- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пу и един акъл имам,няма що.
Мисля си ХИМ ако дойдат пак в бг,тоя път да им отида на концерта и мисля дотогава да науча добре английския и да му кажа на Виле Вало,че съм му обожателка,поне аз да съм спокойна,че съм казала.
Тъпо е,нали?
Ебаси 14 години в тоя форум
Може да е тъпо, но щом ще те стимулира да научиш по-добре английския си заслужава.![]()
Abe ti mai si pristrastena ... po spoko be 4ado ...![]()
![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
уфффффффффф майчице...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
HIM в България... хъммм като дойдаат да ми кажете, да им пална тиквите!
А и тъпа е идеята ти. Много тъпа! Тъпо е и тва с фенството![]()
![]()
Супер е тъпо. Дори и да го срещнеш и да му кажеш, че си ме фенка кво? Най-много да се уредиш да си n-та бройката му на мацка, която е вкарал в леглото.
Ем` хаха... аз си мисля, че е бисексуален и си пада по всичко.Първоначално написано от exploitedteen
Не ти ли писна да ни занимаваш с някакъв педал и гей-партньорите му![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Що пък. Важното е, че ще научи английския :P
Всъщност най-хубаво ще е, ако научиш и фински.
Иначе съм съгласна със Забавно ми е....тоя човек на всичко налита май
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ако мислиш, че на него му пука и ще ти обърне внимание...
Това знаеш ли колко много тийнейджърки са му го казвали...Не знам как ще те допуснат до него.
НЕ е тъпо!Първоначално написано от anastacia89
Когато искаш да си смениш името с неговото като един фен на Ман юнайтед е това е тъпо!
Иначе да едвали ще ти обърне внимание.
Light The Universe