.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Guest
    Който има с кфо

Попринцип на първа среща винаги би трябвало да плаща момчето...а и важи правилото-"който кани,той плаща"!Но в по-напредналите връзки това не би било проблем,защото винаги се стига до консенсусен вариант!

Guest
    Ами аз винаги плащам,никога не давам на приятелката ми да плаща въпреки че тя иска де си я делим

Цитирай Първоначално написано от Pepon
    ......."който кани. той плаща!..
    Но на мен ще ми е неудобно, някое момиче, с което сме заедно от 2-3 седмици, то да ми плаща сметката.

mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

aa mn qka tema bravisimo =D> I az se sus su6tiqt problem se sbluskvam.I nakraq kato doide red da se pla6ta smetkata stava mn skonfyzeno.Ina4e e razli4no,a i mn zavisi s kogo sum izleznala.No po princip gledam az da si pla6tam smetkata,4e nqkak si mi e neydobno posle.Nz prosto se 4yvstvam mn stranno.Oba4e ne otri4am,4e kato proqtelqt mi pla6ta smetkata opredeleno mi se izdiga v o4ite...e zavisi koi e de.Ako e nqkoi,koito go pravi samo za da se iztukne...togavo opredeleno na pyk si pla6tam az!

Guest
    az mislq 4e ne vinagi mom4eto trqbva da pla6ta hubavo e i ti da pla6ta6 i ne samo tvoita smetka a i negovata a kolkoto do tova s kompaniqta ostavi go toi da pla6ta togava a kato si trugnete moje da mu gi dade6

em po4ti vinagi toi e plashtal..no imalo e v sly4aiii kogato i az q plashtah vapreki 4e ne iskah

Guest
    kato imam para az pla6tam.. kato nqmam.. tq

Супер фен Аватара на bEbsI
    Делим си попринцип...въпреки,че понякога е ДОСТА напорист
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    selo СофиАА
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Делим си попринцип...въпреки,че понякога е ДОСТА напорист
    ^такъв е и случеят с мен и приятелката ми ( мноу съм напорист )
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Град
    Ibiza
    всеки сам трябва да си плаща, безплатен обяд няма
    момче съм бе!

Guest
    Който има пари
    Най вече аз де

3432

аз смятам тка ... кой квот си е надрубил и изсърбал да си го плаща ....

Хах... тая тема ми напомня на един пич, дето беше завел 2 мацки на кръчма(и още един негов приятел, де) и той щеше да плаща сметката. Та предварително се разбра със сервитьора, като му поръча узо, сервитьора да носи мастика(защото е точно 3-пъти по-евтина, за който не се досеща). Жени, не си мислете, че винаги ви черпят с качествен алкохол.

Моето мнение по темата е, че всеки плаща каквото си е поръчал. Ако някоя се е решила да излезе на пиене с мен нека не си мисли, че ще й плащам(макар и индиректно) тази саможертва. Освен това мисля, че имам достатъчно качества, с които да съм интересен на някого и не е нужно да му предлагам безплатна храна и алкохол.
    О и разбира се, както някой спомена, не желая момичето да си мисли, че аз си мисля, че ми е задължена с нещо, задето съм й платил сметката.

А ако някоя ми се направи на цацка в последния момент и стане ясно, че се очаква аз да платя - ОК - плащам, няма да правя панаири я.... ама тя скоро няма да ме види.

Zavisi kakvi harakteri ste ... vsqka dvoika si reshava naprimer az i moito slato otnchaloto nito sme se razbirali nito nishto prosto vseki si ostavq pari za tova koeto e ql i pil i gotovo nqma aa sega ti shte platish pak drugiq pyt az nito nishto.... A pak sega veche kato mina manichko vreme to toi si plashta a pak kato nqma az si plashtam poneje roditelite mi ne otpuskat koi znae kolko a pak i az s moita glupava rabota ne mi stigat do nikade a pak to toi si pecheli dobri parichk i si pozvolqva da plashta .... no ako nqma az plashtam i gotovo ne e nqkakvo zaduljenie koeto spazvame prosto kakto se poluchi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си