- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- problemi s liobovta
Trygnah s edno momche. Hubavo e simpatichno, visoko, chernokoso, tymnooko. Predi da trygnem me lyskaeeshe "krasavice" "milichko" "zlato" kato trygnahme sprq. Kak pak da mu prevlecha vnimanieto?![]()
![]()
Ами явно в началото той е искал да те зариби ,за да му се хванеш да тръгнете,ама сега като сте тръгнали той си мисли,че си му вързана и затова е спрял...Първоначално написано от angelchenceto
;;
aha... tva i az go znam... Moga li da naprava neshto che za da byde pak kato predi... ??????![]()
![]()
;;
Ако чувствата му не са същите е невъзможно да му ги върнеш, след като тръпката я няма още в началото.По-добре го питай защо е така, не бързай със заключенията.
I az ne go razbirym.. myje normalno e .... Chuda se dali da go zareja.. no go obicham tvyrde mnogo i shte stradam tvyrde mnogo....
Какво искаш да кажеш с това "мъже, нормално е"?Може и да е мъж, но не е нормално.
Първоначално написано от koalka
Normalno e che ne go rabiram...
Opredeleno shte go zadyrja kakvoto i da mi kostva tova.. Tvyrde mnogo izgubih zaredi tova. Moje i greshkata da e v men che az samata iskam tvyrde mnogo![]()
![]()
....
Липсата на мили обръщения не винаги означава, че някой е загубил интерес.Ако е толкова важно за теб да те нарича "красавица" "миличко" и т.н просто го попитай.
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
Tova beshe prosto primer ........
ISKAM DA RAZBERA KAK DA GO ZADYRJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако вече няма чувства към теб едва ли ще може да го задържиш не може да накараш някой против волята му да остане до теб.Каквото и да правиш ако не иска да е с теб няма да е с теб!
![]()
Трудно. Вече знае че си негова и не се интересува от теб....
Прави му ти комплименти,може пък да се усети и той пак да почнеБтв,това че не ти прави комплименти както преди не эначи че иска да късате или нещо такова.....
[size=7][b][u]fosse cos
syglasna sam....Първоначално написано от Presley`n`Sum
Imam vypros kym vas.. tyikato sam vijdala mnogo vashi mreniq i komentari i vinagi sam bila syglasna s vas..
Moje li tova da se tylji ot fakta che e preumoren ili prenatovaren ot podgotovkata za kandidatstudenskite ispiti?
Покажи му, че не е нищо над теб.. Бади малко по-самоуверена - ти си красива, умна, забавнаа, мила, очарователна.. лялялля.. и му кажи в прав текст че го намираш за страшно тъп![]()
Като му предсотят кандидастудентски изпити е напълно нормално да е претоварен и да не си на първо място за него.Предстои му нещо много важно.Казвам го защото съдя по себе си...Точно преди изпитите се разделих с едно момче.Много ме натовори тогава....точно заради такива неща като твоите!!!
![]()
uau uau uau ...... zashto??????? he toi e tolkova mil i dobyr zashto da go obijdam
Ами ще повдигнеш тема за разговор, пряко свързана с проблема ти. МОже да ти се разсърди и тогава, когату му се извиняваш ще можеш да му кажеш, че си се почувствала гадно поради липсата на внимание. Ако не ти се разсърди а попита "Защо?" отговора е "Не виждаш ли кога едно момиче има нужда от внимание??" и така пак се стига до тематаАз лично не бих търсила толкова заобиколен начин. Просто когато сме насаме бих го погледнала в очите и бих му казала проблема си.. но зависи от отношенията ви и от теб самата все пак, а и по гореописания начин е по-завоалирано
![]()
Иэабщо не го обиждай!Не ти е дал повод...
Просто найстина може би е преуморен от подготовката и напрежението покрай иэпитите.Съобраэи се ,все пак не му е лесно.Когато те минат най-вероятно всичко ще си стане ,както преди.Просто имай търпение и най-важното-покажи му че си до него и го подкрепяш!Не му се сърди эа простотии.
[size=7][b][u]fosse cos
Сърди му се! Ти си неговото момиче, ок! Той трябва да осъзнава, че е привилегия да те има!!![]()
Эа кво да му се сърди...кви са тея глупости.Момчето нищо не е напрвило.Първоначално написано от Анонимко
[size=7][b][u]fosse cos
Въпрос на време най-вероятно. Губи се онова очарование от което всяка връзка за да продължи се нуждае!Първоначално написано от Presley`n`Sum
vsi4ko e vazmojno, moje prosto da e izgubil interes nali znae6 pove4eto (ne vsi4ki!!!) mom4eto se borqt za edno momi4e i nakraq kato q spe4elqt gubqt interes.. te obi4at trudno dostijimite celi ... moqt savet e opitai da raznoobrazi6 vrazkata si pokaji mu nova nepoznata strana ot tvoq harakter i moje vsi4ko da se promeni
No ot druga strana sega toi ima izpiti , a tezi izpiti kakto razbira6 sa dosta vajni ot tqh zavisi negovoto bade6te , tai 4e ne mu se sardi razbiraemo e da u4i dosta za tqh
tova sa dvete mi predpolojeniq neznam dali e taka ,vse pak ti si re6ava6![]()
Напълно е възможно ся да не му е до лигни! Изчакай да мине тоя период и тогава преценявай на око и на място кво да правите. Тва мисля.Първоначално написано от Анонимко