.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Produkti na DEVA?

Фен
    Град
    София

Produkti na DEVA?

Hora kfo mislite za produktite na DEVA? Mene maskata za kosa me kefi, ma balsama mai ne e mnoo hubav, 6aampoana mi haresva, ma dezedoranta ne.... awe podobre kajete va6to mnenie ))

Guest
    Po moe mnenie za cenata si, produktite na Deva, koito sym polzvala, sa perfektni. Vsyshtnost polzvala sym samo shampoanite im- te sa mn meki i shtadqshti kosata, edinstveniq shampoan, koito pasna na kosata mi, i go polzvam ve4e blizo 4 god, mn go haresvam. Stava duma za Deva elastisity- siniq. Polzvala sym i dezodoranta na Deva- rozoviq, mirisheshe mn nejno i svejo, mn go haresvam. Chuvala symdobri otzivi i za maskata im za kosa, no ne sym q probvala. Ami mai e tova

Повече от фен
    az izpolzvam balsama na deva i sam dovolna

Even heaven is hell without you

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne sam dovolna ot maskata za kosa,no mn haresvam dezodorantite im..mislq 4e i cenite si zaslujavat..

Голям фен
    Az pyk sym mnogo dovolna ot hidratira6tiq im krem za lice.Az izpolzvam ot mazna kym normalna koja.Mnogo mi haresva!
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Мега фен
    Град
    SF
    Страшно готина им е Botanic серията. Имам крем за лице с кайсия май беше - много е хубав, кремовете за ръце са невероятни, а лосионите за тяло.. да не говорим Абе фен съм им, миришкат страхотно

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си