те са родителите - дори в момента да ти звучи супер невероятно!Помисли и за тях преди да мислиш за самоубийство - нямаш и представа, какво е да загубиш дете, и аз нямам само съм виждала още като малка болката в очите на майка ми и баща ми....Заслужават ли те да те загубят?Заслужава ли си ти да ги загубиш?
Огледай се около себе си и ще откриеш толкова чудни и прекрасни неща...Не те познавам, но те моля - не посягай към хероина!Той е смърт, но не тази смърт, която си представяш сега...той е бавна смърт...
Живея с наркоман, приятеля ми се лекува в момента,всеки ден се надявам следващият да е по - добър и търся помощ, за него!И той търси помощ за себе си от няколко месеца насам, след 5 години венозно...на 19 той не вижда перспектива за себе си, заедно изграждаме ценностната му система отново,заедно търсим решения на проблема му, заедно бягаме от смъртта, която диша във врата му...Много по - трудно е когато си сам, а не всеки има късмета да има готини родители, приятели, гадже или въобще някой, който да го подкрепи.Нямаш и представа, колко тежки мигове си е докарал сам с глупостите, които е правил...
Хероина е дупка, от която се излиза с много драпане, а понякога и не се излиза - не знаеш предварително дали ще се изкатериш или ще затънеш повече!Не погубвай един прекрасен млад живот - своя живот!
Знам, че забранениете неща са най - сладки, но понякога са по - горчиви отколкото сладки.За жалост всички го разбираме, когато е доста късно.
Ако искаш, можем да си поговорим на private.Skype ми е Cora0522
Желая ти, да вземеш по - доброто решение за живота си!
И горе главата \/
taq tema ili e ebavka ili taq det q e napisala e qko typa
WoooW,kolko nenormalni hora imalo na tozi svqt.Bahti i Ujasa.Emi shtom ne ti puka,pojelavam ti priqten pat kam Raq ili moje bi kam nqkoq Heroinova strana,kadeto vsichko e ot heroin! Peace!
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!