- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: На 13 години съм и съм много нисък...
zdravite molq vi da mi otgovorite na malko tup vapros -na 13 godini sam i sam mnogo nisuk praviha mi opoeracia na slivicite no ne se polu4ava.Kakvo da pravq??ako nqkoi e minal po su6tia problem da mi pi6e kak se se opravil na krisko_11@abv.bg .MOLQ VI I NE SE BUZIKAM
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
za neznam koi si pat q puska6 tazi tema ...![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
MI ZA 1 VI PAT 6TO MAI PROBLEM IMA6 A????????? :P
Ne mojah da razbera kakvo e obshtoto mejdu slivicite ti i viso4inata ti ... ? Dali ima a? I shto taka mislish? Kakvo ne se e poluchilo? Da gi mahnat ili da p[orasnesh? I kak o4akvash da porasnesh s 15 cm za edna nosht ? Neshtata ne stavat to4no taka na 13 ... no moje bi do kum 18-19 shte poporasnesh....
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
vie mai ne svanahte kato ti mahnat slivicite doktorite kazvat 4e zapo4va6 da ima6 petit kam vsqka hrana i za tva go kazvam.merci vse pak.
Бе и к'фото и да ти махат ти щом си генетично нисък ще си останеш така ... ако това те притеснява ...споко има мн ниски хора![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
pich q6 neskuik
Няма защо да се притесняваш,на 13 си още малък,можеш да порасне6 много.има време защото си момче.Брат ми на твоите години и даже по-голям бе6е 165.а сега е 186см,което си е супер!А ако все пак се притеснява6 и смята6 че няма да порастнеш,запиши се на баскетбол или волейбол-тъй като си още малък,това ще ти помогне 100%.Проблемът при другите е че се сещат за тези спортове когато станат на 17-18 години,а тогава за жалост наистина е късно(особено за момичетата).Но на твоята възраст нищо не изгубено.Не вярвай на дрънканици от рода"не можеш да промениш гена"-можеш да влияеш активно чрез на4ина си на живот.
vuuuuuuu spoko pi4 nqma6 problem 6tom si na 13 dokato stane6 na 16 6e porasne6 obe6tavaima6e 1 mom4e ot stariq mi klas det taka i taka ne porasna ot 1-vi do 8-mi ama ne6to mi kazva 4e pri teb e razli4no
![]()
Че ти имаш да растеш още мноооого,иначе пробвай някой спорт,със сигурност ще ти повлияе добре
Пич,караш кретенизъм,т.е ти си дудже кретен![]()
ко да кажа, на 17 съм а съм висок 1.50 ,,, ама са прая 4е не ми пука много много![]()
Първоначално написано от micr0
Ami dobre si be! to4no 6te prai6 svirki prav
,mi da she praish svirki prav.a ti niskiq qj pove4e nesquik.Първоначално написано от micr0
Имах един приятел на 13 години беше някаде 140-145 викахме му джуджето.Сега е на 16 и е 165.Няма страшно всеки ръсте един по рано друг малко по-късно.Човешкото тяло се развива до 20-21 годишна възраст след това вече няма повече разтеж.Ако до тогава си толкова нисък значи трябва мислиш друга алтернатива.
Иначе спокойно![]()
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
привет КолегаПървоначално написано от Dr. Smurph
вие очевидно не сте в течение на диагностицирането според "науката на бъдешето" (разбирай шарлатина еголог)
и тъй като при момчето структурните клетки на базата за клетъчната идентичност на мисловния вирус, който го е обладал са се концентрирали....къде....де.... де.........е там! в сливиците. sik! а от там по закона на шарлатанологията - хоп, ето ти и нисък ръст!