мии аз тревата си я пуша редовно...за одоволствие....но аз не искам херца за това...
аз не искам да ставам нарко...искам в началото 1-2 дози..и после искам силна доза...не искам да умирам от рязане на вени и тн...имам достатъчно белези по едната си рака...искам да си напрая кефа с 1-2 дози и 3-та да е последната която да ме дожърши...хм...знам че не мисля никак трезво,но...
P.S. преди седмица си взех някфи успокоителни и ги пия или и аз нз точния им ефект...ам само искам да попитам,защото бях чела една статия че също може да се пристрастя към тях и да имат деиствието като на дрога...искам да попитам вярно ли е???
Първото, което бих ти казала, е че е по - лесно да живееш, отколкото да умреш!Трудно ще свършиш със себе си, като вземеш "свръх доза" - сигурно звучи много яко като го четеш по вестниците, ама повярвай ми, малко дрого умират от свръх доза - повечето измират от работите дето си лепват докато се друсат - болести, инфекции и тн.Имах приятел, който се друсаше много и постоянно през последните 6 години от живота си - почина на 22.Беше си правил много изследвания и всеки път му казваха, че всичко му е тип топ, а той е припадал ей така в компанията без причина - лекарите не откриваха причина нито за припадаците му, нито за загуба на памет и тн.Естествено много дрога и алкохол, но пък странно - без вътрешни видими увреждания.
За да искаш да умреш на 16 трябва да има сериозна причина - едва ли само " живей за мига" ти е причината - няма какво да се лъжем!Правила съм много опити да се самоубия - хапчета, рязане на вени,хвърлих се пред кола...Никой от пътите, когато не успях не намирах причина да остана.Правех опитите да се самоубия с ясното съзнание, че не искам повече да живея.НАРКОТИЦИТЕ ТОТАЛНО МИ ПРЕЦАКАХА МОЗЪКА И ПСИХИКАТА!!!Вече 4та година съм чиста и още не мога да се оправя и понякога изпитвам желание да плача, да крещя да направя поредният опит да свърша със себе си...Сега обаче си имам стимул да остана - прекрасният ми син!
Намери стимула да останеш, а не търси причините да умреш!Смисъл винаги има...
Бих искала да те попитам - как ти се струва да пътуваш и да посетиш всички места, на които някога си искала да бъдеш, да пазаруваш от Париж и Милано, да се напиваш в Рим, да плуваш през река в Индия, да се мотаеш в пустинята, да се готвиш за сафари из някоя джунгла, да виждаш усмивката на детето си след време?Това са страхотни изживявания!Когато спрях да се друсам и потърсих стимула да живея си оправих живота и получих от него толкова, колкото не съм и предполагала, че мога да имам.Само за 4 години - сега съм на 23, обзаведох дома си точно както ми харесва,обиколих половината свят,посетих местата, които обичам, родих сина си, боря се за приятеля ми, който е наркоман,правя доста пари просто седейски си вкъщи пред компютъра - понякога се връзват няколко хиляди на ден!!!
Ако тези неща ти се струват тъпи и безсмислени, намери други, които да те стимулират!За мен това е живота , за който съм мечтала и който успях да постигна.Не е било лесно - още докато друсах имах супер яка работа, но изключително изтощителна - понякога след бачкане съм заспивала без да имам сила даже да се наям.И всичко отиваше за дрога и дрога и дрога и апетита ми все растеше.Когато спрях да се друсам изведнъж започнаха да се събират доста големи суми около мен, мозъка ми започна да се пооправя(ама едва ли някога ще е както преди!),бачках повече, инвестирах и за някъкви си 4 години получих това, за което хора мечтаят и никога не получават!
Достигни потенциала си и след това ако все още искаш самоубивай се!Сега би било безсмислено!
Сори, май стана дългичко