.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: plS daiTe mi suveT

;((( verry oburkana ;(((
    Guest

plS daiTe mi suveT

az sam 1 momi4e i si haresvam 1 mom4e ot moq grad.kolkoto mene e no u4i v drugiq klas.otskoro jiveq do nego.okaza se 4e s vseki izminal den go haresvam vse pove4e. ne se poznavam s nego li4no nito sme priqteli oba4e kato se vidim toi postoqnno mi svirka i me gleda stranno.az kato go vidq otka4am napravo.sa6toto stava i kato vidq negovite priqteli.spored vas ima li nqkakuv 6ans toi da me haresva i dori da trugnem???
    PLS DAITE MI SAVET!!!!!!!!!!!!!

ili az sam tapa ili ti ne obqsnqva6 dobre,ne go se obijdai.no ti sega koi si haresva6 tva momi4e,ili priqtelite mu?a po temata zagovori go,opoznaite se i vsi4ko 6et stane ot samosebe si!!!

Супер фен
    iohanka_sladuranka ти си тъпа
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    ne sam tapa,no tq obqsnqva 4e si haresva nqkvo mom4e,i jato go vidi se pobarkva,i stava sa6toto s priqtelite mu.e sega koi si haresva mom4eto ili priqtelite mu?i stiga se zaqjdai ve4e,samo se izlaga6!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    ДА те успокоя мила моя... Приличате си...
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    На бас че си на 12-13 ама тва няма значение ... По темата може да пробваш да завържеш някакъв разговор или с общи познати нещо такова колкото да са запознаете ... от там нататъка сичко си е съдба дете мое

Guest
    ami kato ti svikra zagovorigo be momi4e ,draj se malko po nahakano ...

Смело

Толкова е лесно първо учи в съседния клас, второ живеете близо и трето какво чакаш, че не си го заговорила още.Просто като минеш покрай него :поздрави го усмихни му се попитай го може ли да се запознаем или нещо такова...Ще го измислиш на момента само по смело.Нищо няма да загубиш само може да спечелиш

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

Град
    BG Haskovo
    kato se vidim toi postoqnno mi svirka
    xexeee Mi svirni mu i ti !! xaxa kvo 4aka6??
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

Еми давай на степени.

Запознай се с него.

Бъдете на здр. здрасти.

После си разменете чатове, скайпове и кфото имате там.

После и телефоните.

Накрая вижте се на 4 очи, на кафе, на диско или к'дето и да е и тфа е.

Мега фен Аватара на koalka
    Отиди най-напред се запознай с него.После започнете повече да си говорете, поискай му скайп.Можеш да го поканиш да излезете.

LOvE MaRtIn
    Guest
    az mislq 4e moje da stane ne6ty mejdu vas!!!!!

Spored men trqbva da otidesh pri nego i da se zapoznaete za kuraj mojesh da viknesh nqkoq priqtelka puk otkude znaesh moje i da si dopadnete sled tova ve4e ti shte si znaesh kakvo da pravish Dano da se poluchi [-o< Uspeh!!!

Еми то винаги има няква възможност малка голяма вече е др въпрос запознай се с него!!!
    Vladoka rulzzz

;((( very oburkana ;(((
    Guest
    ms na vsi4ki koito sa komentirali po moq problem zapo4vam da rabotq po vuprosa stiskaite palci!!!

Супер фен
    В момента има шанс аз да получа удар каму ли,имало ли шанс някой си да те харесва!пф! Ест че има шанс!И щом така те гледа..някой пътр директно му кажи,че го харесваш!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Hm...na vseki se slu4va da izpita privli4ane kum 4ovek koito ne poznava dobre ili my e prosto priqtel.Ako privli4aneto produlji i toi ima nqkakvi 4yvstva kum teb tvurde veroqtno e da trugnete.Uspeh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си