- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Uff neznam..!
Problemut e 4e..;( mi na4i az se poznavam s edni hora ot internet i sme v ekip ot mnogo vreme..nai nakraq se prestrasih da im dam moq snimkaa i mi be6e pritesneno..neznam ...Sega az iskam da se sreshtna s tqh ama..Nqkak si mi e pritesneno a i te sa s po 5 godini po golqmi ot men neznam zashto ama mnogo sum sramejliva i ..neznam kakvo da pravq..ISKAM DA Se sREshna S TQH aMA Se PRITESNQVAM OT TOVA KAK SHTE ME VUZPRIEMAT(((
MI spored men vikni nqkoi blizka priqtelka ili priqtel na koito moje6 da raz4ita6 za vsi4ko ta naprejenieto 6a bade na 50%ili pone 6a si po spokoina
Vseki ponqkoga dopuska pravopisni gre6ki-az VINAGI!!!
Еми, щом си чатите и се държат добре би трябвало и на живо да са така, ама би трябвало.Ти сама реши дали искаш да се видиш с тях, но за срама не мога да ти помогна.
Оф научи се да се изразяваш правелно на български език и тогава мисли с кой да ми се срещаш!Пикли!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
За запетайки да си чувала?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
И се пише с кого...
Не знаеш елементарни правила, а си тръгнала да правиш забележки!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Няма от какво да се притесняваш.Малко или много те вече са те възприели по интернет.Но все пак умната (не ги познаваш)
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
Щом си чатите...и те възприемат...начи би трябвало да е същото ако се срещнете.За срама немога да ти помогна.Трябва да го преодолееш , макар и да е трудно.Но все пак ти казвам да си отаряш очите.![]()
Ами щом в чата си пасвате,се вежте.няма от какво да се тревожиш.Какво може да се промени?Нищо-всичко ще е окей,даже предполагам на живо ще е още по-хубаво.
[size=7][b][u]fosse cos
Ami sled kato si 4atite ot tolkova mnogo vreme bi trqbvalo ve4e da se poznavate dosta dobre makar i ne na jivo.Sled akto te si pi6at s teb zna4i imat dobro mnenie za teb.Az taka si 4atih s edno mom4e 3 meseca i posle katos e vidqhme bqhme napulno poznati i znaehme vsi4ko edin za drug.taka 4e ne se pritesnqva6 i ako naistina iska6 da se sre6tne6 s tqh prosto go napravi!!!![]()
ОМГ!!! Че ти като не знаеш кой ще знае!! хахахха, егаааааттиии! Ше те изядат ти кааам.. Бахти и проблема.. Тфа е да си тъп![]()