- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koi pla6ta smetkata?
dano da ne prozvu4i tupono vse pak....se zamislete ....az sum momi4e , na 17.....i sum imala dosta gadjeta.....no kogato izlizam s nqkoe mom4e, ne moga da go zadulja da mi pla6ta vinagi vs ( osobeno ako ne raboti) I se 4udq dali mu stava dadno kato ne mu pozvolq toi da plati....su6to se 4udq dali kato sme po golqma kompaniq e po dobre da go ostavq toi da me 4erpi?az ne hodq s mom4etata , zaradi parite...no puk vse pak kato e sme moje ot vreme na vreme toi da plati
Sled koq sre6ta trqbva da po4nem da si delim smetkite....ili o6te ot samoto na4alo
Kvo vi e mnenieto
![]()
Mi spored men vuprosa si e dobur! estestveno ako ne si podbira6 gadjetata spored parite v djoba imПървоначално написано от kat4enceto
![]()
Аз плащам сметката !
Незнам ваша си работа по принцип момчетата плащат но вече не е така срещано![]()
Vladoka rulzzz
По принцип няма лошо от време на време да те черпи.Но е отвратително да го смяташ да негово задължение.Никой не е длъжен да те издържа освен вашите.Най добре според мене е докато връзката ви не стане наистина сериозна да си плащаш по често сметката а не да чакаш той да го прави![]()
just a kid۵
Има абсолютно същата тема,ако не и с почти еднакво заглавие.
Моля,ползвайте търсачаката![]()
защо?Първоначално написано от Phenomenon
винаги съм се питала. и също така се питам дали не е по-нормално в началото да е делят сметките, а с времето... понеже хората почват да са лизки и да си принадлежат и някакви такива да почне той да ги плаща.
и защо момчетата като плащат сметката после са някакви по-уверени, а някои си мислят, че си им задъ;лжена по някакъв начин...
тая абота със сметките наистина е много объркана![]()
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
ami da ti kaja tva dali raboti ili ne nqma zna4enie edno mom4e za da izleze s teb 6te e vzelo dostaty4no pari ot druga gledna to4ka malko e kofti na momenta no ne smqtam za obidno momi4eto da ostavq myjyt da plati moqta priqtelka si dyrji da si pla6ta i da ti kaja moje bi s tova ne mi omryzva toest tq e moq no i v sy6toto vreme nezavisima koeto zasilva jelanieto
хаха секи си плащаот началото, от първата секунда в коят сте
няма някой да ми плаща сметката случвало се е ама хората мн се упорствали затва
ти да не мислиш, че умира да ти плаща сметката? да бе.. колкото и момчета да познавам се оплакват, че се те плащат, въпреки че те предлагат
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
да, така си е. и моите познати се оплакват. с последия ми приятел се бяхме уговорили, че ще се редуваме и си се редувахме, щото е тъпо да се натискаме нещо и като дойде сервитьорката и всички почват да бъркат по джобое.... с него си живяхме в мир... ама иначе обикновено са големи гонения, ама дай ще платя, ама не, няма и накрая като се скараме (курва, само сметките ти да плащам...) с една дума ГАДОСТ
хрумна ми току що,. че трябва да се направи промоция навсякъде - като отидеш с гадже и не плащате, за да не се карате
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
понякога аз, понякога той плаща абе разбираме си се![]()
6tom iska da pla6ta-ne go spirai,i az tai praveh po edno vreme,ama se otkazah-6tot mn naporisti,be...ama nqkoi pat izlezte i go po4erpi..!![]()
Може ти да си плащаш сметката първоначално.А после можеш да позволиш той да те черпи.Естествено, ако той каже.Ти си приготвяш парите, а не така да го чакаш.
Иначе ние с приятеля ми като излезем парите са ни общи, така че и двамата плащаме сметката.
Най - добре е един път той един път ти.Така не се чувстваш длъжен на някой.
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
Интересна тема.
Не мога да твърдя как е при другите, но лично аз винаги съм гледал да плащам сметката.
Някои момичета го очакват, други се правят, че не го очакват - в смисъл приговили са си пари, но не протестират, а с трети сме спорили. Да имаше го и тоя момент: "а бе аз ще платя бе" "не, не, не. плати си само твоето". Така веднъж едно момиче ме принуди и един път то плати сметката, после цяла вечер се чуствах като гъз.
Но мисля, че ако момчето не е особено добре с финансите, би му било по-добре да си разделите сметката, то и без това страда, че няма достатъчно пари.
Хареса ми и идеята за "веднъж аз, жеднъж тя", ама ми е много чудно какво се консумира, когато ТОЙ плаща и какво се консумира,когато ТЯ плаща. Ама тук вече отидох в сферата на икономиката, а форума не е за това.
Той ми плаща сметката не ми дава да си я платя азсчита го за негово задължение
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Винаги те ми плащат сметката!Аз съм момиче и те са длъжни да ми я плащат!
''''
Съгласна съм. Всеки си плащаПървоначално написано от iliqnfenka
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ами някои момчета на първите няколко срещи те плащат сметката, за да се покажат като кавалери или и аз не знам защо
според мен е най-добре в повечето случаи разходите да се делят или всеки да си плаща сметката, а когато някой изяви желание няма лошо![]()
Po princip vsi4ki mislqt 4e mom4eto trqbva da pla6ta smetkata i to bi trqbvalo da e taka.No kogato nqma vuzmojnost ili ste v golma kompaniq e po dobre vseki da plati za seba si
vseki si pla6ta obiknoveno.
Въпросът на темата : "Koi pla6ta smetkata?"
Отговор на темата : АЗ плащам сметката!![]()
mm toi plashtavupreki 4e rqdko davam da mi pla6tat kafetot
![]()
![]()
![]()