- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Need Help! Call 911! :)
1-az sam M!! Zna4i pi6a si s edna poznata(priqtelka) i kvo sta na vapros i i akzvam 4i sam se zapoznal s nekva po Mirc i tq mi e pratila pic. Az i go pra6tam na poznatata a tq vednaga sled tova mi pra6ta neina (dosta dobra) i prai nekoi zabele6ki po pic na onaq de sam se zapoznal.Ta ve4e sy6testvennata 4ast ozna4ava li tova ne6to ili ma boli glavYta.
P.S-"Vseki ponqkoga pravi pravopisni gre6ki-az VINAGI"
P.S2-MISI predvaritelno
Емии де да энам...хората са раэлични.Според мене оэначава ,че не си и беэраэличен,може би ревнува.Ама не раэбрах-вие поэнавате ли се с въпросната ревнивка?А бтв ако сте добри приятели може и просто да си каэва мнението эа снимката беэ няква цел...
[size=7][b][u]fosse cos
mi poznavame se ma ot daskalo i samo det 4atim ne sam se sabiral s tehnata kompaniq nito tq s moita. Demek samo na u-6te sa vijdame. Tai po qsno li e?
Ъми тогаа кво те мъчи?Най-вероятно ти си падаш по нея,а?![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Mi mno qsno (nqma6e da pi6a ina4e) ,no(eh tva no) predi kogato nekoq me haresva6e go ose6tah nekaksi sq go nqma tova ose6tane za tva ni deistvam
Хахахх за ко пуска тема нашия...Абсюлютно нормално е!Всички жени мразят другите по-хубави от тях...пък аз съм спокойна...защото по хубава от мен
![]()
![]()
НЯМААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!! !!!!! \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Това , че е направила коментар нищо не означава.Имам един много добър приятел и когато ми прати снимка на някое момиче казвам това което мисля наистина.![]()
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
mICRO_pEACE, кат гледам май, май твоята позната (приятелка) е лапнала въдицата, след като си позволява да намира кусури в може би, само може би бъдещата ти приятелка, а и щом тя веднага е отговорила на удара с ударКфо да ти кажа, пробвай си късмета, нали е била цитирам : Доста Добра
)) Тфа е от мене.
Mi 4esno mda si kaja ni ma pretesnqva6e komentara (normalno e vse pak) a po skoro 4i tq mi prati vednaga sled tova neina snimka bez da sam i izkal i daje ne e stavalo na vapros da mi pra6ta.
Vseki ponqkoga dopuska pravopisni gre6ki-az VINAGI!!!
Хаха споко бе :> то никой не го интересува коментара в случая. Просто той не е влязъл даже в контекста на темата. Избегнат е целенасочено със оная нейна снимка. Замислил ли си се защо?Първоначално написано от mICRO_pEACE
![]()
мм нз замислил сам се ма се пак %-те са с малка граница> Днес мисля да я покана да доиде с мен на едно купон4е (дано оспеясрамежлив съм
) ако каже НЕ със сигорност нема да баде стимулизира6то но няма да гадая поне (дали ме аресва
)
Vseki ponqkoga dopuska pravopisni gre6ki-az VINAGI!!!
Виж как знаеш ... Бравос!!! =D>Първоначално написано от mICRO_pEACE