- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koi pla6ta smetkata?
Който има с кфо![]()
Попринцип на първа среща винаги би трябвало да плаща момчето...а и важи правилото-"който кани,той плаща"!Но в по-напредналите връзки това не би било проблем,защото винаги се стига до консенсусен вариант!
Ами аз винаги плащам,никога не давам на приятелката ми да плаща въпреки че тя иска де си я делим![]()
Но на мен ще ми е неудобно, някое момиче, с което сме заедно от 2-3 седмици, то да ми плаща сметката.Първоначално написано от Pepon
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
aa mn qka tema bravisimo =D> I az se sus su6tiqt problem se sbluskvam.I nakraq kato doide red da se pla6ta smetkata stava mn skonfyzeno.Ina4e e razli4no,a i mn zavisi s kogo sum izleznala.No po princip gledam az da si pla6tam smetkata,4e nqkak si mi e neydobno posle.Nz prosto se 4yvstvam mn stranno.Oba4e ne otri4am,4e kato proqtelqt mi pla6ta smetkata opredeleno mi se izdiga v o4ite...e zavisi koi e de.Ako e nqkoi,koito go pravi samo za da se iztukne...togavo opredeleno na pyk si pla6tam az!![]()
az mislq 4e ne vinagi mom4eto trqbva da pla6ta hubavo e i ti da pla6ta6 i ne samo tvoita smetka a i negovata a kolkoto do tova s kompaniqta ostavi go toi da pla6ta togava a kato si trugnete moje da mu gi dade6
em po4ti vinagi toi e plashtal..no imalo e v sly4aiii kogato i az q plashtah![]()
vapreki 4e ne iskah
![]()
kato imam para az pla6tam.. kato nqmam.. tq
Делим си попринцип...въпреки,че понякога е ДОСТА напорист![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
^такъв е и случеят с мен и приятелката ми ( мноу съм напористПървоначално написано от bEbsI
)
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
Който има пари![]()
Най вече аз де
аз смятам тка ... кой квот си е надрубил и изсърбал да си го плаща ....
Хах... тая тема ми напомня на един пич, дето беше завел 2 мацки на кръчма(и още един негов приятел, де) и той щеше да плаща сметката. Та предварително се разбра със сервитьора, като му поръча узо, сервитьора да носи мастика(защото е точно 3-пъти по-евтина, за който не се досеща). Жени, не си мислете, че винаги ви черпят с качествен алкохол.![]()
Моето мнение по темата е, че всеки плаща каквото си е поръчал. Ако някоя се е решила да излезе на пиене с мен нека не си мисли, че ще й плащам(макар и индиректно) тази саможертва. Освен това мисля, че имам достатъчно качества, с които да съм интересен на някого и не е нужно да му предлагам безплатна храна и алкохол.
О и разбира се, както някой спомена, не желая момичето да си мисли, че аз си мисля, че ми е задължена с нещо, задето съм й платил сметката.
А ако някоя ми се направи на цацка в последния момент и стане ясно, че се очаква аз да платя - ОК - плащам, няма да правя панаири я.... ама тя скоро няма да ме види.
Zavisi kakvi harakteri ste ... vsqka dvoika si reshava naprimer az i moito slato otnchaloto nito sme se razbirali nito nishto prosto vseki si ostavq pari za tova koeto e ql i pil i gotovo nqma aa sega ti shte platish pak drugiq pyt az nito nishto.... A pak sega veche kato mina manichko vreme to toi si plashta a pak kato nqma az si plashtam poneje roditelite mi ne otpuskat koi znae kolko a pak i az s moita glupava rabota ne mi stigat do nikade a pak to toi si pecheli dobri parichk i si pozvolqva da plashta .... no ako nqma az plashtam i gotovo ne e nqkakvo zaduljenie koeto spazvame prosto kakto se poluchi![]()