problema e sledniq : super mnogo haresvam edno mom4e ... toi e ot moeto u4ili6te ... no na men mi se slu4i ne6to i mojebi 4ak kam kaq na godinata ( 15-20 uni) 6te se varna tam i mislq 4e nqma da imame ve4e 6ans da se opoznaem ... 4uvstvam se mnogo gadno taka .. pls daite savet .. haresala sam si go odavna no 4ak sega imah vazmojnost da se sblijim... a to kakvo stana ...
znam 6te kajete "zabravi go "," nameri si drug " ama az iskam NEGO !!!
Ами вэеми му телефона,скайпа и т.н,эа да подържате някаква връэка..все пак и това е вариянт!Не е нужно да сте на училище ,эа да се сближите!При добро желание всичко става!Просто му эеми координатите и подържаите някаква връэка.
E ami nameri nqkakuv na4in da si poddurjate vruzka da se vijdate naprimer da hodite na kafe ili nqkude v parka bez zna4enie samo da ste dvamata i da imate pove4e vreme da se opoznaete.
1-во...бързо да се оправиш!Отиди при него и се запознайте,излизайте насам натам...вземи му скайп...или номера на GSM-ма му.Не губи в никакъв случай времето си...и все пак поддържайте връзка!
15-20 юни викаш ... Хмм еми за 10-15 дена можеш да направиш чудеса бе мацка =) Ти сега просто му пусни някаква муха в главата,колкото да си мисли за тебе през тези дни,в които няма да се виждате.. И наистина най-добре се опитай да му вземеш координатите ! Можеш да накараш и някоя приятелка или приятел,пък и ако имате някой общ приятел да поговори с него и да му каже,че имаш чувства към него..абе толкова много възможности ,а ти си тръгнала да се отчайвааш
Ami poddurjai vruzka s nego dokato ne hodi6 na u4ili6te,a sled kato se opravi6 vednaga otidi govori s nego,izezte i t.n.Moje i da stane ne6to...Uspeh!!!