- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vuzrastovata Granica!!!
Spored men v toq slu4ai - 15 i 20 ne e 4ak tolkova mnogo no vse pak... Az sa6to sam na 15, no mislq 4e ne bih izlizala s nqkoi po-golqm ot men s 4 godini, dori i za tova moje bi 6te se zamislq, no izbora si e tvoi. ( Moje li i na men da mi otgovorite, ne iskam da puskam nova tema - dali ima bade6te vrazka mejdu momi4e na 15 i mom4e na 18??? )
;;
1. "Възрастова граница" е нещо много различно от това, което искаш да кажеш.
2. Аз и мъжът ми имаме 5 години разлика, но аз съм на 21. В този случай тя няма значение. Но ако момичето е под 16, е напълно безсмислено и педофилско.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ами зависи...ако примерно ти си на 23 той е на 37 или нещо от рода ще го приема! обаче ако е нещо от рода 13-27 или нещо по нагоре е те това няма да го възприема!
въпросът е дали си узряла достатъчно за по голям мъж или си някое хлаапе на 13,14,15 което си е хванал някой възрастен!
Не само - може той да е с акъл на 13 годишен.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
МЪЖ с акъл на 13г. ? КАк го виждаш ти тва?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
А ти как виждаш 13 годишно момиче да има акъл на жена? Все някак двамата трябва да се разбират.![]()
5 godini ne sa mn golqma razlika,no pri razli4nite hora e razli4no 6toto ti moje da rasujdava6 po decki a toi kato zrql 4ovek ili obratnoto.Pone spored mene si4ko si e do akul!
А ти как вижаш един 20 годишен и една 13 годишна да се разбират? Може? Никак не е изключено, но до каква степен???Първоначално написано от `Death`Whore``
Затова подобни връзки са безсмислени. Дори единият да е зрял или другият - вдетинен, пак няма да са на едно ниво в повечето аспекти.
Може би 5 години не са много.но виж ся имам една аверка дет гаджето и е на 27,а тя е на 15..и още една аверка,дет гаджето й е на 21 а тя е на 14... и на всичкото отгоре не тя а той я търсил и той започнал с флиртовете тей че не се оправадавайте с тва че всички момичета на тая възраст са пикли.Аз по принцип съм против тези връзки с доста голяма разлика в годините,но щом се харесват няма лошо....въпреки че съм почти сигурна че такива връзки едва ли ще издържат много...
пп:Майката и бащата на една друга фр имат 14 години разлика...![]()
Ех, накрая да сме на едно мнение :PПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Многото примери просто показват малоумието на обществото.Първоначално написано от N0_feAR
![]()
Едва ли е голям про6лем,но като е по-голям е до6ре
да имате сходни интереси и т.н.То може да е голям,ама да
има акъл като твоя![]()
А за харесването,нищо,че е по-голям,може да те хареса,но
ние не можем да проделим![]()
...So baby if you want me you`ve got a show me love..
5 godini ne sa mnogo..ne moga da razbera za6to kogato nqkoe momche kaje 4e iska da e s po golqma vs go podkrepqte a kogato momiche iska da e s po golqm vs q napadate..
Ами аз когато бях на 15,ходих с момче на 20 и нямаше никакъв,ама никакъв проблем,щом и на двамата ни е добре,за къв проблем да говорим?!?А това за разликата в годините също е доста тъпо,и по-малък/а да е и по-голям/а да е няма значение "За любовта граници няма" !!!![]()
emi niama zna4eniepuk to mn iasno 4e tva 6te kaja 6toto xaresvam edno mom4e s 5 godini po-goliamo ot men ama niamam 6ansove s nego i za tova triabva prosto da go zabravia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. ti moje i da ima6 6ansove za vseki razli4no![]()
takuv mi bil kusmeta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще си позволя да те редактирам. Многото постове в темата просто показват малоумието на обществото, в което живеем днес.Първоначално написано от `Death`Whore``
И колкото по-напред се търкалят годинките, долкова по-зле ще стават нещата. Тогава няма да са 5 год. , а ще са 10, 15 ... ш' се развалят семейства, няма да има въобще семейства , щот 30г. ще се ожени за 18 год. и колко мислите ш' изкарат така?
Кфо да кажа друго, то... пази боже сляпо да прогледа![]()
mislq che 5 godini ne sa mnogo daje e normalno![]()
то си е до човека.лично аз знам, че както мога да излизам с набор , така и примерно с момче 4-5 години по-голямо,нека само да се харесваме и да имаме обща приказка,пък годините ...![]()
друг е въпросът за пикличките , търсещи батковци за гъзария и големите момчета , опиращи понякога и до малки момиченца в отчаянието си , че примерно големите не им обръщат внимание,или по други,по-тревожни причини.
аз не бих позволила дъщеря ми на 13-14 да има връзка с 20 годишен , неморално е,пък и безсмислено.
пак казвам,то си е до човека ...
Za lubovta nqma granici.Moje da xodi6 kakto i s 4ovek 5 god po-golqm ot teb moje i sas 20 po-golqm.Az v momenta xaresvam mnogo edno momi4e, koeto e 3 god po-malko no tova ne e nikakav problem.
ami moqta granicata e 6god.za6toto takava e razlikata na roditelite mi.Za men ne sa normalni golemi razliki pri teenovete dnes.Spored men ne moje da si na 15 i da si s nqkoi na 30.Vse pak kolkto i da si se razvil si dete,a na29-30 4ovek e malko po ulegnal na tezi godini trqbva da misli za po seriozni ne6ta.Pak i nqkoi ot tezi slu4ei spored men grani4at s pedofiliq![]()