- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP PLS!!!!
Zna4i tuk problemyt ee golqme ne 4aaaaak tolkova golqm,ama si e dosta kofti situaciq...Em hodq s 1 mom4e ot...awe malko vreme,oba4eeee v sy6toto vreme adski mn haresvam negoviq nai-dobyr priqtel.Vsy6tnost haresvah pyrvo priqtelq mu,nooooo kogato se zapoznah s gadjeto mi mn go haresah i sega hodim...Kakvo da pravq?Iskam priqtelq mu?No mi e gadno da go zareja...
тая ситуация ми е позната (аз бях най-добрия приятел)...
ами в случея си избираш... или твоето щастие.... или нищо (звучи малко "сухо" и варварско ама така си е... )
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Mi da ... jivota e 1 ... izjivei go !Първоначално написано от GeRgY
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Много е гадно да не энаеш кво искаш ,нали![]()
Еми просто му го кажи,эащото иначе накрая ще го эарежеш по гаден начин сиг съм...а бтв приятелят му иэпитва ли чувства към теб?
А и эамисляля ли си се,че те все пак са приятели,много е тъпо да го эарежеш,эа да тръгнеш с най-добреят му приятел..ще патиш
[size=7][b][u]fosse cos
Пак казвам, че мъжкото приятелство не е като женското.Те няма да се скарат за момиче, докато жените го правят и то много редовно...
Най-вероятно ще останеш без нито един от двамата, както е тръгнало.Не мисля, че ще рискуват приятелството си заради теб.
ХахахахАко това е проблем аз съм трамвай!Пък и като те гледам как се захили докато каза,че имаш голям пр....според мене я си полегни малко..после ше си ок !
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Просто му кажи кфа е ситуацията, и че не си могла да заповядаш на сърцето си, кой да обича и кой не. Тфа е. Мисля, че ако са най-добри приятели, неа да има проблеми. То и по тфа ш' се разбере де. Ае успех!
kupi si vibrator s bobyr
ще останеш без нито един от двамата
ami za tova ne se pravi taka --i na men priqtelqt na gadjeto mi mi haresva i za tova purvo se celuvah s nego i posle trugnah s gadjeto mi sega mnogo si go obi4am i ne mislq za priqtelq mu
Ако наистина му е най-добрия приятел няма да тръгне с тебе дори и да има чувства ..
LaraFairie Photography ...
Първоначално написано от koalka
![]()
Да,няма да си рискуват приятелството. После даже има голяма вероятност да те споменават... не с добро разбира сеПървоначално написано от koalka
![]()
Така е. Просиш си да ти излезе имеПървоначално написано от Nassgerrack
![]()